Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP-Zpříjemni si hraní 8-D

Cr4sH009

Recommended Posts

Women's The North Face Original Black Twinset Parka $99.99 Here is a black The North Face Women's mountain jacket .It is Gore-Tex Performance Shell. Pit Women's The North Face jackets Original Twinset Sapphire Blue Parka $99.99 Here is a sapphire blue The North Face Women's mountain jacket. The shell and liner combine Women's The North Face Original Twinset Purplish Blue Parka $99.99 This is a Style of Blue The Women's North Face Parka with multi-function. The shell and liner North Face jackets Women's Green The North Face Original Twinset Parka $99.99 Here is a Green The North Face Women's Parka of versatility that is the newest style in 2008. Women's Orange The North Face Original Twinset Parka $99.99 Here is an orange The North Face women's Parka of twinset. The Mountain Jacket can help Women's The North Face Red Genesis Twinset Parka $99.99 Here is a red The North Face Women's Parka designed both multi-function and fashion. It is a Women's Sky Blue The North Face Original Twinset Parka/Jacket $99.99 This is a style of sky blue The North Face Women's outdoor and mountaineering apparel .The Men's The North Face Genesis Single Soft-shell Dark Blue Jacket $59.99 Here is a style of Dark Blue The North Face men's outdoor and mountain apparel. The warm Men's The North Face Original Single Soft-shell Black Parka/Jack $59.99 Here is a The North Face men's outdoor and mountaineering apparel. It is soft, comfortable and Men's The North Face Original Single Soft-shell Gray Parka/Jacke $59.99 This is a The North Face men's mountaineering Parka/Jacket. It is designed to provide superior Men's The North Face Single Soft-shell Red Parka/Jacket $59.99 Here is a style of Red The North Face men's Parka/Jacket. The fabric is made of soft waterproof

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

POZOR!!! chtěl bych tuhle soutěž dát zase do pohybu,navíc teď nepůjde o dema,ale o využití chickHENU R2 a bude se soutěžit v homebrew hrách :) Jestli Jste pro tak sem napište hry,které hrajete rádi a v kterých by jste chtěli soutěžit :) Každou pomoc ocením :) Protože sám to asi nezvládnu :D

Odkaz ke komentáři

Většina DEM jsou třeba tady, http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24679633

chtěl jsem dát odkza na pspdemocenter.org, ale nějak mi nejde ta stránka zobrazit

A navrhuju KILLZONE demo, nejrychleší mise..

Jo a taky se hlásim :D

Beru ten killzone, kdo nejrychleji udela misi, to je fakt dobrej napad.

Musi to byt demo, a nebo to muze byt UMD??????

Predem dik.

Jo chci se prihlasit do souteze.

Odkaz ke komentáři

co takhle treba demo nejake zavodni hry a jezdit na cas? kazdy by mel stejne auto aby to bylo vyrovnane....zavodni hry jsou asi nejspravedlivejsi

¨

a kazdy kdo by se chtel zucastnit by musel odevzdat prihlasovaci castku napr. 100 credits...

kdyztak i zavedte hlasovani o tom v jake hre se bude soutezit

Odkaz ke komentáři

POZOR!!! chtěl bych tuhle soutěž dát zase do pohybu,navíc teď nepůjde o dema,ale o využití chickHENU R2 a bude se soutěžit v homebrew hrách :) Jestli Jste pro tak sem napište hry,které hrajete rádi a v kterých by jste chtěli soutěžit :) Každou pomoc ocením :) Protože sám to asi nezvládnu :D

to je super nápad..taky jsem o tom přemejšlel, ale ty si mě předhonil...:)já bych dal soutěž třeba v Cs 2D...třeba jako že by se např. udělalo nejlepší skóre za 60 sekund...:)

Odkaz ke komentáři

juiced 2 ale neni demo ani homebrew...a nevim jestli tuhle hruu má zrovna hodně lidí...já bych spíš dal třeba to cs 2D a kdo jich dá za těch 60 sekund ja už psal bunny :) myslim že to by nemuselo bejt špatný :) takže du upravit první stranu a můžeme to rozjet :)

Odkaz ke komentáři

juiced 2 ale neni demo ani homebrew...a nevim jestli tuhle hruu má zrovna hodně lidí...já bych spíš dal třeba to cs 2D a kdo jich dá za těch 60 sekund ja už psal bunny :) myslim že to by nemuselo bejt špatný :) takže du upravit první stranu a můžeme to rozjet :)

jj CS PSP ale nwm jak bych dal vstupný...:roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu