mathysek Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 pokec o mafii je to stara super klasika a nemela by lezet v postrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 jn me nejde vyhrat ten zavod.. furt se hazim do driftu az nakonec se vzdicky obratim :( nemate nekdo nejakou vychytavku? :D mam ceskou verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 jn me nejde vyhrat ten zavod.. furt se hazim do driftu az nakonec se vzdicky obratim :( nemate nekdo nejakou vychytavku? :D mam ceskou verzi.. Jeď skratkou a až dojedeš za ní tak zmáčkneš na numlocku 0 a tě to hodí na start, právě sem to našel, já osobně závod vyhrál sám bez bugů apod.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 diik mooc ted jsem to vyhral na prvni pokus jsi typek kamo dik :lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Lidi já to vyhrál i bez té nuly.... ale už se těším na mafii2 a co extrémní jízda baví vás v mafia 1 ?? me bavila.. :D ale už hraju jen cs:s ptže MAFIU už jsem dohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Já jí taky dohrál a žádné cheaty a bugy jsem využívat nemusel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 ja ji dohral uz asi před rokem mel semto čz ale doufam že mafia 2 bude jeste vetsi bomba a jak sem videl nejakou tu recenzi tak se to bude podobat kmotrovi......alespon v prvcích hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 jo já viděl trailer ---> http://www.youtube.com/watch?v=bVkHraUDDpk&feature=related <----- a vypadá to bestovně, už se nemůžu dočkat, jinak jednička byla taky bezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Lidi já to vyhrál i bez té nuly.... ale už se těším na mafii2 a co extrémní jízda baví vás v mafia 1 ?? me bavila.. :D ale už hraju jen cs:s ptže MAFIU už jsem dohrál css jedine. jinak kdyz mi prijde pod ruku FC2 nebo crysis tak taky nepohrdnu :) Mafii mam na notebooku a vubec me to nebavi. je to spatna grafika :D klasika to jo, ceska, supr ale grafika mi nevyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 no grafika je podle me na dobu vydani dobra... skoda jen ze mafia 2 nebude od ilusion softworks.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 zrovna o víkendu jsem si jí nainstaloval :D..právě jsem v misi s doutníkama :D... jinak hru samotnou jsem dohrál už tak 15x :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 JUe to super hry jako grafika z dnesnima hrama nic moc :D ale na tu dobu kdy to vyslo tak je v pohode ale myslim ze i ted ta grafika neni nejhorsi. Ale mel se problem z mysi na ty strese jak vas honi poldove :-( Ale hodne se tesim na 2 snad to bude taky dost dobry ale podle videii co jsem videl myslim ze to bude super hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 klasicka vyborna hra...uz se tesim na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 jedna z nejlepších her na PC vůbec...co na tom že je stará...příběh a atmosféra udělají své ;) dohrál sem Mafiu několikrát a nikdy mě neomrzela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 no grafika je podle me na dobu vydani dobra... skoda jen ze mafia 2 nebude od ilusion softworks.. nevim co to meleš...Mafii II vyvíjejí úplně stejní tvůrci jako jedničku,jenom spadli pod 2K ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Jen mě trochu mrzí že v mafii není multiplayer.. to by byla pařba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Njn multiplayer tomu chybí,ale jinak je best........ Jestli chces multipleyera,tak si zahrej CS:S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 mafie je užasne hra a taky sem ji projel celou bez chetu a bugu akorad ten zavo sem dělal 2hod ale jinak to bylo v poho ale stejně se my líbí nekvíce ty hlášky treba od Pauliho ty sou prostě best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 nejlepsi je ze kdyz kourite tak misto koure to dela kolecka coz je celkem slozity udelat v realu kolecko i kdyz to uz mate natrenovany :d tak to me dost pobavilo :D:D:D:D libi se mi to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 jo mafie je super hra...sice trochu ohrana...ale kdyz si tam hodite modern mod tak je to hnedka vetsi zabava:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathysek Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 ja uz sem ji dohral nekolikrat jelikoz hraju jen auta a strilecky byla pro me super zavod nebyl tezkej kdyz sem ju mel dohranou asi po 5 stahl sem si 21 misi akorat chyba ze pribeh nedaval smysl musel sem zabít salieriho... dohral sem ji bez cheatů a bugů. akorat extremni jizda je supr a jeste je supr kdyz v jizde oddelate secky poldy nasednete do tramvaje a strilite mafiany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Njn multiplayer tomu chybí,ale jinak je best........Jestli chces multipleyera,tak si zahrej CS:S A co jineho asi delam.. :D jinak mafia 2 uz v americe vysla ne? treba bude na ebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 ^^ nevyšla :dozey: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathysek Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 ale vyjde :D:D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 pokec o mafii je to stara super klasika a nemela by lezet v postrani Mafie je stará kravina a patří na smeťák počítačovejch her:!: I s dvojkou co ještě nevyšla, a ani by nemusela... :roll: GRAND THEFT AUTO series RULEZzZzZz :psp: ano přátelé, už od prvního dílu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.