kara Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 Předem se omlouvám:D...mám stejný problém...hra mi jde, ale nemohu ovládat vlak..chtěla jsem si stáhnout hru s crackem ( ten odkaz co tady je)...ale nejde mi to, asi dělám něco špatně...může, prosím, někdo vysvětlit úplnému začátečníkovi, jak mám hru stáhnout?....normální hry stahuju v pohodě na různých servrech, ale tuhle s crakem nikde nemůžu najít a tenhle odkaz mi nejde a nejde stáhnout....prosím a díííky!!!! Citovat
k4relB Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 co toto? http://rapidshare.com/files/324973030/beldaST.rar mimochodem - proc lidi kupujete takovy srackovy karty? :-O Citovat
kara Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 mně jí doporučila kámoška...je něco lepšího? Normálně mi ale funguje na všechny hry:D...díky moc!!! Citovat
kara Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 mně jí doporučila kámoška...je něco lepšího? Normálně mi ale funguje na všechny hry:D...díky moc!!! teď jsem nějak omylem stáhla tu správnou verzi..vláček už jede:D:D....díky a můžeš mi napsat, jestli existuje na NDSi něco lepšího než ta moje karta? díky!!!!:cheesygrin: Citovat
k4relB Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 Jo, Acekard 2i, s ni se vetsinou nebudes muset trapit s takovymhle hledanim patchu atd Citovat
kara Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 Jo, Acekard 2i, s ni se vetsinou nebudes muset trapit s takovymhle hledanim patchu atd díííky!!!!...hned na ni kouknu :wohow: Citovat
k4relB Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 mrkni i tady na foru, je tu docela dobrej thread Citovat
kara Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 teď jsem jednu našla na Aukru...snad to nebude šmejd...aukro nesnáším:( Citovat
kara Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 k4relB: seš FRAJER!!!!...díky moc za hezké odpoledne s tebou ( pro tebe asi tak hezké nebylo :D:D)...smekám, že jsi měl se mnou tolik trpělivosti a všechno jsi vyřešil za mě :D:D..asi jsi pochopil, že já jsem mimo....!!!!! milion díků.....jdu hrát :D:D Citovat
kara Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Tak hra se mi moc líbí,ale ted jsem se zasekl v Snow temple při těch zvonech nevím jak na nich zahrát ty noty :-( Neví někdo poradit? zdravím :?..připadám si už jako Zvoník u Matky B...včera jsem ty 2 zvony v pohodě zahrála.....ale dneska celý den do nich buším ( správné pořadí) jako o život a dveře se mi neotevírají:ziped:...je v tom nějaký jiný systém, než jenom dodržet pořadí? Stejně nechápu, že včera jsem to zahrála ( asi náhoda? i když pořadí jsem dodžela podle té tabule), uložila a dneska byly dveře zavřené a já jako pako si hraju se zvonama.....díky všem za jakoukoli radu:D:D Citovat
k4relB Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 . medium, small, small, medium . It must accomplish this on one path, which means it will have to pass through the bells multiple times to score multiple hits (represented by yellow stars). . Citovat
kara Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Tak hra se mi moc líbí,ale ted jsem se zasekl v Snow temple při těch zvonech nevím jak na nich zahrát ty noty :-( Neví někdo poradit? . . jo, zkusím...ale dělala jsem to už asi tisíckrát ( podle rad z průvodce hrou:cheesygrin:...to je zoufalství:D)...díííky!!!!:) Citovat
NexusWright Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Taky jde o to abys to stihla v nějakým časovým intervalu... (bumerang) Tak jsem se seknul těsně před koncem (už asi před 3mi týdny :D) Jak mám eliminovat ty vlaky... Je to k posrání... Citovat
kara Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Taky jde o to abys to stihla v nějakým časovým intervalu... (bumerang)Tak jsem se seknul těsně před koncem (už asi před 3mi týdny :D) Jak mám eliminovat ty vlaky... Je to k posrání... jedu jako kuna:cheesygrin::cheesygrin:...pořád nic...včera to byla nějaká neuvěřitelná souhra náhod:D....už v tom zoufalství jsem našla návod na hru ...nenašel bys tam ty vlaky?...: http://mycheats.1up.com/view/section/3170576/28176/legend_of_zelda_spirit_tracks/nintendo_ds Citovat
kara Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 Velká prosba.!!!!...zasekla jsem se na 4.návštěvě Tower of Spirits....v 15.podlaží - nemůžu otevřít poslední dveře před vstupem do 16. patra ( klíč už mám)...za "pískovištěm" jsou dva panely, na které mám stoupnout + ještě někdo, ale " moje obluda" se vždycky v pískovišti "utopí"...píšu jak tup, ale snad to někdo pochopí:D....už jsem zkoušela asi tisíc možností- ale nějak mi to nejde:(.....díky moc!!!!:D:D Citovat
Lentilek2 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 Musíš si vzít toho fantoma který se teleportuje a omráčit ten alarm dofoukat ho za to pískoviště(tam kde jsou ty dva panely),pak stačí teleportovat fantoma. Citovat
kara Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 jo, o to jsem se nějak pokoušela...ale moc mi to nejde:((...díky!! Citovat
Lentilek2 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2010 jo, o to jsem se nějak pokoušela...ale moc mi to nejde:((...díky!! Tady máš zdokumentovanou celou zeldu: http://www.youtube.com/view_play_list?p=D84AEDD69474CA57&search_query=the+legend+of+zelda+spirit+tracks&rclk=pti snad to tam někde najdeš Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.