Blkbrn Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Zapnu DS a otevře se mi TTmenu pak si chci spustit hru nebo moonshel ale seknese mi to při nahrávání a tak to třeba vypnu a cca po 2-5 zapnutí se to chytne, ale pak se mi to zase stane. Co mam dělat abych to spravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dubskavej Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 to je asi tím že je FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitekS Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Tohle mi dela taky na stribrnym DS,ale na cernym funguje bez problemu.Karta neni fake a pametovka Kingston Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dubskavej Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 tak nevím mě to dělá taky ale je fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 jde o pam.kartu,nejspise ani nejde o to že máte FAKE karty ale jde o to že máte fake pam.karty,musíte koupit nové pamětovky nebo ... 1.Hodit do PC 2.Naformátovat na FAT 3.Pak znova Naformatovat na FAT32 4.Nahodit DSTT menu v1.15 (novější nedávej) a hotovo.... FAKE DSTT s tímhle nemá nic společného ale jde o chybu karty..to vyřešíš přeformtovaním:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blkbrn Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 no tak uz je to v poho napadla mě defragmentace disku a kdyby se mi to stalo znovu tak to skusim naformatovat jinak mám originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Tenhle problém sem měl taky. Formát karty vůbec nepomohl. Vyřešilo to YSMENU. od tý doby nemám s žádnou hrou problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blkbrn
Zapnu DS a otevře se mi TTmenu pak si chci spustit hru nebo moonshel ale seknese mi to při nahrávání a tak to třeba vypnu a cca po 2-5 zapnutí se to chytne, ale pak se mi to zase stane.
Co mam dělat abych to spravil?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.