Phillda Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Stalo se vám už někdy že máte na PC jediný účet administrátora a zapoměli ste od něj heslo????Kladivo nechte na potom doporučuju použít ophcrack-je to program který si vypálíte jako livecd a když se vám tohle stane vložíte cd do mechaniky hodíte boot z mechaniky a počkáte až se načte program tím těžení hesla začíná-podle všeho je ochrana XP i Vist na tenhle program krátká takže bezproblému najde hesla v rozumném čase Dokáže rozluštit alfanumerické heslo do 14-ti znaků(alfanumerické=z písmen a čísel) Fachá na: 2000 , XP , Vista http://ophcrack.sourceforge.net/download.php edit:// Zdroj je http://www.wareznet.cz sekce navody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Jaky je priblizne cas nez ti to to heslo vylouska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 pff má to nějakých 400MB, ale jinak dobrý, hodí se to xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 cas byva podle kvlity hesla a vykonu pocitace ale vetsinou do 10 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Ctrl+C a pak Ctrl+V tutoriál umí udělat každej. Aspoň napiš zdroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillda Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Ctrl+C a pak Ctrl+V tutoriál umí udělat každej. Aspoň napiš zdroj. K cemu by ti byl zdroj ? Pokud ho chces napis PM....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 sice je to hezka vec mozna i vyuziju a celkem se mi ten program zamlouva pokud bude fungovat ale souhlasim s piggym bylo by slusne uvest zdroj abys ho nemusel posilat taky kazdemu na pm nebo tak :) pokud ho sem nechces uvest tak mi ho na pm posli prosim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Sikovna vec to ti docela dekuju protoze pokazde kdyz jsem si predelaval hesla tak se mi sem tam stalo ze jsem nejake zapomel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 dobry no ale hesla nezapominam spis bych to bral na nejakej hack ke kamosum nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 JJ,hned stahuju,ale jaký je prosím zdroj???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillda Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Zdroj jsem rozeslal do PM... Pokud ho chcete pisnete PM jedna se totiz o jine forum tak nwm jestli to neni porusovani pravidel..:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Není to porušování pravidel, ale slušnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Mnohem lepší je použit toto : http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ Nemusíte pálit,ale stačí hodit na Flash Disk a nemusíte tahat zbytečných 400MB místo toho si stáhněte toto má to 3MB....Je to založeno na linuxu a láme to jakákoliv hesla z jakéhokoliv oken....od 95 až po Visty... Nejdříve se do toho než to pochopíte musíte trochu dostat.... :) Ale z mé vlastní zkušenosti mohu toto jen doporučit... S tímto 3mb prográmkem mužete hesla vytvořit,zrušit,změnit,přejmenovavat a mazat uživatele. K prvnímu příspěvku: 1.Je dobré uvest zdroj 2.Nepatří to vůbec do Tutoriálů ale spíše do PC software ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cohy Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Nevíte funguje to na 64bit vistách ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Nevíte funguje to na 64bit vistách ? Dik melo by, btw. nile diky to tvy je lepsi mas u me THX ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Já se chci jen zeptat, jestli to někdo žkoušel ? Jde mi o to esi jak to heslo rozluští, esi se mi ukáže a nebo to rovnou odemkne PC Chcu to použít ve škole , abych si mohl naistalovat blbej flash player k netu (učitele nám ho tam nechcou dát) takže bych potřeboval aby se mi heslo zobrazilo, abych je jenom napsal a aby zůstalo dál. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Také mám dotaz neví někdo čím vylousknout heslo k poštovnímu účtu v Outlooku? Někam jsem ho zašil a potřebuju přelíznout kompa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 huhla: Stačí použít nějaký software na cracking, třeba brute force. Návody jsou na www.soom.cz , ale důležité je si uvědomit, že žádný program nezjistí složitější heslo během pár sekund. Na to je potřeba obrovská výpočetní síla, cca tisíce počítačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Při instalaci toho ophcracku se ukázal error jaký je přesný postup k instalaci mám nainstalovat najdřív to live CD ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Mě ten image nešel ani v žádným softu vypálit :( Jinak to se ani neistaluje ne ? to se nastaví jenom bottování z CD a jak rst. pc tak by to melo nabehnout ne ? (nwm jenom sem to tak pochopil z postů tady) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Mě ten image nešel ani v žádným softu vypálit :(Jinak to se ani neistaluje ne ? to se nastaví jenom bottování z CD a jak rst. pc tak by to melo nabehnout ne ? (nwm jenom sem to tak pochopil z postů tady) Aha já ztáhnul to malé ... Už mám to 435 Mb ale nechápu jak to zjistí heslo ?! dám to na flash disc a pak ?? Edit: mám to vůbec dávat na flash disc nebo musím na CD ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 ISO vypálit na CD - M2 to ovšem hodilo dycky chybu, ale můžeš to zkusit a napsat mi esi jeto chyba u mě nebo u všech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Chyba u vsech rozhodne neni, mne to normalne funguje - spis bude chyba mezi zidli a klavesnici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 PAk mi řekni kde Zkoušel se vypálit přes Nero vypalování se rozjede , naskočí kousek a nic (v burnig roomu sem to vypálil) Zkoušel sem to i přes Windows vypálit udělá to to samý Potom přes imgburn stejný problém. V tom případě si ty vypaloval asi nad zapalovačem :D BTW. Já ležím :D, takže židle ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.