Heck Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 Zdravím. Uvažuju o koupi NDS, ale nevím jak je to s "flashem". Když si domů přinesu NDS a přikoupím kartu DSTT tak co dál? To jí tam jenom zastrčím a budu už jenom kopírovat a pařit hry? Byl bych moc rád kdyby jste mi pomohli. Díky Citovat
0 Heck Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 Možná to budeš muset udělat podle tohohle návodu. Zkus to a napiš ;) Dík :D http://www.dsko.eu/2009/03/navod-jak-rozjet-gta-chinatown-wars-na-vsech-flash-kartach/ Tak jak to dopadlo? Už paříš? :D Citovat
0 k4relB Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 nejnovejsi akaio 1.4.1 by melo spustit orig gta romku vpoho bez jakyhokoliv patchovani Citovat
0 jedy Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 Akaio mám, ale neopatchovanou romku mi to nevezme, patchnul jsem jí a v pohodě pařim :) Ber Akaio, zdá se mi lepší ;) Citovat
0 Heck Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 Ty jo, tak to už abych měl DSko :) Acekard už jsem objednal tak budu čekat a těšit se. A to Akio je v něčem lepší než origo fw? Citovat
0 jedy Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 Nezdálo se mi tak odlišný od orig. ( v obou si můžeš nastavit pozadí ;) ), v tom orig. jsem se ale moc nehrabal a Akaio má vše co potřebuju, nebo se mi zdá dobré, tak jsem to tak nechal ;) Myslím, že neuděláš chybu ani s jednim... a kdyžtak se to dá do 5 minut předělat ;) Citovat
0 Heck Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 To je pravda. Tak já budu čekat...... Citovat
0 k4relB Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 doporucovany je AKAIO diky lepsi kompatibilite s hrami Citovat
Otázka
Heck
Zdravím. Uvažuju o koupi NDS, ale nevím jak je to s "flashem". Když si domů přinesu NDS a přikoupím kartu DSTT tak co dál? To jí tam jenom zastrčím a budu už jenom kopírovat a pařit hry? Byl bych moc rád kdyby jste mi pomohli. Díky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.