T-o-mmy Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Final fantasy God of war PSP P!nk PSP blue Spider-man a Simpsons Japonské limitované edice Star ocean PSP Japonská limitovaná edice Star wars metal gear solid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 dá se někde koupit ten žlutej kryt ?:wohow: jinak kamoš má gow edici:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 da se koupit myslim ze i tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 a co takhle třeba PSP P!nk Limited Edition? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 těch edicí už vyšlo nepočítatelně...chybí ti např Monster Hunter Freedom edice, Resistance a spousta dalších, o kterých si u ná smůžeme nechat jen zdát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 těch edicí už vyšlo nepočítatelně...chybí ti např Monster Hunter Freedom edice, Resistance a spousta dalších, o kterých si u ná smůžeme nechat jen zdát :D díky za info tekku našel jsem jen tenhle monster hunter ale ostatní ne.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Ten Metal Geard se mi líbí jak něco.Asi to už nebude ani na ebay.:? btw: Ještě edici MADDEN, Ještě jsem našel Limited Edition Dissidia PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 ja mam edici ratchet and clank size matters. na psp se to neprojevuje :) je to vlastne toto: mel jsem tam k tommu jeste voucher na enchrome.. (bohuzel zatim nevyuzit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 nektery nevypadaji spatne, ale me se precejenom nejvic libi normalni psp bez edice, idealne bila barva) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 ja mam edici ratchet and clank size matters. na psp se to neprojevuje :) Jn taky mam edici daxter ale vzhled je stejnej.. presne toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Já chtěl tu Monster Hunter freedom, ale nakonec sem spokojenej s GoW, holkam se to tky libí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Jn taky mam edici daxter ale vzhled je stejnej.. presne toto: no a kdyz mas daxtera.. dohrals to? ja ted parim ratcheta ostosest. je to nice hra. 8) nektery nevypadaji spatne, ale me se precejenom nejvic libi normalni psp bez edice, idealne bila barva) me se z designovejch edic nejvic libi asi starwars.. az na ty cerny tlacitka :) myslim ze je i bilej GoW ne?! samozrejme je nejlepsi mit cisty PSP.. je to cool :) barva je otazkou majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Pro Street Edice ... někdo ji na foru aji prodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 GoW Neni bílí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Pro Street Edice ... někdo ji na foru aji prodává sice jsem nenasel zadno pro street edici ale tohle je taky nfs tak co: :) Neni bílí :D to samozrejme vim, ze je cerveny. rikal jsem, ze existuje snad i bily :roll::cheesygrin: PS: nauc se psat cesky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 To chce zajímavější edice, né se hrou jen.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 tato limited edice docela good 8) pak tady japan edition nějaký ale nevím jestli tu je protože některý obrázky mi nejdou jako vidět tak jestli tu sou tak sory a nejnovější psp v dissidia(nebo nějak tak) edition http://www.mypsp.com.au/img/gallery/full/8N3B369W.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 tato limited edice docela good 8) pak tady japan edition nějaký ale nevím jestli tu je protože některý obrázky mi nejdou jako vidět tak jestli tu sou tak sory a nejnovější psp v dissidia(nebo nějak tak) edition http://www.mypsp.com.au/img/gallery/full/8N3B369W.jpg Dissideu jsem psal a to dalši Japonsky tu je a Tu star ocean jsem našel taky, ale zdá se mi to fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Tady je ta Pro Street A našel sem to tady na foru , že to prodává někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 JJ to vypadá na FAKE hodně fake krytů je i na DealExtreme .... a lidi si to jenom prebali to sve PSP a mysli si ze masj limited edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Zde jsem našel taky nějaký limited editation.............Final fa.... A pak jeden s homerem simsonem,jak už tu bylo jednou řečeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Dissideu jsem psal a to dalši Japonsky tu je a Tu star ocean jsem našel taky, ale zdá se mi to fake. Tady je ta Pro Street A našel sem to tady na foru , že to prodává někdo Star Ocean je oficiální edice přímo od Square Enixu :dozey: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 ale videl sem firmu a tam koupite psp se zlatyma prvkama myslim 18karatovi zlato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Myslíte že by se dalo v ČR koupit edice Final Fantasy moc moc moc bych ji chtěl jestli ji někdo najdete napište pls:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Tady to máš dokonce tady na fóru ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=37710 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.