Blkbrn Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 Zapnu DS a otevře se mi TTmenu pak si chci spustit hru nebo moonshel ale seknese mi to při nahrávání a tak to třeba vypnu a cca po 2-5 zapnutí se to chytne, ale pak se mi to zase stane. Co mam dělat abych to spravil? Citovat
0 dubskavej Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 to je asi tím že je FAKE Citovat
0 VitekS Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 Tohle mi dela taky na stribrnym DS,ale na cernym funguje bez problemu.Karta neni fake a pametovka Kingston Citovat
0 dubskavej Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 tak nevím mě to dělá taky ale je fake Citovat
0 Nil3E Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 jde o pam.kartu,nejspise ani nejde o to že máte FAKE karty ale jde o to že máte fake pam.karty,musíte koupit nové pamětovky nebo ... 1.Hodit do PC 2.Naformátovat na FAT 3.Pak znova Naformatovat na FAT32 4.Nahodit DSTT menu v1.15 (novější nedávej) a hotovo.... FAKE DSTT s tímhle nemá nic společného ale jde o chybu karty..to vyřešíš přeformtovaním:) Citovat
0 Blkbrn Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 no tak uz je to v poho napadla mě defragmentace disku a kdyby se mi to stalo znovu tak to skusim naformatovat jinak mám originál Citovat
0 sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 Tenhle problém sem měl taky. Formát karty vůbec nepomohl. Vyřešilo to YSMENU. od tý doby nemám s žádnou hrou problém. Citovat
Otázka
Blkbrn
Zapnu DS a otevře se mi TTmenu pak si chci spustit hru nebo moonshel ale seknese mi to při nahrávání a tak to třeba vypnu a cca po 2-5 zapnutí se to chytne, ale pak se mi to zase stane.
Co mam dělat abych to spravil?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.