Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Anime Pokec

M0tion

Recommended Posts

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

České odkazy

• Anime-Manga: Vše ohledně anime a manga (downloady, obrázky, infa, FF a REAL sekce, orient a více) + TNT překladatelská skupina
  • Manga.cz: Aktuální informace, recenze, japonská kultura, japonština, fan art
  • reAn1MaTeD: Český E-zine o anime seriálech a filmech, manga and japonské kultuře
  • OtakuLand: Portál pro fanoušky manga a anime
  • FoxAxe: Okolo 30 rozsáhlých anime recenzí aktuální novinky, hlášky, videa...
  • Digisvet.tk: Stránka o anime seriálech
  • Czech Soul Society: Česká stránka o anime, manze a Japonsku
  • Anime Akihabara: Česko-slovenská databáze anime a titulků
  • Sci-fi anime portál: Portál věnující se sci-fi anime

Cizojazyčné odkazy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aniem rulezz :cheesygrin: ... už jsem toho zkouknul fakt dost :)...ani nebudu vyjmenovávat...jinak na skutečný anime (žádný Pokemoni apod :D) jsem přišel asi před 4 rokama v TV, když nám zavedli kanál A+ :D...teď co je Animax tak je to k ničemu..CZ dabing :dozey:...

jinak Naruto :dozey:..anime udělaný tak, aby se líbilo hlavně v USA... no nic moc... tak 5-6/10

jinak nejoblíbenější asi Death Note, Samurai 7, Devil May Cry taky není špatný, Hellsing :love:

jinak znate nekdo samurai champoo ?

právě se na to chystám až bude čas :D

Odkaz ke komentáři

Aniem rulezz :cheesygrin: ... už jsem toho zkouknul fakt dost :)...ani nebudu vyjmenovávat...jinak na skutečný anime (žádný Pokemoni apod :D) jsem přišel asi před 4 rokama v TV, když nám zavedli kanál A+ :D...teď co je Animax tak je to k ničemu..CZ dabing :dozey:...

jinak Naruto :dozey:..anime udělaný tak, aby se líbilo hlavně v USA... no nic moc... tak 5-6/10

jinak nejoblíbenější asi Death Note, Samurai 7, Devil May Cry taky není špatný, Hellsing :love:

právě se na to chystám až bude čas :D

jop death note taky zeru kdyz umrel L skoro sem brecel :D jo a k hellsing hrozne perverzni ale suprovi anime skoda ze tak kratky jinak Inkognito byl hustej :D

Odkaz ke komentáři

já viděl :

1.Dokuro-chan

2.naruto

3.full metal alchemist

4.fullmetal alchemist film

4.nějaké díly pokémon

5.asi 40 dílů inuyasha

6.několik dílů deathnote

7.už nevim název ale bylo to o holkách ze školy a měli každá své monstrum a pak se rubali navzájem a hlavní postava holka měla jméno may

8.několik dílů lovehina

rozkoukané mám

naruto shippuden a love-hina

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu