w810 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 prosim vas, nevite nekdo proc se mi vzdy kdyz chci nekomu neco poslat (mp3,obrazek,zkratka cokoli) icko vypne a znova zapne?? uz si s tim nevim rady.. (urcite vsichni navrhnete qip ale sem zvyklej na icq:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysek Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 prosim vas, nevite nekdo proc se mi vzdy kdyz chci nekomu neco poslat (mp3,obrazek,zkratka cokoli) icko vypne a znova zapne?? uz si s tim nevim rady.. (urcite vsichni navrhnete qip ale sem zvyklej na icq:)) presne tak vsichni navrhnou qip, kazdopadne jestli se ti libi nefunkcni reklamni omalovanky zustan u ICQ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Nooo určitě přejdi na QIP je lepší rychlejší žádný reklamy tě neotravují a ty soubory to taky pošle mě ICQ6,5 nejde už asi tak rok protože buď chyba s ICQlibrary nebo se to prostě sekne a muzu tak akorat ctrl+alt+del... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w810 Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 presne tak vsichni navrhnou qip, kazdopadne jestli se ti libi nefunkcni reklamni omalovanky zustan u ICQ :) :):)tak jako qipa mam taky ale prece jen vic je mi prijemnejsi to icq...stejne jako ze mi je milejsi skype pred ventrilem, teamspeakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Intelgame Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Bohužel,nějakou dobu se i to taky stávalo potom se musel z nějakýho důvodu dělat reinstal windows a od tý doby nemám problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w810 Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Bohužel,nějakou dobu se i to taky stávalo potom se musel z nějakýho důvodu dělat reinstal windows a od tý doby nemám problém a mas xp nebo vistu...ja mam vistu a porad se to s***..ale nez mi icq vnutilo 6.5 tak mi to jelo ale pak zas ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Ja nevim cim to je ale nejde mi to ani na qipu vzdycky to spadne asi mas taky net od o2 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w810 Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Ja nevim cim to je ale nejde mi to ani na qipu vzdycky to spadne asi mas taky net od o2 ? JJ mam O2...ze by to bylo tim:idea::idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 mám vistu, o2, icq 6.5 a vše funguje parádně..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Je to kvůli tomu, že má zrušené posílání nebo má staré icq a neumožňuje mu to.Jinak s tou diskuzí.Qip taky nemám rád, ale mám ho, protože minimálně zatěžuje pc.Jinak Icq 2 je nejlepší, ale už ho nikde nemůžu sehnat.:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 proto pouzivam radeji skype nenacita se pul hodiny jako ICQ vzdycky jde a vubec nezatezuje Pocitac to ICQ taky ne ale precejenom ho zatezuje vic :P a kdyz chces ty kontakty z Icq zkus Mirandu takyneni spatna ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 proto pouzivam radeji skype nenacita se pul hodiny jako ICQ vzdycky jde a vubec nezatezuje Pocitac to ICQ taky ne ale precejenom ho zatezuje vic :Pa kdyz chces ty kontakty z Icq zkus Mirandu takyneni spatna ;) Skype zatěžuje pc nejvíc.:lol:Taky posílání souborů trvá dlouho.Já ho používám jen na posílání souborů.A jinak mimichodem icq se ti zpouští tak rychle, jaký máš net a pc, né podle toho jak si ty myslíš.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 A já mám qip a nejde i to taky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
w810
prosim vas, nevite nekdo proc se mi vzdy kdyz chci nekomu neco poslat (mp3,obrazek,zkratka cokoli) icko vypne a znova zapne?? uz si s tim nevim rady.. (urcite vsichni navrhnete qip ale sem zvyklej na icq:))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts