bartokar Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 jojo ta hra v celku není špatná a dá se hrát - co se týče filmu - už se nemůžu dočkat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 jj .. ale myslim ze je blbost si to stahnout z netu ... takova pecka se musi videt v kine ... ta grafika tam bude brutalni a na pc to asi nebude tak good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marktechno Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 jj .. ale myslim ze je blbost si to stahnout z netu ... takova pecka se musi videt v kine ... ta grafika tam bude brutalni a na pc to asi nebude tak good jj, mas pravdu ... mam stiahnute 90% a nexcem to vidiet za compom ale v kine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Jo souhlas hra není špatná a film ten bude dost dobrej!A nevíte od kolika to bude v kině ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Taky si myslim, že takovej film se musí vidět v kině, jo a jenom tak pro informaci, film vyšel v americe 9.3, a u nás vyjde až 22.3 a pozdějc pujde i v 3d do imaxu. hra je zatím pouze na PSP a na mobily, na počítač nejspíš ani nebude. Oficiální stránka je na www.300themovie.com hru všem doporučuju, a prosim, jestly by mi někdo neporadil, jak po tom harému zabít toho popravčího :-D sem se zas zasek, a ten popravčí je snad nesmrtelnej....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Hele tak jsem si tuhle hru stáhl přes torrent a je to v raru, když to rozbalim tak tam je další soubor v raru a ten když necham rozbalit na plochu, tak se mi tam udělá složka PSP_GAME ( a když tuhle složku hodim do PSP/GAME na kartě tam to nefakčí ) a v ní jsou nějaký soubory, a pak se mi eště na ploše vytvoří soubor UMD_DATA.BIN v raru. Takže tam neni žádnej soubor .iso nebo .cso, takže nevim jak to zprovoznit. Možná je to noob dotaz, ale já moc zkušeností s timhle nemam páč sem dneska upgradoval z 3.03 na 1.5 a na 3.03 OE-C. Moc dík za radu. :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 tu stahlou hru rozbal jen jednou a ten vzniklej "rar"jak tomu ty rikas je ISO :D tak to rovnou hod na kartu a par ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 No já tam mam ikonu ze je to v raru, tak jsem to rozbalil, ale jinak moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 jj vono to prave vypada jako rar ale je to iso ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 ja si myslim ze film: 300 Bitva u Termophyl v pohode na film roku ma,ten film bude pecka a uz se nemuzu dockat az bude u nas v kinech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 neporadil by mi někdo s tou hrou. prostě jsem se zasekl u jedný zdi a nevim co dál. prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejwlis Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Prosim poradte... jak se seberou jine zbrane, treba kopi, mam zabit lucistniky na skale a nevim jak na to, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejwlis Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Poradte nam nekdo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejwlis Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Na skale jsou ctyri lucistnici, nedostanu se k nim. Oklo jou oprene ostepy, daji se nejak sebrat? Nebo nevite jak jinak je mam sejmout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejwlis Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Tak co nikdo , neporadi. At delam co delam nevim. Nepisti me to dal dokud nesejmu ty lucistniky. ALE JAK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 házíš L+X+čtverec,sbíráš trojuhelník já bych potřeboval ale pomoc jestli nevíte jak na giant immortala pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 a jaka je ta hra? je propracovana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 házíš L+X+čtverec,sbíráš trojuhelníkjá bych potřeboval ale pomoc jestli nevíte jak na giant immortala pls no jestli s nim bojuješ poprvý tak nejdřív mu rozbít kopím jeho brnění a pak normálně mečema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 potřeboval bych rychle poradit co mám mačkat když sem v řadě a musim přetlačit nepřátele,slouho sem to nehrál a ted když sem se dostal k dálší z těhle pasáží tak si nemůžu vzpomenout,mačkám všechno možný a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 No nejdřív musíš parkrát zmáčknout "O" a pak "[]" abys je bod zespodu a pak normálně "X" a sou tuhý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 týý vole,najednou to jde,předtim sem mačkal kolečko jak debil a nic,a ted mi to šlo,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Hele lidi mám mrtě zásek... sem v aréně a proti mě stojí takovej divnej chlap a posílá na mě kostlivce,pak Mongoláky :D a pak nosorožce a nakonec takový krtky s mrtě dlouhejma drápama...pak pošle jednoho jednoho very BIG Krtka...toho porazim s přehledem ale ty dva co byli s nim tak ty vůbec nemůžu dodělat :( prosím poraďte nějaký kombo...nebo taktiku...jestli meče nebo radši oštěp...prostě něco abych to udělal..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Hele lidi mám mrtě zásek... sem v aréně a proti mě stojí takovej divnej chlap a posílá na mě kostlivce,pak Mongoláky :D a pak nosorožce a nakonec takový krtky s mrtě dlouhejma drápama...pak pošle jednoho jednoho very BIG Krtka...toho porazim s přehledem ale ty dva co byli s nim tak ty vůbec nemůžu dodělat :( prosím poraďte nějaký kombo...nebo taktiku...jestli meče nebo radši oštěp...prostě něco abych to udělal..díkymusíš na ně použít stun attack (už si nepamatuju jak to přesně je ale je to jedno z těch komb meč+štít který končí úderem štítem). že se to povedlo poznáš podle hvězdiček nad jejich hlavama. a když sou stunlý tak do nich řež co to de. opakuj to dokud nechcípnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejwlis Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 To kombo je : X, ctverec, O . A kdyz je v limbu rezej do nej co se dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 Jo díky moc za rady... sem si na to včera před spaním leh a pařil a přišel sem na to :) jinak teďka už sem u dvou perských bojovníků a docela nářez.... kde ste vy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.