Relaxo Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Zdarec all. Nevíte někdo náhodou co všechno bude v Red Alert 3 co má vyjít 26.3 na PS3 ? Na jednom hernim servru píšou že to bude klasickej Red Alert 3 co už je nějakej ten měsíc na PC ale třeba na GAME TV píšou že to bude Uprising. Tak jak teda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/red-alert-3_340.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 tak tehnle odkaz byl aso jen výkřik do tmy protože sem se tam fakt nedočet jestli red alered 3 výjde na PS3 s datáčem nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 no možná proto, že to nikdo zatím neví :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 tak DEMO Red alert 3 je k mání na USA PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour65 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 prosimte jak na to demo z usa - jak se tam dostanu - muzu jen na ceske psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 stačí si udělat nový účet a při registraci zadat jako zemi USA ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour65 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 jak zalozit novy ucet - to mam ten cesky zrusit a kde ? - kdyz jsem tvoril ucet tak to tam bylo - ted tan nic takove neni - verze fw 2.6 - chtel bych zkusit ten red alert 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Musim říc že není o co stát. Nevim jak bude vypadat plná verze ale tohle demo je opravdu špatný. A to řikám jako velkej fanda RED ALERT a věčiny strategií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Jestli jsi to hrál, tak mě zajímalo jak se to ovladá s Dualshockem. RTSko bez myši no nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Jako to je největší kámen úrazu jako totálně podělaný ovládání. Hrál sem RED ALERTA 3 na PC a bavil mě ale tady mě to díky ovládání akorát nas..lo. Kdysi sem hrál i RED ALERTA na PS1 a tam to bylo v poho nevim jako proč to tahle podělali. Nevim možná si na to ovládání člověk zvikne ale rozhodně nezaplatim nynější cenu RA3. Později ale určitě pořídim ale jen jako fanda RTS né pro požitek z hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour65 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 mate nekdo take nekdy problem s red alert 3 - pri nacitani vypadne zvuk a vubec nejde ani v menu - pri pokusu o vyskoceni ze hry do menu ps3 se sonak restartuje a znovu nabehne - toto se deje ruzne tak 1:3 a nekdy hra slape dobre - chtel bych nazor nekoho kdo vlastni tuto hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 ten zvuk niekedy vypadava aj mne ,, treba restartovat hru .. myslim,ze to opatchuju :) @Relaxo: toto a halo wars (skor RA3) su najvymakanejsie konzolove strategie,ovladaju sa na gamepade UPLNE PERFEKTNE,neviem co tu trepes somariny,ze to ma sprasene ovladanie,ovladanie je na jednotku... a kedze ma tvoj protivnik tiez len gamepad,nemas sa naco vyhovorat.Pokial si lavy,,nelez hrat strategiu na konzole ;) Inak tym co vahaju nad kupou= paradna strategia s vymakanym ovladanim a grafikou ,, jasna kupa ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour65 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 tak ten problem dela nastaveni zvuku na 5.1 - kdyz se nastavi jen na strereo tak to nezlobi - akorat me to stve protoze mam zvuk pres av prijimac a stereo to neni ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SepseskafIII Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Setkal se s tímto někdo u této nebo jiné hry? co s tím? reklamace? V nastavení vše vypadá jak má? Nějakou radu? Předem fšem ď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SepseskafIII Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 nastaavení v menu hry nebo ps? mistře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 zajímal by mě rozdíl mezi xbox verzí a ps3 verzí nemá někdo video? screeny? i když pro mě red alert 3 je naprosté zklamání ... je to divná hra ... pro mě nejlepší je yuris revenge a vždy bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 zajímal by mě rozdíl mezi xbox verzí a ps3 verzí nemá někdo video? screeny? i když pro mě red alert 3 je naprosté zklamání ... je to divná hra ... pro mě nejlepší je yuris revenge a vždy bude :) mrkni na youtube a na Gametrailers , tam tyhle srovnávačky jsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.