S_Adam Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Závisláci? To nevydržíte? Nemám důvod ho tam nosit mám tam kámoše takže no problema sranda je pořád ne jen hrát samozřejmě vám to nevyčítám ale nechápu zkuste to vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 -nosim ho do skoly porad, kazdej den (mam ho jako mp3ku - coz s pluginem hold4+ neni problem) -sedim v posledni lavici takze hraju skoro porad pokud je ten predmet opravdu k hovnu, nebo me ucitel nasere, nebo se nudim -o prestavkach ho okamzite davam do baglu protoze jinak se o nej docela bojim, i v tom baglu je docela v nebezpeci a radsi stejne pokecam s kamosema a zasmeju se :wohow: -kdyby mi s nim nekdo neco udelal tak je na miste dead -lidi se spis ptaj jako jestli ho mam hackly a jak sem to udelal a ze je to kruty a kdyz jim reknu to je pres chickhen na verzi 5.03 a pak na gen-b tak stejne cumej jak puci tak je to jedno, moc nesockujou (nejlepsi je ze psp ma ze 2 trid asi 3 lidi a iphone ma z tech samejch 2 trid asi 15 lidi :wohow:) PSP forever :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ja chodim na skolu kde by mi ho hned nekdo ukradl jeden ho tam sice ma ale to je taky spratek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.