T-o-mmy Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 :roll:my to říkat nemusíme nám je jasný že existuje edice final fantasy a ta edice cal of duty : takovou edici jsem hledal, ale našel jsem jen skiny (takovéty samolepky na PSP) jinak nic takže asi fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 taky sem googlil a nic , ten s COD edicí se už asi neozve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententeak Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 PSP 3000 Carnival Edition: (Radiant Red) (Bright Yellow) (Vibrant Blue) (Spirited Green) a já jsem hrdým vlastníkem té červené a je to bomba :D Bližší info: http://www.gamepark.cz/psp_v_novych_veselych_barvickach_80885.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Právě jsem na aukru narazil na limitovanou edici GOW http://www.aukro.cz/item605968172_sony_psp_slim_god_of_war_cerveny_karta_pouzdr.html A tohle vypadá na edici star wars podle toho obrázku ze zadu : http://www.aukro.cz/item604895359_sony_psp_slim_lite_barva_bila_od_1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 nevíte kde se dá sehnat ten vojenskej typ(teda kryt) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Podívej se na dealextreame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 dík maj to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Kolik stojí samotný kryt té GOW edice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurama22 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 mna by skor zaujimalo ci sa vobec da zohnat nejaky s tych Special edicii samostatny kryt Nasiel som sice nejake stranky kde sa da objednat samostatny kryt, ale vsetky boli custom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Samostatny kryt urcite ne originalni, protoze psp nema vymenitelne kryty. Podle me vymenou prijdes o zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Samostatny kryt urcite ne originalni, protoze psp nema vymenitelne kryty. Podle me vymenou prijdes o zaruku. JJ na 100% prijdes o zaruku i kdyz to das do servisu protoze ti musi strhnout nalepku kde jsou sroubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 nicee simsnovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Ta edice final fantasi je nějaká jednoduchá, připadá mi že se ty obrázky ze zadu na to PSP jen tak přilepili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Ta edice final fantasi je nějaká jednoduchá, připadá mi že se ty obrázky ze zadu na to PSP jen tak přilepili ... ne to nejsou nálepky ale je t tam přímo nabarvené jako u všech originalnich specialnich edic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 já bych nejradši edici Tekken, nebo WWe smackdown vs raw, ale i madden edice je pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Co obsahuje Pink edice?Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Nevíte jestli budou i limitované edice na PSP go ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 edit: sry zagooglil jsem a nasel jsem toto nechce se mne spamovat a tak typane ne neni tehdle podob ve stejnem provedeni sem vygoglil jeste vice to je jen ukazka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 btw neni to ta normalni verze ale s divnejma barvama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 taky se mi zdá... jinak jsem hledal a PSP go zatím asi nemá žádné speciální edice a našel jsem speciální edici k PSP 3000 viz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Mno a ve stejný barvě bude PSP v Hannah Montana edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 svým způsobem je každé PSP limitované (každej druh od fatka po 3000 se přestane vyrábět a po ukončení bude limit kolik jich bylo vyrobeno)8) :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 no ne, fakt? to jsi zase něco objevil... no je jasny ze se přestanou vyrábět,ale nebudou speciální protože ani speciální/limitované nebyly... zpř. edice GoW zůstane pořád speciální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 jn to máš pravdu ale vyš jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 fine by blyo kdyby se dalo koupit jenom ted kryt baterky s obrazkem z naky hry :) by sisi mohl prehazovat a vykaslat se na jejich limited edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.