rstu235 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Women's The North Face Original Black Twinset Parka $99.99 Here is a black The North Face Women's mountain jacket .It is Gore-Tex Performance Shell. Pit Women's The North Face jackets Original Twinset Sapphire Blue Parka $99.99 Here is a sapphire blue The North Face Women's mountain jacket. The shell and liner combine Women's The North Face Original Twinset Purplish Blue Parka $99.99 This is a Style of Blue The Women's North Face Parka with multi-function. The shell and liner North Face jackets Women's Green The North Face Original Twinset Parka $99.99 Here is a Green The North Face Women's Parka of versatility that is the newest style in 2008. Women's Orange The North Face Original Twinset Parka $99.99 Here is an orange The North Face women's Parka of twinset. The Mountain Jacket can help Women's The North Face Red Genesis Twinset Parka $99.99 Here is a red The North Face Women's Parka designed both multi-function and fashion. It is a Women's Sky Blue The North Face Original Twinset Parka/Jacket $99.99 This is a style of sky blue The North Face Women's outdoor and mountaineering apparel .The Men's The North Face Genesis Single Soft-shell Dark Blue Jacket $59.99 Here is a style of Dark Blue The North Face men's outdoor and mountain apparel. The warm Men's The North Face Original Single Soft-shell Black Parka/Jack $59.99 Here is a The North Face men's outdoor and mountaineering apparel. It is soft, comfortable and Men's The North Face Original Single Soft-shell Gray Parka/Jacke $59.99 This is a The North Face men's mountaineering Parka/Jacket. It is designed to provide superior Men's The North Face Single Soft-shell Red Parka/Jacket $59.99 Here is a style of Red The North Face men's Parka/Jacket. The fabric is made of soft waterproof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlom5 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Hovadina:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 POZOR!!! chtěl bych tuhle soutěž dát zase do pohybu,navíc teď nepůjde o dema,ale o využití chickHENU R2 a bude se soutěžit v homebrew hrách :) Jestli Jste pro tak sem napište hry,které hrajete rádi a v kterých by jste chtěli soutěžit :) Každou pomoc ocením :) Protože sám to asi nezvládnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Většina DEM jsou třeba tady, http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24679633chtěl jsem dát odkza na pspdemocenter.org, ale nějak mi nejde ta stránka zobrazit A navrhuju KILLZONE demo, nejrychleší mise.. Jo a taky se hlásim :D Beru ten killzone, kdo nejrychleji udela misi, to je fakt dobrej napad. Musi to byt demo, a nebo to muze byt UMD?????? Predem dik. Jo chci se prihlasit do souteze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 co takhle treba demo nejake zavodni hry a jezdit na cas? kazdy by mel stejne auto aby to bylo vyrovnane....zavodni hry jsou asi nejspravedlivejsi ¨ a kazdy kdo by se chtel zucastnit by musel odevzdat prihlasovaci castku napr. 100 credits... kdyztak i zavedte hlasovani o tom v jake hre se bude soutezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 POZOR!!! chtěl bych tuhle soutěž dát zase do pohybu,navíc teď nepůjde o dema,ale o využití chickHENU R2 a bude se soutěžit v homebrew hrách :) Jestli Jste pro tak sem napište hry,které hrajete rádi a v kterých by jste chtěli soutěžit :) Každou pomoc ocením :) Protože sám to asi nezvládnu :D to je super nápad..taky jsem o tom přemejšlel, ale ty si mě předhonil...:)já bych dal soutěž třeba v Cs 2D...třeba jako že by se např. udělalo nejlepší skóre za 60 sekund...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 a keď sme pri homebrew tak Jelly car celkom ujde ..alebo guitar star :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jj všechny homebrew co jste jmenovali pařim taky :) guitar star mi ale moc nejde :D ale Cs 2D je fakt kalba :) tak mi dejte čas nebo zkuste popřemejšlet a můžem to spolu dát nějak do kupy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tak co, já bych určitě zahrál, může to bejt sranda.... Ale jak tak koukam, credits nemáš... Můžu nějaké propůjčit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 mno zatim nemam,protože sem se teprve vyhrabal z mínusu :D ale mohli by sme dát nejprve nějaký zkušební kolo :) co vy na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Proč ne... A to musíme jezdit o pts? Co takhle, ten kdo vyhraje, tak mu dá každy THX a nikomu jinému? Nebo třeba GB na CZshare...PA na rapida atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jj a taky by tady byla výsledková listina a tam by bylo uvedený pořadí :) to si myslim že by se vám mohlo taky hodit :) by ste se mohli pochlubit jaký ste pařmeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 O.K. Tak kdy teda něco uspořádáme? Záleží na tom, kdo by měl zájem... Dal bych v Juiced 2 dát co největší drift v celku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 juiced 2 ale neni demo ani homebrew...a nevim jestli tuhle hruu má zrovna hodně lidí...já bych spíš dal třeba to cs 2D a kdo jich dá za těch 60 sekund ja už psal bunny :) myslim že to by nemuselo bejt špatný :) takže du upravit první stranu a můžeme to rozjet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 juiced 2 ale neni demo ani homebrew...a nevim jestli tuhle hruu má zrovna hodně lidí...já bych spíš dal třeba to cs 2D a kdo jich dá za těch 60 sekund ja už psal bunny :) myslim že to by nemuselo bejt špatný :) takže du upravit první stranu a můžeme to rozjet :) jj CS PSP ale nwm jak bych dal vstupný...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jj CS PSP ale nwm jak bych dal vstupný...:roll: teď sme psali, že vstupný nebude credits... ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Tak mi hoď link na tu hru, já jí nemam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tady je link na CS 2D :http://uloz.to/1758599/CSPSP 1.56.rar už vydali i novější verze...:) zkuste jí: http://dl.qj.net/CSPSP-v1.61-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/25783/catid/151 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 ok přidal jsem link na tu novou verzi :) takže už můžete natáčet a pařit :D hodně zdaru START SOUTĚŽE JE 13.KVĚTNA A UZAVÍRKA PRVNÍHO KOLA JE ZA TÝDEN TAKŽE 20.KVĚTNA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.