Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

300 March to Glory

andre.11

Recommended Posts

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Taky si myslim, že takovej film se musí vidět v kině, jo a jenom tak pro informaci, film vyšel v americe 9.3, a u nás vyjde až 22.3 a pozdějc pujde i v 3d do imaxu. hra je zatím pouze na PSP a na mobily, na počítač nejspíš ani nebude. Oficiální stránka je na www.300themovie.com hru všem doporučuju, a prosim, jestly by mi někdo neporadil, jak po tom harému zabít toho popravčího :-D sem se zas zasek, a ten popravčí je snad nesmrtelnej.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele tak jsem si tuhle hru stáhl přes torrent a je to v raru, když to rozbalim tak tam je další soubor v raru a ten když necham rozbalit na plochu, tak se mi tam udělá složka PSP_GAME ( a když tuhle složku hodim do PSP/GAME na kartě tam to nefakčí ) a v ní jsou nějaký soubory, a pak se mi eště na ploše vytvoří soubor UMD_DATA.BIN v raru. Takže tam neni žádnej soubor .iso nebo .cso, takže nevim jak to zprovoznit. Možná je to noob dotaz, ale já moc zkušeností s timhle nemam páč sem dneska upgradoval z 3.03 na 1.5 a na 3.03 OE-C. Moc dík za radu. :oops:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Hele lidi mám mrtě zásek... sem v aréně a proti mě stojí takovej divnej chlap a posílá na mě kostlivce,pak Mongoláky :D a pak nosorožce a nakonec takový krtky s mrtě dlouhejma drápama...pak pošle jednoho jednoho very BIG Krtka...toho porazim s přehledem ale ty dva co byli s nim tak ty vůbec nemůžu dodělat :( prosím poraďte nějaký kombo...nebo taktiku...jestli meče nebo radši oštěp...prostě něco abych to udělal..díky

Odkaz ke komentáři

Hele lidi mám mrtě zásek... sem v aréně a proti mě stojí takovej divnej chlap a posílá na mě kostlivce,pak Mongoláky :D a pak nosorožce a nakonec takový krtky s mrtě dlouhejma drápama...pak pošle jednoho jednoho very BIG Krtka...toho porazim s přehledem ale ty dva co byli s nim tak ty vůbec nemůžu dodělat :( prosím poraďte nějaký kombo...nebo taktiku...jestli meče nebo radši oštěp...prostě něco abych to udělal..díky
musíš na ně použít stun attack (už si nepamatuju jak to přesně je ale je to jedno z těch komb meč+štít který končí úderem štítem). že se to povedlo poznáš podle hvězdiček nad jejich hlavama. a když sou stunlý tak do nich řež co to de. opakuj to dokud nechcípnou.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu