Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Max Payne 3


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3, Xbox 360

Datum vydání: zima 2009

Odkazy: Oiciální stránka

Max Payne 3 na scéně

Několikrát se o něm spekulovalo, ale až nyní máme oficiálně potvrzeno, že Max Payne 3 je ve vývoji. Třetí díl této populární série vytváří Rockstar Games pro Playstation 3 a Xbox 360. Vydání je naplánováno na konec letošního roku. Sam Houser z Rockstaru toto oznámení doprovodil slovy – „S touto hrou začíná nová kapitola života Maxe Payna. Uvidíte Maxe takového, jako nikdy předtím. Je o několik let starší, svobodnější a cyničtější“. Policista Max Payne tedy znovu ožívá a už brzy vám přineseme podrobnější informace a první obrázky.

První artwork na http://www.konzolista.cz/fotogalerie/298/MP3_Post.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoooou, pecka knedlik! Ale co to je za ukrajince..?? Proboha ten se Maxovi ani trochu nepodoba. A ze to nechtej vydat na PC? Dyt tohle je pro PC jak stvoreny, si nedokazu na PS3 predstavit

Zajmalo by mě proč si to nedokážeš představit pro PS3? Sis to měl zahrád na PS2 a uměl by sis to představit!:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele ani vomylem, ja to dohral asi 6x, kazdej dil, tohle je hra jen a jen pro mys, ta tecka tam jako zamerovac a v bullet time je pekne zamerovat. Ta mys tam pracovala ze vsech nejvic, proto to bylo tak zabavny. Fakt si tohle nedovedu predstvit na nicem jinem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Max Payne 3 teaser trailer

Nedávno Rockstar Games oznámil, že připravuje třetí díl populární detektivky Max Payne. Kromě informací, že bude Max Payne daleko zoufalejší a lidštější, jsme se nedozvěděli žádné další konkrétní informace. To by se mohlo změnit na blížící se E3 a i díky tomu dnes Rockstar vypustil teaser, který toho sice moc neřekne, ale je pěkné slyšet Maxův hlas doprovázený klasickou hudbou, která už tak nějak k této sérii patří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Max Payne 3 v detailech

Rockstar Games nedávno oznámil, že připravuje třetí pokračování oblíbené detektivky Max Payne. Na E3 jsme se Maxe nedočkali, ale nyní přichází konečně první informace, které zní rozhodně zajímavě. Max Payne utekl před svým životem v New Yorku do Brazílie. Tam žije ve městě Sao Palu, nechal si oholit hlavu a narůst vousy, aby úplně změnil svůj vzhled a zapomenul na svůj předchozí život link . Že by se ale nudil, to se říci nedá. Sao Palo totiž okupují ozbrojené jednotky a právě Max Payne se s nimi zaplete. Čeká nás tak akce v otevřeném prostředí, kde prožijeme naprosté peklo. Zpět je v akci i Bullet Time, který bude fungovat jako v prvních dvou dílech. Co se ovšem změnilo, je brutalita, která bude na dost vyšším levelu, jak v předchozích dílech. Můžeme tak čekat ustřelování končetin a všudypřítomnou krev. Několik detailů víme i o grafické stránce, kterou pohání engine RAGE. Ta bude pestrá na barvy a připomíná styl hry Uncharted 2. Více informací a obrázků už brzy. Max Payne 3 vyjde na konci roku pro Playstation 3 a Xbox 360.

Max Payne 3 scany

Před několika hodinami jsme vám přinesli informace na nového Maxe Payna. Hlavní hrdina utekl z New Yorku do Brazílie, nechal si vyholit hlavu a narůst vousy, aby vypadal co nejvíc cool pro další svoji misi. Ta bude spočívat ve zničení gangů, které operují v Brazilii a hodlají ji ovládnout. Max Payne, závislí na práškách proti bolesti, se nyní bude pohybovat po otevřených lokacích, což je velkou novinkou v této akční sérii. Nyní se můžeme podívat na první obrázky, které jsou zachyceny na fotografiích z aktuálního čísla magazínu Game Informer. Nejsou sice moc kvalitní, ale jako obrázek o tom, jak hra vypadá, poslouží na jedničku. Naleznete je na kartě hry link . Na závěr ještě doplníme, že Max Payne 3 bude obsahovat i multiplayer hru.

http://konzolista.cz/seznam-her/karta/max-payne-3_298.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Max Payne 3 má velké problémy

Nedávno vyplynuly na povrch informace, že ve studiu Rockstar San Diego panuje tak trochu bordel, díky němuž musí všichni zaměstnanci pracovat i 12 hodin denně. Nic to ovšem není proti další pobočce Rockstaru, tentokrát ve Vancouveru. Vývojáři si totiž nyní začali stěžovat na otřesné pracovní podmínky, kdy musí v práci zůstat třeba 14 nebo 16 hodin denně a dokonce jim byly zrušeny poslední vánoční svátky. Důvodem je rozpracovaná hra Max Payne 3, která se v současnosti nachází na bodu mrazu a vývojáři vůbec nestíhají. Během této zprávy se navíc odhalilo, že vývojáři vůbec nemají hotový příběh, který byl v minulosti už několikrát přepisován. Dokončení hry pro tento podzim je tak hodně nepravděpodobné, a pokud by chtěli vývojáři stihnout tento termín, hra by musela být dokončena někdy v dubnu-květnu. V tomto případě tento termín nehrozí. Je celkem otřesné sledovat, jaké pracovní podmínky panují v Rockstaru. Zrovna u takového studia by to nikdo nečekal.

........................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 years later...

Pěkná reklama... ručně malované na zdi hotelu v LA.

549286_10150801037850097_51752540096_12038633_734815391_n.jpg

"If you're following us on Twitter, you may have noticed last week that we posted a pic of the work-in-progress hand-painted Max Payne 3 mural being painted on the side of the Figueroa Hotel in downtown L.A.As you can see in the photos, the mural has been fully completed featuring a 100 foot tall Max looming large over the City of Angels, flanked by a Brazilian bombshell and one of São Paulo's gun-toting gang members as seen in the game's cover art."
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku to tady oživím, jak se těšíte na Maxe? Já si původně říkal, nevím nevím, ale nyní se těším fakt moc, vypadá to skvěle (střelba, grafika, pohyby... prostě vše)! Viz. poslední video:

http://www.youtube.com/watch?v=C7LR1mhhyC4

A jen tak mimochodem, máte někdo objednanou speciální edici? Já koukal, že je jen na http://www.playcentrum.cz/max-payne-3-special-edition-ps3-910801.htm hledám špatně nebo doopravdy už nelze nikde objednat, jak proklamovali?

Hezký víkend

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
Hele ani vomylem, ja to dohral asi 6x, kazdej dil, tohle je hra jen a jen pro mys, ta tecka tam jako zamerovac a v bullet time je pekne zamerovat. Ta mys tam pracovala ze vsech nejvic, proto to bylo tak zabavny. Fakt si tohle nedovedu predstvit na nicem jinem

Musim ti dat za pravdu dohral sem 1 i 2 na ps2 a pak i pc..... A musim uznat ze na pc ta mys byla nepostradatelna a cestina nenahraditelna..... Ale kazdopadne je to vynikajici hra a takova hra je proste dobra tak jak tak!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu