Guest LaYer Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 tak já si ho nenosim mě stáčí že mě votravujou když hraju na mobilu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Heh, tak u mě asi tak :1. Nosím někdy 2. Už neotravujou, protože sem je všechny vyfakoval 3. Nikdo mi s ním zatím neudělal, a ani by si neodovolil .. :lol: .. tak tohle přes to co sem chtěl napsat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 PSP do skoly?Wubec.kazdej ho chce pucit velka buzerace vod vsech proste radej ho nenosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Já PSP do školy nosim, i když s tím mám hodně špatné skušenosti. Nejdřív mi prasknul kvuli jednomu kryplovi display, protoýže on to strčil omylem pod židli a já si na ní sednul a potom jsem kuli hraní na PSP dostal z 2 chování takže taky nic moc.Stejně vesele pařim dál :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 No tak končí prázdiny.:cry: Apoň, že mám to psp. Tak se tak nudit nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 PSP nosím vždy do školy, ale hraju jen o přestávkách, o hodině jsem hodný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 já ho nosim jak kdy... hlavně hraju třeba když jsem v poslední lavici aby mě neviděli a pak nesomrovali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4LosT Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 tak ja sedim v posledni decky a parim kdy mam baterku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 ja nosim PSP do skoly denne, taky sedim v posledni lavici a nemuzu si stezovat, proparim vetsinu hodin a nekdy i s nabijeckou ve zdi...parkrat jsme s kamosem parili hry po wifi a oba jsme meli nabijecku v dvojte zasuvce na zadni zdi xD ucitelky to nejak nevnimaji, je jim to jedno ae na znamkach to poznat jde xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 no tak já sedím úplně vzádu v levo u okna a prede mnou je veeeliká hlava a ucitelka na mne moc nevidí xD ale,zatím jsem jeste nezkousel hrat v lavici a z moji minuly tridy jsme meli 5 PSPecek z 17ti lidi a me pspcko bylo na masky pusky asi 2roky sem ho tam nosil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Já nosim do školy NTB + PSP takže mám o zábavu postaráno. na NTB pařim Burnout Paradise a Left4Dead 2 a nebo jsem na netu a na PSP hraju a jsem na netu taky a kukám na filmy a mám sluchátka ..... učitelky to vůbec nezajímá hlavně že je klid ale pak ty známky z testu atd... jsou otřesnýýýý..... 1.Nesockují protože cca.15 lidí ze třídy má PSP (z toho cca.3 holky) 2.Kdyby mi to polili štávou tak by dostali 3 rychlý rány do ksichtu 3.Učitelé budto sedí v katedře nebo chodí u tabule,po třídě jenom u testu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 ja s tim problem nemam lidi uz to pucovat moc nechcou protoze vi ze jim to nepujcim :D(nekdy ale joo xD)a o hodinach nak moc extremne neparim a kdyz uz tak nejradeji si zaparim pokra....ucitelkam to vadi a vcelku hodne ale to je jejich problem me to nezajima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Občas vezmu PSP do školy, páč sedim v poslední lavici žhe...ale spíš mi sere, že když ho vezmu tak ho chce každej pučit...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 PSP do školy nosím občas: 1. hraju většinou o přestávkách Tekkena se spolužákem a nikomu nepučuju 2. o hodinách většinou pujčuju (zájem má jen jeden člověk, neni to debil), protože mam notes+si pisu zapisky:) 3. zatim žádnej problém PS: sem na gymplu, takže jsou tam docela inteligentní lidé:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 1)uz nikdo nesockuje 2) driv sem na PSP skoro nehral a rikali mi zavyslak ted parim o dost casteji a nic nerikaji :D:D 3)Obcas ho pujcim, ale jenom DOBRYM kamaradum. 4)Jak by me nekdo neco udelal tak by dostal takovou drzkovou ze by ho vlastni mama nepoznala :D:D:DD 5) v hodinach ucitele celkem chodi ale ja ho vzdycky hodim pod lavici na chvilku udelam jako ze pisu a pak pokracuju v parbicce :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 ja nosim PSP do školy, jednou zabavili o hudebce, ona se věnuje holám a my jen čumíme a když si si povídáme hned hemzy a když sem hrál v lavici :D jsou zacpany konce nejde nic videt a bylo to v pici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 :) me maji ucitelky rady a ani jim moc nevadi ze vo hod hraju :psp: stejne i kdyz hraju tak vim o cem mluvi me chteli parkrat nachytat ze se zeptala co rikala a ja to vedel tak daly pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Tak od té doby co mi učitelka PSP zabavila už ho do školy nenosím tak často jako kdysi... maximálně 2x za týden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 No mě ho zabavili nejmíň tak 7x a vždycky řekli že je to naposled :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Dneska jsem z PSP obšlehl písemku v češtině:-D Sice to asi není lepší než tahák,ale je to přehlednější a je to podsvícený;-) Ale zase na to může přijít;-) Jinak na PSP hraju ve škole jen v nezáživných předmětech jako matematika,stroje a zařízení,hrál bych i v ájině,ale z tý maturuju;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAWESE Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Já ho nosím do školy... Hraju o hodinách jen u učitelů, u kterých vím že si to můžu dovolit :D Vlastně spíš hrajem s kámošema po WiFi (třeba FiFu 10, Soul Calibur, Tekken a všechny takový blbosti co se dají hrát po WiFi) o peníze :D... Dřív jsem pujčoval PSP všem, ale po chvilce mě to omrzelo když mi začli vrzat tlačítka (nic strašnýho) :D... A tak jsem si vymyslel že mi někdo zkurvil tlačítko R, takže nikomu už nepujčuji! :D Jinak u nás ve třídě to má asi 5 kluků :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Už 2,5 roku si bez psp nedokážu ty dlouhý hodiny ve škole představit :D ,ted mi nešlo dva tejdny,a bylo to fakt utrpení:D Prostě bez psp ve škole ani ránu:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snape Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 1.nosím často 2.3xzabaveno 3.nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 0. hovoria mi ze psp je len pre tych co nestaci pc.. a hlavne ze to hovoria ti co hraju wowko.. 1. Nosim furt 2. psp mame v triede 3 ale 2 hraju blbosti totalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 To ja ho nosim tak 2x-3x tejdne a jinak s kamosema parime tekkena a jiny hry kdyz mame nudny hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.