Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ratchet and Clank: A Crank in Time


tekken90

Recommended Posts

vmxaih.jpg

Platformy: Playstation 3

Datum vydání: podzim 2009

Odkazy:

Ratchet and Clank: A Crank in Time oznámen

Žánr plošinovek je po celém světě žánrem velice oblíbeným. Hrají ho jak mladí, tak staří, dá se říci, že je tím pravým neutrálním mezníkem mezi žánry. Jednou z těchto plošinovkových sérií je i Ratchet and Clank, jejíž hry se ukázaly na všech konzolách rodiny PlayStation. Poslední regulérní hrou se tak stal Ratchet and Clank: Tools of Destruction, potažmo Quest for Booty, což byl takový menší dodatek k původní hře. Kdo si oblíbil ušatého lombaxe a jeho robotického přítele, má nyní právo jásat. Francouzská pobočka Sony totiž odhalila nové pokračování s názvem Ratchet and Clank: Crack in Time. Příběh se odehrává krátce po událostech ve výše jmenovaných dílech, přičemž bude Ratchet cestovat časem, aby zachránil Clanka. S tím si prozatím musíme vystačit, více detailů se pokusíme přinést co nejdříve. Ratchet and Clank: A Crank in Time vyjde exkluzivně na Playstation 3 letos na podzim.

Ratchet and Clank Future: A Crack in Time informace

Sony dnes na oficiální stránce uvedla nové informace o připravované plošinovce Ratchet & Clank Future: A Crack in Time. Ta navazuje na události z předchozího dílu a datadisku, kdy je Clank unesen Dr. Nefariousem. Ihned se ho Ratchet vydává hledat, ale brzy zjistí, že únos Clanka je součást velkého spiknutí, jenž může zničit celý vesmír. Ve hře se ujmeme opět obou charakterů, abychom v nelineárních levelech hledali nejen jak splnit úkol, ale i spoustu neprozkoumaných míst se zajímavými bonusy. Během hraní za Clanka navíc budeme mít speciální schopnost ovládat čas, což dodá hře úplně novou úroveň. Jak ovšem budou tyto hrátky probíhat, se zatím tají. Hlavní hrdinové budou mít spoustu nových zbraní, ale určitě se vrátí i staré kousky. Všechny zbraně se budou dát dále vylepšovat a modifikovat, aby odpovídali vkusu každého hráče. Ve hře nebude chybět ani vesmírná loď Ratcheta, kterou bude moci prozkoumávat ostatní planety, meteority a spoustu dalších míst. Rozsahem tak Ratchet & Clank Future: A Crack in Time bude daleko větší jak předchozí díly a má hráčům odpovědět na všechny doposud nezodpovězené otázky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu