simontpf Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Citováno z novinek na Hrej.cz: Před několika hodinami proběhla na GDC přednáška šéfa společnosti Nintendo, Satoru Iwaty, který si na úplný závěr nechal odhalení nové hry z dlouholeté série Zelda. Celým názvem se novinka, určená výhradně pro DS (všechny verze), jmenuje The Legend of Zelda: Spirit Tracks a vyjít by měla ještě koncem letošního roku. Ve videu, kterým Iwata novou hru představil, se objevil Link, bojující z vlaku s různými potvorami, včetně velkého škorpiona. K vidění byla i princezna Zelda, jak Linkovi cosi čte a na samém konci se objevila mapa vedoucí ke zmiňovanému vlaku. Ve hře budete vedle hlavního hrdiny ovládat také Phantoma a společně budete řešit hádanky, bojovat v dungeonech a řídit mašinku po kolejích celého světa. Co se ovládání týče, vše by mělo připomínat předchozí Phantom Hourglass, pojetím se pak Spirit Tracks nevzdálí od všech předchozích Zelda titulů. Video zde: http://ds.hrej.cz/hry/rpg/the-legend-of-zelda-spirit-tracks/download/trailery/TheLegendofZeldaSpiritTracks-video1.zip/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Super uz se tesim :) Trailer je taky tady http://www.zelda.com/universe/game/spirittracks/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Tak to bude parada.Uz se nemuzu dockat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Tak je to tady... Hra ma ale ochrany, tudiz link je jen pro test, zda to treba nekomu pojede, pisnete --- ja testovat stopro budu DL http://hotfile.com/dl/19404798/ae3fc84/ad1b7097065653a519dac1a729cf4bc7.rar.html HESLO afterpre.com EDIT: Zne nezne... budou i dalsi... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 to je zas tejden, vysloveny zne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Uz se tesim az zaparim, Zelda je bekonkurencni a PH jsem si moc uzil, jen me trosku desi to, ze se autori snazi zpristupnit hru mase, pro me byla zelda vzdy tak trochu hardcore hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Tak sestava co mam v podpise je OK... Kdo ma neco na ten zpusob (alespon AKAIO 1.5 s poslednimi loaders (18.11.2009) tak si hru zahraje... OTESTOVANO!!! EDIT: Skoda... Zjistil jsem, ze hra sice jede, ale jakmile naskocim do vlaku, tak ho nemuzu ovladat. JE tam zrychleni, zpomaleni, zmena smeru... a houkacka... a nic... takze budem muset cekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 to je zas tejden, vysloveny zne tak je to ale vzdy pred vanocema ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak na M3 (software R4) nefachcim, dostanu sena obrazovku s nintendem a zasek :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 tak je to ale vzdy pred vanocema ;) tojo, ale ted bylo par tejdnu docela sucho a ted MM, zelda, atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 EDIT: Skoda... Zjistil jsem, ze hra sice jede, ale jakmile naskocim do vlaku, tak ho nemuzu ovladat. JE tam zrychleni, zpomaleni, zmena smeru... a houkacka... a nic... takze budem muset cekat... Přesně takovavý problém i na EDGE :( musíme vážně čekat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 JJ nic jinyho nez cekat se neda, hra zatim nefunguje na zadnym znamym systemu, vlak lze oficialne ridit jen v emulatoru a to v DesmuMe. Doufam ze si to jeste tenhle vikend zaparim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 konečně crackovaná verze stahujte!!: http://console-forum.net/showthread.php?t=53244 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Pro majitele AKAIO 1.5 s loaders z 4.12.2009 netreba crackovana verze... fix je zahrnut :D - uz funguje i ovladani vlacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 a mne to na R4i stale nefacha :( vyhodi mi obrazovku BY XENOPHOBIA a potom len biele obrazovky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Me na R4 crackovana verze facha, staci jen vypnout R v prvym hornim rohu (na cerveny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 na DSTT jede, ale jsem jediny komu vadi ta hrozna 3D grafika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Grafika je porad stejna :D akorat se mi zda, jakoby hlavni hrdina dospel, uz nevypada tak roztomile, jako v prvnim dilu :D Me osobne hlavne vadi u tehle hry zvuky... temer zadna obmena od predchozi... stejne znelky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 @DeSmond diky za typ..to idem hned skusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak tohle je uplně dokonalej masaker.A to mě bavil phantom hourglass.No sic už sem zaseklej ve forest templu ale jak je ze Zeldy phantom je úplně dokonalý.Nintendo se zas předvedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Hra je to sice fajn, ale konecne se zduvodnilo to nad čím jsem dlouho uvažoval. Proč hra vyšla tak narychlo, když Phantom Hourglass se na svět soukl...no dlouho (několikrát byl odložen). Hra totiž využivá většinu modelů postav, věcí, atd. z phantom hourglass. Naneštěstí mi to sem vůbec nesedí, a kolikrát je to strašně moc nápadný a vypadá to blbě. Tedy i Link (jak ho znají fanoušci Zeldy, ikdyž už se tak pár dílu nejmenuje) je totožný jako v předchozím díle.. Hra je jinak celkem fajn, ale nevim proč,přijde mi že nemá takové kouzlo jako Phantom Hourglass, uvidime jak se to vyvrbí. Co ale oceňuju, že už se objevily záseky, ikdyž drobné, které jsem vyěšil během minuty :). V Pantom Hourglass jsem se, co si pamatuju, nesekl ani jednou. P.S.: Nintendo, kdy ti konečně dojde, že nejvíc peněz trhneš na tom, až uděláš DS předělávku Ocarine of Time. DS na to stavěné je (viz. Super Mario 64 DS) a všichni by byli šťastní (minimálně já ano) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 No na hre mi vadi pouze grafika.Hratelnosti mi prijde mnohem lepsi nez PH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Me prijde hodne stejna. Moc me nebavi jezdeni s vlakem a stveme neustale foukani do mikrofonu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Ten vlak je právě boží :) Ale než sem se naučil hrát kvalitně na tu flétnu to byla doba xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 @DeSmond tak nefacha to...zisil som ze na DSi to prepinat nejde :( asi si kupim origos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.