brians Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Potřeboval bych pomoci s misagerem ICQ. Reinstaloval jsem celý operační system a tím pádem jsem přišel o mé přihlašovací údaje k ICQ. Vůbec nemohu znova získat nové heslo ani ho nějak změnit. Nerad bych si musel zakládat nový účet.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 měl jsi tam zadaný tvůj mail? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 jj jasný, měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 tak klikni na to ze jsi zapomnel heslo...a pres to ti na mail(zadanej pri registraci) napisou novy heslo, ktery si pak muzes zmenit nebo si nastavit automaticky prihlaseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Takže na té stránce: https://www.icq.com/password/ Zadám do: To get a new ICQ password, please enter your ICQ number. Moje číslo ICQ number:***-***-*** Na další stránce je tam toto: ICQ number : ***-***-*** Question: What is your pet's name? If these are not your questions & answers, click here. Answer: Question: Who is your favorite artist? Answer:Zajímalo by mě co mam zadat do tohoto políčka? Je to tam právě dvakrát... Email : (Any email address you would like us to send your new password to). Enter the number shown in the image below (This helps to prevent automated submissions) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 musíš tam zadat to, co si tam zadal při registraci... jde o kontrolní otázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 no je to divny, ale asi jsi na to pri registraci odpovidal..takze zapatrej v pameti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Answer: Musíš si vzpomenout co jsi napsal jako svýho oblíbeného umělce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 OMG tak jsem to teda zkusil a nejde mi to. Bez toho se tam nedá dostat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 No jinak to nepujde proste si musis vzpomenout na kontrolni otazku jinak ti to nebude fachcit:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 musis ti vzpomenout, jinak bohuzel asi nezbyva nic jiineho nez new account Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Lidi vy jste liny si zapamatovaat svoje heslo? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StAfo0 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Stáhni si MessenPass mělo by to být na stahuj. Mě to pomohlo. Nevím jak tobě po reinstalaci. Každopádně to vyzkoušej! EDIT:GL :D EDIT2: tady to máš: http://www.ovsem.net/software/jak-zjistit-zapomenute-heslo-do-icq-msn-triliana-a-dalsich-instant-messengeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 To mu nepůjde, když přeinstaloval celý systém, to heslo se v PC nenajde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 To heslo jsem už konečně objevil. Akorát se nemohu přihlásit, neboť jsem už zapoměl svůj přesný název svého účtu. Když jsem ho už 1 rok nepoužíval. Nevíte jak bych mohl zjistit svůj přesný název účtu. Nechci tam psat nějaké hlouposti, tak abych měl 100% jistotu, že je to můj učet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Václav Nečesal Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 To heslo jsem už konečně objevil.Akorát se nemohu přihlásit, neboť jsem už zapoměl svůj přesný název svého účtu. Když jsem ho už 1 rok nepoužíval. Nevíte jak bych mohl zjistit svůj přesný název účtu. Nechci tam psat nějaké hlouposti, tak abych měl 100% jistotu, že je to můj učet. Stačí ti ICQ číslo, ne nick ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Stačí ti ICQ číslo, ne nick ! Díky moc už jsem se tam konečně dostal.:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 delete pls (nevsiml jsem si druhe stranky ;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Zajímalo by mě, proč mi nejdou u jednotlivých přátel zobrazit jejich FOTOPORTÉTY? Před rokem to ještě šlo vpoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 To heslo jsem už konečně objevil.Akorát se nemohu přihlásit, neboť jsem už zapoměl svůj přesný název svého účtu. Když jsem ho už 1 rok nepoužíval. Nevíte jak bych mohl zjistit svůj přesný název účtu. Nechci tam psat nějaké hlouposti, tak abych měl 100% jistotu, že je to můj učet. Stačí ti tvé heslo a icq číslo. Ale myslím že podle icq čísla se dá vyhladat na jejich stránkách acc ,ale nwm no :) Kdystak stahni QiP tam staci jen ICQ a heslo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Omg jak lehke.. Nakonec si to vse zjistil sam. Staci ptemyslet.... A ten portret? Musis na icq dat moznosti a tam nastavit, popr si stahnout nejnovejsi verZi a pokud mas, tak znovu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brians
Potřeboval bych pomoci s misagerem ICQ.
Reinstaloval jsem celý operační system a tím pádem jsem přišel o mé přihlašovací údaje k ICQ.
Vůbec nemohu znova získat nové heslo ani ho nějak změnit.
Nerad bych si musel zakládat nový účet.:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts