Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Stalo se vám už někdy že máte na PC jediný účet administrátora a zapoměli ste od něj heslo????Kladivo nechte na potom doporučuju použít ophcrack-je to program který si vypálíte jako livecd a když se vám tohle stane vložíte cd do mechaniky hodíte boot z mechaniky a počkáte až se načte program tím těžení hesla začíná-podle všeho je ochrana XP i Vist na tenhle program krátká takže bezproblému najde hesla v rozumném čase

Dokáže rozluštit alfanumerické heslo do 14-ti znaků(alfanumerické=z písmen a čísel)

Fachá na: 2000 , XP , Vista

http://ophcrack.sourceforge.net/download.php

edit:// Zdroj je

http://www.wareznet.cz

sekce navody....

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Mnohem lepší je použit toto : http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/

Nemusíte pálit,ale stačí hodit na Flash Disk a nemusíte tahat zbytečných 400MB místo toho si stáhněte toto má to 3MB....Je to založeno na linuxu a láme to jakákoliv hesla z jakéhokoliv oken....od 95 až po Visty...

Nejdříve se do toho než to pochopíte musíte trochu dostat.... :) Ale z mé vlastní zkušenosti mohu toto jen doporučit...

S tímto 3mb prográmkem mužete hesla vytvořit,zrušit,změnit,přejmenovavat a mazat uživatele.

K prvnímu příspěvku:

1.Je dobré uvest zdroj

2.Nepatří to vůbec do Tutoriálů ale spíše do PC software !

• 8 months later...
Odesláno

Já se chci jen zeptat, jestli to někdo žkoušel ? Jde mi o to esi jak to heslo rozluští, esi se mi ukáže a nebo to rovnou odemkne PC

Chcu to použít ve škole , abych si mohl naistalovat blbej flash player k netu (učitele nám ho tam nechcou dát) takže bych potřeboval aby se mi heslo zobrazilo, abych je jenom napsal a aby zůstalo dál.

Díky za odpověď

Odesláno
Mě ten image nešel ani v žádným softu vypálit :(

Jinak to se ani neistaluje ne ? to se nastaví jenom bottování z CD a jak rst. pc tak by to melo nabehnout ne ? (nwm jenom sem to tak pochopil z postů tady)

Aha já ztáhnul to malé ... Už mám to 435 Mb ale nechápu jak to zjistí heslo ?! dám to na flash disc a pak ??

Edit: mám to vůbec dávat na flash disc nebo musím na CD ??

Odesláno

PAk mi řekni kde

Zkoušel se vypálit přes Nero vypalování se rozjede , naskočí kousek a nic (v burnig roomu sem to vypálil)

Zkoušel sem to i přes Windows vypálit udělá to to samý

Potom přes imgburn stejný problém.

V tom případě si ty vypaloval asi nad zapalovačem :D

BTW. Já ležím :D, takže židle ne

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu