Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Anime Pokec

M0tion

Recommended Posts

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Neva.Je to animovaný.:roll:Jako anime takové jak vy píšete se nekoukám.

anime je japonsky animovany serial proto nemuzes happy tree fridends povazovat za anime i kdyz je to kresleny

jinak ja hellsing nepochopil nevidel sem posledni dil a sem linej to skouknout ja to videl nak tam kde inkognito s allucardem bojovali a alucard inkognita napich na kul

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

anime je japonsky animovany serial proto nemuzes happy tree fridends povazovat za anime i kdyz je to kresleny

jinak ja hellsing nepochopil nevidel sem posledni dil a sem linej to skouknout ja to videl nak tam kde inkognito s allucardem bojovali a alucard inkognita napich na kul

no a tak to končí a pak je další série ale ta myslim není úplná a nenašel sem titulky

PS. Sasán hele ten tvůj avatar znázorńuje Madaru??

Odkaz ke komentáři

jop death note taky zeru kdyz umrel L skoro sem brecel :D jo a k hellsing hrozne perverzni ale suprovi anime skoda ze tak kratky jinak Inkognito byl hustej :D

jo jo :D..ale od toho co umřel L, tak to bylo celý divný... už to nebylo ono :D

jinak Full Metal Panic Fumoffu... u toho se člověk pořádně nasměje :D:D

Odkaz ke komentáři

no a tak to končí a pak je další série ale ta myslim není úplná a nenašel sem titulky

PS. Sasán hele ten tvůj avatar znázorńuje Madaru??

jj uchiha madaraa !! :D a kreslil sem ho ja :)

tekken :jinak od doby co L umrel je fakt ze je svet divnej budi to takovou tu atmosferu chaosu ... jinak melo a Neo sou debzoti upa je nesnasim :D

Odkaz ke komentáři

jo jo :D..ale od toho co umřel L, tak to bylo celý divný... už to nebylo ono :D

jinak Full Metal Panic Fumoffu... u toho se člověk pořádně nasměje :D:D

jj Fumoffu je vážně dobrá série z FMP nejlepší stejně hned ten první díl jak vyhodí ten botník do vzduchu

jo a sasán pěknej fanart

Odkaz ke komentáři

Doporucuju se podivat na Berserk,pokud mate radi temny stredovek a super pribeh,sice trosku starsi animace,ale ty tomu vubec neubiraji na kvalite. Jedna se o absolutni pecku,nejlepsi anime co jsem videl.Kvuli tomu sem si zacal cist i mangu ktera navazuje na pribeh a musim rict ze je jeste lepsi.Pokud se vam berserk zalibi a budete chtit vedet jak to dopadne,alespon po shlednuti anime,tak si přečtěte mangu, věřte mi, že to stojí za to.

Odkaz ke komentáři

Hale lidi newíte kde můžu shlédnout Devil May Cry on-line nebo kde to stahnout s titulkama? Dcl rad bych to shlednul

Refresh

Trosicku sem predal 1. stranu opravdu jen trosicku :cheesygrin: a byl bych rad kdyby mi mohl nekdo napsat kde bych mohl skouknout ten Devil May Cry

předem dík

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

na Anime se koukam docela hodně už jsem viděl:

1.Naruto

2.Bleach

3.Full Metal Panic

4.Full Metal Alchemist

5.GITS:SAC (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) xD

6.Bible Black

7.Blood+

8.Chrono Crusade

9.Cowboy Bebop

10.Detective Conan

11.Final Fantasy

12.Elfen Lied

13.Trigun

14.Captain Tsubasa

15.Yu Yu Hakusho

16.Hellsing

17.Kamichu (blbost ale viděl jsem to xD)

18.Spiral

19.Paradise Kiss

20.Nodame Cantabile

21.Nana

22.Kaleido Star

23.Witchblade

24.Yu-Gi-Oh!

25.Beyblade

26.Pokémon

27.Digimon

28.InuYasha

29.Slayers (Lina postrach banditů)

30.Král Šamanů

31. ještě mnoho více, jsem si jist že jsem viděl víc, ale teď si na ty jména

nějak nevzpominám xD + nepočítám seriály jako Totally Spies na jexitu

a takový další

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Furt jsem si řikal že jakožto člověk co se diva na anime bych asi měl skouknout aspon nejake dulezite dily naruta přece jenom je to asi nejoblibenejsi anime a ma asi nejvic dilu taky este blech je takovej hodne dlouhej xD

Mno.. a dpoadlo to tak ze za tejden jsem u 31 dílu a to anime oupe žeru :D jen mě sere limit na MegaVideo xD

Odkaz ke komentáři

Taky se dívám na naruta a další seriáli online a doporučuji tuto stránku:http://iserialy.sk/

Já doporučuji

http://www.anime-manga.cz/ mrte dobra stranka po registraci oupe skoro vsechno anime se tam dá najít

http://harosdefalco.webgarden.cz/ nedeste se ze je to web garden je to taky mrte stranka

Odkaz ke komentáři

Co to kecáš :cheesygrin: je to oupe neskutečná prdel

Je tam sice pár neskutečných chyb, ale i přes to je to pste Naruto oupe mazec anime i manga je dobrá.:cheesygrin:

Hellsing sem videl do konce taky mrte dobry anime ale libi se mi vic treba D.Gray Man nebo spis tyhle typy anime lae estli se ti libi Hellsing tak by se ti libilo Devil May Cry (neskutečně vostrý anime oupe mazec pste:cheesygrin:) a nebo Vampire Knight to je prej taky dost popularni ja ho osobne nevidel xD

Odkaz ke komentáři

O Narutovi už asi názor nezměním.. prostě mě to nechytlo.. holt se mi taky nemůže líbit všechno :D

DMC mám několikrát zkouknuto.. paráda :angle:... jinak teď sems i tak vzpomněl na další dvě úžasný anime a to Ghost in the Shell a Samurai 7... :)

Odkaz ke komentáři

O Narutovi už asi názor nezměním.. prostě mě to nechytlo.. holt se mi taky nemůže líbit všechno :D

DMC mám několikrát zkouknuto.. paráda :angle:... jinak teď sems i tak vzpomněl na další dvě úžasný anime a to Ghost in the Shell a Samurai 7... :)

Hale a nevidel jsi to Anime Afro Samurai to by mohlo bejt dcl dobry ale doufam ze to nedelali americani to by byl hnus :D

Vis co asi nejvic nenavidim kdyz delaj do japonskejch Anime DUB. to je takovej humus se na to neda divat to už pak neni ani anime :D

Jo a nechces mi sem hodit link na toho Samurai7 a nejaky infičko trosku ? :D dík xD

Odkaz ke komentáři

JJ hellsing je dobrej zavěrečná bitka Alucard vs Incognito :D

A DMC ? Naprosto boží dohrál sem i hru a Dante (toho z cf ) je naprostej borec ! Akorát je až moc mrtě silnej (chápu synáček spardy) ale stejnak jen me mrzí že se v anime neoběvili Vergil a nero :(

Jinak tekken: Naruto je náhodou super sice je to přehnaný anime ale je moje nejoblíbenější hlavně manga :P

Jo a ghost in the shell sem sice viděl jen Stand alone complex (nwm jestli je i naky jiny) a taky mazec jak tam furt řešej ty nemoci kyber mozku xD to je dobra blbost hodně mi to připomíná matrix

Odkaz ke komentáři

Hale a nevidel jsi to Anime Afro Samurai to by mohlo bejt dcl dobry ale doufam ze to nedelali americani to by byl hnus :D

Vis co asi nejvic nenavidim kdyz delaj do japonskejch Anime DUB. to je takovej humus se na to neda divat to už pak neni ani anime :D

Jo a nechces mi sem hodit link na toho Samurai7 a nejaky infičko trosku ? :D dík xD

http://www.csfd.cz/film/224197-samurai-7/ k tomu tenhle boží film http://www.csfd.cz/film/5435-sedm-samuraju-shichinin-no-samurai/

více google :D... linky -> warforum.cz, warez-bb.org, ... ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu