yukiss Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 cus hledam lidi na xlink takze kdyzak piste icq nebo sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 pls neporadil bys mi jak to zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 pls neporadil bys mi jak to zprovoznit? http://www.google.cz/search?hl=cs&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&hs=f3D&q=xlink+kai+tutorial+psp&btnG=Hledat&lr= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Takze na wifi klici si nezahraju co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 poud mas doma wifi klic, kterej umi AP, tak si klidne zahrajes -- ten X-Link prave dela, ze vytvori tunel mezi 2 PSP (nebo i vice - jako to dela hamachi na PC) a muzete hrat hry, co jdou jenom pres Ad-Hoc -- ale musis byt blizko Int site no ... ale jestli mas WIFI klic, tak v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 poud mas doma wifi klic, kterej umi AP, tak si klidne zahrajes -- ten X-Link prave dela, ze vytvori tunel mezi 2 PSP (nebo i vice - jako to dela hamachi na PC) a muzete hrat hry, co jdou jenom pres Ad-Hoc -- ale musis byt blizko Int site no ... ale jestli mas WIFI klic, tak v poho Maximus a pomohl by si mi na ICQ?? s tim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 taky bych potřeboval help pořád mi to hází chybu s porty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Leda scheisse ze staci neco co umi AP-proc si myslis ze se to jmenuje Xlink?:blink: No protoze to na cem to chces spustit musi umet Xlink...takze kdyz budes mit router a budes se o to pokouset tak ti to nepude pokud nema xlink:roll: Jinak kdyz instalnete ten program tak tam pak mate odkazy na navody atd.bla bla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Leda scheisse ze staci neco co umi AP-proc si myslis ze se to jmenuje Xlink?:blink: No protoze to na cem to chces spustit musi umet Xlink...takze kdyz budes mit router a budes se o to pokouset tak ti to nepude pokud nema xlink:roll: Jinak kdyz instalnete ten program tak tam pak mate odkazy na navody atd.bla bla.. ja mam ten klic WN322G asi nic co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 ja mam ten klic WN322G asi nic co??? No nikde na netu sem nenasel ze by to melo Xlink takze ses v riti no...ja mam ZyXEL G-202 a ten ma Xlink(teda alespon to ty parchanti pisoun a krabici:lol::lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 No nikde na netu sem nenasel ze by to melo Xlink takze ses v riti no...ja mam ZyXEL G-202 a ten ma Xlink(teda alespon to ty parchanti pisoun a krabici:lol::lol: ) jebu to zlatej infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 No nikde na netu sem nenasel ze by to melo Xlink takze ses v riti no...ja mam ZyXEL G-202 a ten ma Xlink(teda alespon to ty parchanti pisoun a krabici:lol::lol: ) Tak testni jestli to funguje pls. Že bych si ho taky koupil. Je za solidní cenu http://shop.1go.cz/frontoff/?d=1253408 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Tak testni jestli to funguje pls. Že bych si ho taky koupil. Je za solidní cenu http://shop.1go.cz/frontoff/?d=1253408 S tou by se dál hrát i normál Infrastructure multi? Uvažuju, že do ní taky půjdu:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 infrastructure můžeš hrát s jakýmkoliv AP...Xlink je na hraní Ad-hocu přes net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 zkoušel to někdo na tom klíči ze supergameru ? A-link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 pls nevíte proč mi to házi chybu v portu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 mě se neptejte, já to přes Xlink nikdy nezkoušel, jenom říkám, že je jedno, jestli máte Klíč, nebo Router, jít by to mělo přes obojí, jenom najít návod, jak to zprovoznit -- já hraju adhoc ve škole (sme 4) a infrastructure normal pres router doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Tak testni jestli to funguje pls. Že bych si ho taky koupil. Je za solidní cenu http://shop.1go.cz/frontoff/?d=1253408 Sorry ale nemam doma net takze to na ten Xlink testnout nemuzu...ja osobne bych si koupil wifi max pac si myslim ze je dobrej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.