Saddako Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Pokud to tu nekde je, tak sry. nenasel jsem. Podle stranek mel byt na evropskem PSN ke stazeni Silent Hill 1. Nejak se mi jej nedari nikde najit :( Pokud je nekde schovany, muzete me pls. navigaovat? V sekci s PSOne hrama jsou pouze dve hry a ani jedna z nich Silent Hill 1 neni :( Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 přesně ti na otázku neodpovím, ale na US PSN jsem ho tuším viděl, US je lepší z jednoho prostého důvodu, ceny jsou tam nižší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 jj sadako, koukal jsem na PSN EU a už tam ten silent hill nikde není..... já jsem to stihnul koupit a tak ho mám na svým účtu, ale už se o něj nemůžu s nikým podělit, protože mám obsazený všechny sloty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 PS1 hry z PSN regionalne kodovane jsou, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Tak doufam, ze se tam zase nejak dostane z5 :( Stejne je mi divny proc ho dali pryc... // tak to udajne stahli kvuli problemum s grafikou :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 PS1 hry z PSN regionalne kodovane jsou, nebo ne? nejsou Tak doufam, ze se tam zase nejak dostane z5 :( Stejne je mi divny proc ho dali pryc...// tak to udajne stahli kvuli problemum s grafikou :blink2: ale na US store to zůstalo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Na US to snad zustalo, ale stve me, ze se to stalo pote co jsem si napumpoval penize na EU ucet :( Nikde jsem dokonce ani nenasel zadne oficialni stanovisko ke stazeni hry z webu a kdyz uz je nekde zminka, tak se mluvi o problemech s grafikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 tak máš možnost číslo dvě napumpovat peníze do origa.....není to tak dávno ce se na aukru třeba SH 1 prodával, když si to vychytáš určo najdeš nebo si zkus založit topic jestli někdo nemá volný slot s hrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.