Heck Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Zdravím. Uvažuju o koupi NDS, ale nevím jak je to s "flashem". Když si domů přinesu NDS a přikoupím kartu DSTT tak co dál? To jí tam jenom zastrčím a budu už jenom kopírovat a pařit hry? Byl bych moc rád kdyby jste mi pomohli. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Možná to budeš muset udělat podle tohohle návodu. Zkus to a napiš ;) Dík :D http://www.dsko.eu/2009/03/navod-jak-rozjet-gta-chinatown-wars-na-vsech-flash-kartach/ Tak jak to dopadlo? Už paříš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 nejnovejsi akaio 1.4.1 by melo spustit orig gta romku vpoho bez jakyhokoliv patchovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Akaio mám, ale neopatchovanou romku mi to nevezme, patchnul jsem jí a v pohodě pařim :) Ber Akaio, zdá se mi lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Ty jo, tak to už abych měl DSko :) Acekard už jsem objednal tak budu čekat a těšit se. A to Akio je v něčem lepší než origo fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Nezdálo se mi tak odlišný od orig. ( v obou si můžeš nastavit pozadí ;) ), v tom orig. jsem se ale moc nehrabal a Akaio má vše co potřebuju, nebo se mi zdá dobré, tak jsem to tak nechal ;) Myslím, že neuděláš chybu ani s jednim... a kdyžtak se to dá do 5 minut předělat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 To je pravda. Tak já budu čekat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 doporucovany je AKAIO diky lepsi kompatibilite s hrami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Heck
Zdravím. Uvažuju o koupi NDS, ale nevím jak je to s "flashem". Když si domů přinesu NDS a přikoupím kartu DSTT tak co dál? To jí tam jenom zastrčím a budu už jenom kopírovat a pařit hry? Byl bych moc rád kdyby jste mi pomohli. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.