AlexXx Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 28, 2009 jo to si taky myslím, ale proč tam píší "APPLE NIKE + IPOD SENSOR"Proč né jen Ipod sensor?Ani jsem to zvlášť nikde neviděl. Citovat
marekgengel111 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2009 protože se ta aplikace tak jmenuje Apple nike+ a tam to dalsi je jmeno toho senzoru IPOD SENSOR ale pozor ten levnější je pouze pro Ipod touch 2g Citovat
AlexXx Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 28, 2009 protože se ta aplikace tak jmenuje Apple nike+ a tam to dalsi je jmeno toho senzoru IPOD SENSORale pozor ten levnější je pouze pro Ipod touch 2g Díky.A už v těch generacích mám taky pordel.:cheesygrin: Citovat
Rajce Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 Tak během příštího týdne mi přijde iPod nano 4th a v pátek si jedu na václavák do NIKE koupit tu senzor. Tak uvidíme ;) Citovat
oboda7 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 jj taky sem to chtel,ale nevim kde to sehnat a nevite cenu celeho setu(boty+ipod) ?? Citovat
AlexXx Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 jj taky sem to chtel,ale nevim kde to sehnat a nevite cenu celeho setu(boty+ipod) ?? To se tak neprodava. Citovat
Sim3to Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 Kupte si to v iStylu... maji tam set/kit za 650 http://istylecz.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=782&category_id=79&option=com_virtuemart&Itemid=56 Citovat
Rajce Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2009 Tak už mám doma :D Boty jsem si koupil Zoom Start+ 2009, fakt luxus Citovat
Sim3to Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2009 Tak už mám doma :D Boty jsem si koupil Zoom Start+ 2009, fakt luxus heh nemas problem s utracenim koukam :D Co mas za ipoda? Citovat
AlexXx Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2009 Asi du taky do nich Zoom Start+ 2009. Ne du do Pegasus+25.Sem si je spletl.Dnes sem to zkoušel v Hervisu a tyhle drží líp na noze.Ty Zoom Start+ 2009 byly jakési drsné na povrch. Citovat
AlexXx Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Tak, dnes sem všechno zjistil.Ty Zoom Start+ 2009 jsou spíše na běhání na stadion, ale jsou super.Já budu spíše běhat po cyklistických tratích.Rozhoduji se mezi Nike Air Span+ 6 a Nike Air Pegasus+ 25 nebo Nike Air Pegasus+ 25 ESC(takové tvrdší na Zimu).Máte někdo tyhle boty?Rád bych se podělil s vašimi názory. Ok tak už jsem vše pořešil.Koupil jsem Pegasus+ 25.Chip mám a Ipod mám mít dnes.:)Napadlo mě, že bychom mohli udělat seznam běžců a dát si třeba měsíční závod.Co vy na to?:) Citovat
Rajce Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2009 heh nemas problem s utracenim koukam :DCo mas za ipoda? Nano 4th gen. blue 8GB Ok tak už jsem vše pořešil.Koupil jsem Pegasus+ 25.Chip mám a Ipod mám mít dnes.Napadlo mě, že bychom mohli udělat seznam běžců a dát si třeba měsíční závod.Co vy na to? Souhlas... Citovat
AlexXx Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2009 Nano 4th gen. blue 8GBSouhlas... Dík, že se aspoň někdo zapojil.:)Takže tě připíšu a až bychom byli aspoň 3, tak bychom to mohli rozjet.:)Jeětš sem se chtěl zeptat, je to dobré když to máte v tom obalu na ruku?Jsou na i trycka a tak.Nemáte z tím taky někdo zkušenost?:roll: btw: ještě ho nakonec nemám.Doufám, že dojde v pondělí.Stačí když napíšu do seznamu běžců jen nick zde a na Nike+ ne?Nebo jestli chcete ještě něco, tak si řekněte. Citovat
marekgengel111 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 Já si asi ten senzor kupovat nebudu protože jeden muj kamarad to ma a rika ze to vubec nemeri presne pocet ubehnutych km. Clovek si tam musi nastavit jak ma asi dlouhy jeden krok no a od toho se to počítá, když třeba člověk udělá menší krok a nebo na opak větší tak už to neměří přesně. Možná uvažuji o koupi hodinek které měří přesně kolik člověk uběhl km je to přes satalit tak je to nejpresnější co může být. Citovat
Rajce Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2009 Já si asi ten senzor kupovat nebudu protože jeden muj kamarad to ma a rika ze to vubec nemeri presne pocet ubehnutych km. Clovek si tam musi nastavit jak ma asi dlouhy jeden krok no a od toho se to počítá, když třeba člověk udělá menší krok a nebo na opak větší tak už to neměří přesně. Možná uvažuji o koupi hodinek které měří přesně kolik člověk uběhl km je to přes satalit tak je to nejpresnější co může být. Nic takového tam nenestavuješ, sice tam nějáké odchylky jsou, ale zas tak hrozné to není... Jeětš sem se chtěl zeptat, je to dobré když to máte v tom obalu na ruku? Je to super... Citovat
AlexXx Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2009 Hotovka.Pokuste se challange najit.Startuje se 9.5. Citovat
Rajce Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2009 Hotovka.Pokuste se challange najit.Startuje se 9.5. Přihlášen :) Citovat
AlexXx Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2009 Přihlášen :) Ok.Dík.Snad půjde ještě Narliza:) Tak zítra startujem.Juchu:D Citovat
narliza Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 Ok.Dík.Snad půjde ještě Narliza:) rad bych, ale chip jsem nekde v prirode nechal už první tyden po koupi... a samotnej receiver je mi k ničemu .... :( na jinej chip momentalne nemam penize... Citovat
Sim3to Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2009 Tak jsem se podival na ten vas zavod a moc vas tam neni :D Kdo je ten dannboy? Citovat
AlexXx Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 27, 2009 Dannboy nevím kdo je.Jen se tam přidal.No měl bych máknout.Má 60 Km.To se bude blbě dohánět.:ziped: btw: jinak je nás hodně no xD Citovat
Worda Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2009 Ahoj můžu se taky přidat? Dneska mi přišel senzor. Let´s run. Citovat
Worda Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2009 Jo jeste jsem se chtěl zeptat. Když už to zkalibruju ten senzor s přímačem. Můžu třeba posléze menit polohu přímače. Například mam ipod na paži nebo v kapse. Jestli to nebude vadit jestli to nebude nějak zkreslovat? Citovat
michaelv Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2009 Jo jeste jsem se chtěl zeptat. Když už to zkalibruju ten senzor s přímačem. Můžu třeba posléze menit polohu přímače. Například mam ipod na paži nebo v kapse. Jestli to nebude vadit jestli to nebude nějak zkreslovat? nevadí iPOD můžeš mít třeba kdekoliv, rozhodující je chip na botě či v botě... je někde založenej challenge???? Citovat
Sim3to Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2009 nevadí iPOD můžeš mít třeba kdekoliv, rozhodující je chip na botě či v botě... je někde založenej challenge???? Jen jeste upresnim jednu podrobnost :) Senzor je potreba mit nahoru s logem. Jinak ipod neprijima. Mel jsem senzor v ponozce a zachitaval 50% pohybu. Po presunuti na botu vse ok. ;) Jinak nechysta se dalsi CF Challange? :) Treba od 15.7.? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.