Dzunk Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 jj mekac rulezzzzz. klasika zvetseny big mac menu s kolou a sladkokyselou omackou za 117 :D mnamy mnamy. nejsem zavislej a to podle me nak ani nejde ted sem tam nebyl tejden a sem fklidu zadny abstinencni priznaky :D Citovat
tekken90 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 MC je sračka největší..a všechny podobný.. KFC (ikdyž to se aspoň dá jíst ;), Burger King atd .... Citovat
corvette Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 jj mekac rulezzzzz. klasika zvetseny big mac menu s kolou a sladkokyselou omackou za 117 :D mnamy mnamy. nejsem zavislej a to podle me nak ani nejde ted sem tam nebyl tejden a sem fklidu zadny abstinencni priznaky :D No ja mozna naky abstinencni priznaky mam vis ta moje alergie nebyl sem v mekovi a tak si rikam....mozna....:D:D Citovat
Dzunk Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 tekken: co si prosimte zac ? :D Citovat
Guns-player Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 U MC jedine MCFLury :D nebo Šejka čokoládového jinak žádném meky burgry NIC nesnášim. MMC: MC je dobre prevazne jen pro tenagery ja tam budu chtit jit na brygádu ;) Citovat
Rune Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 fandim vsem lidem co se snazi zit zdrave svedci to o jejich strachu ze smrti mozna se chteji dozit 120 let ale tipuju ze tak ve 40 dostanou rakovinu a budou nasrani ze zili jak muzske pohlavni organy takze se znicte co to jde ! :D:lol: Citovat
Anonymous_ Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 mekac je super.. Kdo rika, ze mu tam nechutna, je bud vegetarian, nebo keca :) ... je to sice humac, ale zivot se ma uzivat.. Nekourim, nefetuju, nehulim, tak si muzu dovolit chlast a nezdravy jidlo :) Citovat
Driver1468621779 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 hm tak vid ty kuratka jso docala dobry vid ale za 120 nebo kolik at si strci 9 mini kuratek do **** na maximum tam koupim opravdu jenom ten jahodovej shake jo a ten minicheasburger je humac nekupujte to Citovat
Dzunk Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 mekac je super.. Kdo rika, ze mu tam nechutna, je bud vegetarian, nebo keca :) ... je to sice humac, ale zivot se ma uzivat.. Nekourim, nefetuju, nehulim, tak si muzu dovolit chlast a nezdravy jidlo :) tak tak presne muj nazor prave sem do sebe naklopil gambace k uz jen ten mekac mi tu chybi :D Citovat
Frozen Bee Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 McChicken rulez!!!!!!!!!!!!a Drivere,cheese je nejlepsi na celym světě,a taky ChickenBurger KUPUJTE,POKUD NEJSTE SRABI A NEBOJíTE SE ZVYSENYHO CHOLESTEROLU:D:D:D:D:D:D Citovat
razziel Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 Morror : hej mi máme v Pardubicích taky negra fakt mohu říct porce že to ani sníst nemohu za 40kč je to houska maso vejce zelí plátek síra a hranolky a za 40kč a sem nažranej že ani nemůžu dom:D Citovat
slim-x Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 mekac je totalni humus hlavne ten hnusnej chese... s tenkym kouskem masa,5 kousku cibulky a jedno kolecko ubohy vokurky za 20.to muzu mit ve vokne 3x vetsi a dokonce jeste usetrim.MC je Shit!!! Citovat
buddyfriend Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 McChicken rulez!!!!!!!!!!!!a Drivere,cheese je nejlepsi na celym světě,a taky ChickenBurger KUPUJTE,POKUD NEJSTE SRABI A NEBOJíTE SE ZVYSENYHO CHOLESTEROLU:D:D:D:D:D:D j taky mam nejradsi mcchicken ne kuli tomu ze by mi big mac nbechutnal ale proste mam kureci maso nejradsi...biga si ale dam obcas taky...ale pekne se rozpada kdyz si nedas bacha xD Citovat
metuj Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 MC je sračka největší..a všechny podobný.. KFC (ikdyž to se aspoň dá jíst ;), Burger King atd .... Nedávno jsem v televizi sledoval reportáž o kontrole kvality polotovarů pro řetězec MC a musím říct, že s tímto názorem (byť jistě podloženým a ověřeným) nemohu souhlasit;-) Když to srovnám s přípravou jídel v restauraci, kterou jsem kdysi spoluvlastnil, tak .... radši nevzpomínat;-) Citovat
tekken90 Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 metuj nemyslel jsem to jen z hlediska přípravy jídla spíš toho co v tom všechno je....MC jím jen opravdu když není jiná možnost..nevim co na tom lidem chutná..asi sem divnej :D:/ Citovat
Shifter960 Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 co do toho mcdonaldu někdo pořád má když se mu to nelíbí at tam nechodí a neotravuje ostatní Citovat
corvette Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 j taky mam nejradsi mcchicken ne kuli tomu ze by mi big mac nbechutnal ale proste mam kureci maso nejradsi...biga si ale dam obcas taky...ale pekne se rozpada kdyz si nedas bacha xD tsss me drzi jak pribitej to vis ve zrani big macu sem holt skiller :D Citovat
mootoo Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2008 Je to kompletná chemoterapia ten macshit Citovat
jak.to Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2008 Nutně potřebuju pomoc...........když dělám brigádu v mekovi u koho si zjistim co tam mám ten den dělat?.... u crew trenéra nebo manažera? Citovat
buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2008 jak.to: se zeptej bosse ne? nebo nekoho hlavniho... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.