Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Guest /*B(L)ackFiRe*/
Odesláno

ja ji dohral uz asi před rokem mel semto čz ale doufam že mafia 2 bude jeste vetsi bomba a jak sem videl nejakou tu recenzi tak se to bude podobat kmotrovi......alespon v prvcích hry...

Odesláno
Lidi já to vyhrál i bez té nuly.... ale už se těším na mafii2 a co extrémní jízda baví vás v mafia 1 ?? me bavila.. :D ale už hraju jen cs:s ptže MAFIU už jsem dohrál

css jedine. jinak kdyz mi prijde pod ruku FC2 nebo crysis tak taky nepohrdnu :) Mafii mam na notebooku a vubec me to nebavi. je to spatna grafika :D klasika to jo, ceska, supr ale grafika mi nevyhovuje.

Odesláno

JUe to super hry jako grafika z dnesnima hrama nic moc :D ale na tu dobu kdy to vyslo tak je v pohode ale myslim ze i ted ta grafika neni nejhorsi.

Ale mel se problem z mysi na ty strese jak vas honi poldove :-(

Ale hodne se tesim na 2 snad to bude taky dost dobry ale podle videii co jsem videl myslim ze to bude super hry

Odesláno

ja uz sem ji dohral nekolikrat jelikoz hraju jen auta a strilecky byla pro me super zavod nebyl tezkej kdyz sem ju mel dohranou asi po 5 stahl sem si 21 misi akorat chyba ze pribeh nedaval smysl musel sem zabít salieriho... dohral sem ji bez cheatů a bugů. akorat extremni jizda je supr a jeste je supr kdyz v jizde oddelate secky poldy nasednete do tramvaje a strilite mafiany

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu