AlexXx Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Takovým animákům jako je Naruto atd.. se totálně směju.Jinak Happy Tree Frieds.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shitik Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 No Hellsing je vážně dobrý anime ale musí se to pochopit :) ale stejně Soul Eater+Bleach+Naruto/ Shippuuden jsou prostě nej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shitik Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Takovým animákům jako je Naruto atd.. se totálně směju.Jinak Happy Tree Frieds.:D Jinak Happy Tree Friends nemůžeš považovat za anime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ja sleduju asi jenom naruto:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Jinak Happy Tree Friends nemůžeš považovat za anime Neva.Je to animovaný.:roll:Jako anime takové jak vy píšete se nekoukám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Neva.Je to animovaný.:roll:Jako anime takové jak vy píšete se nekoukám. anime je japonsky animovany serial proto nemuzes happy tree fridends povazovat za anime i kdyz je to kresleny jinak ja hellsing nepochopil nevidel sem posledni dil a sem linej to skouknout ja to videl nak tam kde inkognito s allucardem bojovali a alucard inkognita napich na kul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shitik Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 anime je japonsky animovany serial proto nemuzes happy tree fridends povazovat za anime i kdyz je to kreslenyjinak ja hellsing nepochopil nevidel sem posledni dil a sem linej to skouknout ja to videl nak tam kde inkognito s allucardem bojovali a alucard inkognita napich na kul no a tak to končí a pak je další série ale ta myslim není úplná a nenašel sem titulky PS. Sasán hele ten tvůj avatar znázorńuje Madaru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 jop death note taky zeru kdyz umrel L skoro sem brecel :D jo a k hellsing hrozne perverzni ale suprovi anime skoda ze tak kratky jinak Inkognito byl hustej :D jo jo :D..ale od toho co umřel L, tak to bylo celý divný... už to nebylo ono :D jinak Full Metal Panic Fumoffu... u toho se člověk pořádně nasměje :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 no a tak to končí a pak je další série ale ta myslim není úplná a nenašel sem titulkyPS. Sasán hele ten tvůj avatar znázorńuje Madaru?? jj uchiha madaraa !! :D a kreslil sem ho ja :) tekken :jinak od doby co L umrel je fakt ze je svet divnej budi to takovou tu atmosferu chaosu ... jinak melo a Neo sou debzoti upa je nesnasim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shitik Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 jo jo :D..ale od toho co umřel L, tak to bylo celý divný... už to nebylo ono :Djinak Full Metal Panic Fumoffu... u toho se člověk pořádně nasměje :D:D jj Fumoffu je vážně dobrá série z FMP nejlepší stejně hned ten první díl jak vyhodí ten botník do vzduchu jo a sasán pěknej fanart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Doporucuju se podivat na Berserk,pokud mate radi temny stredovek a super pribeh,sice trosku starsi animace,ale ty tomu vubec neubiraji na kvalite. Jedna se o absolutni pecku,nejlepsi anime co jsem videl.Kvuli tomu sem si zacal cist i mangu ktera navazuje na pribeh a musim rict ze je jeste lepsi.Pokud se vam berserk zalibi a budete chtit vedet jak to dopadne,alespon po shlednuti anime,tak si přečtěte mangu, věřte mi, že to stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Hale lidi newíte kde můžu shlédnout Devil May Cry on-line nebo kde to stahnout s titulkama? Dcl rad bych to shlednul Refresh Trosicku sem predal 1. stranu opravdu jen trosicku :cheesygrin: a byl bych rad kdyby mi mohl nekdo napsat kde bych mohl skouknout ten Devil May Cry předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Nguyen Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 na Anime se koukam docela hodně už jsem viděl: 1.Naruto 2.Bleach 3.Full Metal Panic 4.Full Metal Alchemist 5.GITS:SAC (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) xD 6.Bible Black 7.Blood+ 8.Chrono Crusade 9.Cowboy Bebop 10.Detective Conan 11.Final Fantasy 12.Elfen Lied 13.Trigun 14.Captain Tsubasa 15.Yu Yu Hakusho 16.Hellsing 17.Kamichu (blbost ale viděl jsem to xD) 18.Spiral 19.Paradise Kiss 20.Nodame Cantabile 21.Nana 22.Kaleido Star 23.Witchblade 24.Yu-Gi-Oh! 25.Beyblade 26.Pokémon 27.Digimon 28.InuYasha 29.Slayers (Lina postrach banditů) 30.Král Šamanů 31. ještě mnoho více, jsem si jist že jsem viděl víc, ale teď si na ty jména nějak nevzpominám xD + nepočítám seriály jako Totally Spies na jexitu a takový další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kllrt Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Mno.. jestli chces porad Devil May Cry tak tady : http://147.32.8.168/?q=node/61518 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Death Note je boží :love: Naruto dřív.. :D další asi Full Metal.. nevim kterej ještě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Furt jsem si řikal že jakožto člověk co se diva na anime bych asi měl skouknout aspon nejake dulezite dily naruta přece jenom je to asi nejoblibenejsi anime a ma asi nejvic dilu taky este blech je takovej hodne dlouhej xD Mno.. a dpoadlo to tak ze za tejden jsem u 31 dílu a to anime oupe žeru :D jen mě sere limit na MegaVideo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Taky se dívám na naruta a další seriáli online a doporučuji tuto stránku:http://iserialy.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Taky se dívám na naruta a další seriáli online a doporučuji tuto stránku:http://iserialy.sk/ Já doporučuji http://www.anime-manga.cz/ mrte dobra stranka po registraci oupe skoro vsechno anime se tam dá najít http://harosdefalco.webgarden.cz/ nedeste se ze je to web garden je to taky mrte stranka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Naruto je nejhorší anime co kdo kdy zplodil :D slátanina srač*k tak, aby se to líbilo připitomělejm američanům :D jinak teď koukám zase na Elfen Lied a Hellsing :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Co to kecáš :cheesygrin: je to oupe neskutečná prdel Je tam sice pár neskutečných chyb, ale i přes to je to pste Naruto oupe mazec anime i manga je dobrá.:cheesygrin: Hellsing sem videl do konce taky mrte dobry anime ale libi se mi vic treba D.Gray Man nebo spis tyhle typy anime lae estli se ti libi Hellsing tak by se ti libilo Devil May Cry (neskutečně vostrý anime oupe mazec pste:cheesygrin:) a nebo Vampire Knight to je prej taky dost popularni ja ho osobne nevidel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 O Narutovi už asi názor nezměním.. prostě mě to nechytlo.. holt se mi taky nemůže líbit všechno :D DMC mám několikrát zkouknuto.. paráda :angle:... jinak teď sems i tak vzpomněl na další dvě úžasný anime a to Ghost in the Shell a Samurai 7... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 O Narutovi už asi názor nezměním.. prostě mě to nechytlo.. holt se mi taky nemůže líbit všechno :DDMC mám několikrát zkouknuto.. paráda :angle:... jinak teď sems i tak vzpomněl na další dvě úžasný anime a to Ghost in the Shell a Samurai 7... :) Hale a nevidel jsi to Anime Afro Samurai to by mohlo bejt dcl dobry ale doufam ze to nedelali americani to by byl hnus :D Vis co asi nejvic nenavidim kdyz delaj do japonskejch Anime DUB. to je takovej humus se na to neda divat to už pak neni ani anime :D Jo a nechces mi sem hodit link na toho Samurai7 a nejaky infičko trosku ? :D dík xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 JJ hellsing je dobrej zavěrečná bitka Alucard vs Incognito :D A DMC ? Naprosto boží dohrál sem i hru a Dante (toho z cf ) je naprostej borec ! Akorát je až moc mrtě silnej (chápu synáček spardy) ale stejnak jen me mrzí že se v anime neoběvili Vergil a nero :( Jinak tekken: Naruto je náhodou super sice je to přehnaný anime ale je moje nejoblíbenější hlavně manga :P Jo a ghost in the shell sem sice viděl jen Stand alone complex (nwm jestli je i naky jiny) a taky mazec jak tam furt řešej ty nemoci kyber mozku xD to je dobra blbost hodně mi to připomíná matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Hale a nevidel jsi to Anime Afro Samurai to by mohlo bejt dcl dobry ale doufam ze to nedelali americani to by byl hnus :DVis co asi nejvic nenavidim kdyz delaj do japonskejch Anime DUB. to je takovej humus se na to neda divat to už pak neni ani anime :D Jo a nechces mi sem hodit link na toho Samurai7 a nejaky infičko trosku ? :D dík xD http://www.csfd.cz/film/224197-samurai-7/ k tomu tenhle boží film http://www.csfd.cz/film/5435-sedm-samuraju-shichinin-no-samurai/ více google :D... linky -> warforum.cz, warez-bb.org, ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.