rybak.d Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 dám klidně s váma..... můj nick v nikerunning je rybak.d dal bych ale spíš nějakej console run, nebo tak něco... CZ vs zbytek světa atd je tam hodněkrát snad Citovat
AlexXx Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 dám klidně s váma..... můj nick v nikerunning je rybak.ddal bych ale spíš nějakej console run, nebo tak něco... CZ vs zbytek světa atd je tam hodněkrát snad to se nedá. Už jsem to zkoušel hodněkrát. Ten novej nike+ se mi vůbec nelíbí mám v tom strašný bordel. Citovat
rybak.d Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 co se nedá :?: nechápu.... dej mi nick na nike+ Citovat
AlexXx Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 co se nedá :?: nechápu.... dej mi nick na nike+ vydrželo to tak 1 týden a pak nikdo neběhal xD. Dáme tak fastest 3 km. Nebo něco kratšího.:D btW: hodil jsem si tě do přátel Citovat
rybak.d Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 jo ty myslíš tu první challenge.... já běhám ale pořád... když byla ta první tak jsem je쨚tě neběhal Citovat
Belomin Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 Hojte hosi, chtel sem se zeptat, na iPhone 3G to teda nejde? a kolik cca stoji nejlevnejsi pristroj krom toho pasku na ruku, ktery to podporuje??chip teda priblizne 800.....diky ;) Citovat
rybak.d Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 stačí koupit iPod nano, iPod touch, nebo iPhone 3GS, nejlevněji asi vyjde nějaký to nano Citovat
Worda Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Tak co bude s tou challenge kdo jí zakládá?? :bash: Citovat
werty Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Pujde mi tenhle senzor k iPod Touch 2G ? http://www.istylecz.cz/webshop/ipod-prislusenstvi/nike-ipod-nano.html Citovat
Salazar Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Chci se zeptat půjde mi to na ITouch 3G ? A běhá tady ještě někdo ? :D Citovat
werty Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Tak když to jde na 2G tak to pujde i na 3G :D A určitě tu běhají všichni.. já teď začínám a nevím jestli mam běhat spíš po silnici kde mě může srazit auto nebo si zvrknout nohu někde na rozježděnejch polních cestách od traktorů .. kde běháte vy ? Citovat
Salazar Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Tak když to jde na 2G tak to pujde i na 3G :D A určitě tu běhají všichni.. já teď začínám a nevím jestli mam běhat spíš po silnici kde mě může srazit auto nebo si zvrknout nohu někde na rozježděnejch polních cestách od traktorů .. kde běháte vy ? Já běham ...... po chodníku :D U nás je tady " rovná " cesta přiblžně 4 km takže je to v cajku jinak taky chodim do lesa :) Ale tam mě zas můžou sežrat srnky :D :D Citovat
werty Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Srnky nikoho nesežerou :D ty se tě bojí víc než ty jich. Ale bacha na prasata to by se ten nike+ potom mohl zbláznit, že běžíš nějak rychle :D Jináš rozeznává ten senzor i to, že třeba běžim do kopce a pak zase z kopce ? Protože do kopce běžím výrazně pomalejš než z kopce. Citovat
AlexXx Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Tak když to jde na 2G tak to pujde i na 3G :D A určitě tu běhají všichni.. já teď začínám a nevím jestli mam běhat spíš po silnici kde mě může srazit auto nebo si zvrknout nohu někde na rozježděnejch polních cestách od traktorů .. kde běháte vy ? Zase začnu...teď to zas osrávám. Rozhodně běhej po cyklostezkách nebo po silnicích kde nejezdí auta. Zvrtnout nohu si můžeš všude, ale rozhodně doporučuji koupit boty s max air nebo s podobným odpružením, protože pokud běháš ve špatných botech po silnici, tak za 3 roky se nepostavíš na nohy. Já běham ...... po chodníku :D U nás je tady " rovná " cesta přiblžně 4 km takže je to v cajku jinak taky chodim do lesa :) Ale tam mě zas můžou sežrat srnky :D :D Chodník se mi nezdá být dobrou volbou. Krátkodobě když není možnost jinou cestou. Většinou jsou rozviklané či na nových jsou celkem velké mezery. Citovat
Worda Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Tak kdo všechno běhá? Mohli bysme založit challenge. Ted jsem neměl moc času na běhání ale znova začínám. Citovat
werty Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2010 Worda nebo někdo jiný můžete mi prosím někdo napsat jak to vlastně funguje ? Dam si senzor na botu a syncnu to s iPodem .. poté budu běhat a co pak ? Citovat
Worda Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2010 Nic nesynchronizuj... Normálně dáš chip do boty (popřípadně na tkaničky) přímač dáš do ipodu a deš běhat samozřejmně že musíš nastavit jaký chceš cvičení v menu NIKE+ v ipodu. Během běhu ti započítává kilometry tempo čas a spálené calorie. Až přiběhneš ukončíš cvičení dáš ipod synchronizovat s počítačem pokud ještě nemáš účet na www.nikerunning.com tak si ho udělej a tam můžeš ukládat své workouty. Doporučuji před vyběhnutím celé ústrojí kalibrovat jinak to bude odychylovat od skutečné vzdálenosti. Citovat
werty Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Přímač do iPodu ? To nestačí pouze iPod Touch 2G + http://www.istylecz.cz/webshop/ipod-prislusenstvi/nike-ipod-nano.html ? Citovat
Worda Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Na 2G už je NIKE+ přímač integrovaný myslim. Citovat
AlexXx Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Jakej máte power song ? :D Citovat
narliza Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Jakej máte power song ? od 28s ;) Citovat
*Sphinx* Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 znam jednoho typone co to uziva je to nejakej cas co sem ho nevidel ale bral si to na behani a tez do posilovny dokonce bezel i na men vs. women http://www.youtube.com/watch?v=wLyFlDAikac taky sem to chtel skusit ale po chvili jsem ztratil zajem ale neni to takove jako fotbal Citovat
werty Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2010 Od 0:46, ale zpěvák by měl asi taky začít běhat xD Dělam si prd*l tohle je můj powersong:love: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.