Bunny1468622758 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 čus lidi,chci si kupovat tuhle hru a chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi Tony Hawk's Underground 2 a Tony Hawk's Underground 2 Remix...a také,jestli nevíte v jakým obchodě to mají skladem..díky za odpověď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Na PSP Vyšlo jenom Underground Remix a Project 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 aha,já sem ale blbec..:cheesygrin:tak sry za spamy,ale jinak dik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 taky otázka ale.. Jde THPS hrát přes Infrastructure na PSP? :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikedunksb Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 wholesale nike sbnike dunksnike dunk sbwww.nike-dunksb.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 No rozdíl mezi Thug 2 a Thug 2 remix je rozdíl takový že Thug 2 remix ma více map(lokací)ale jinak Thug 2 je fakt pecka......doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 @represent: Já mám UMD Remixů a pokud vim tak Infra tam neni. Ale je lepší to zkontrolovat a taky nevim jestli náhodou neni v tom ruhym THPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 mam oa tony hawky na UMD ani jednou neni infrastrukture muj nazor je takovy ze remix je nuda a project 8 best ale je to ciste muj nazor... jinak mam oba tony hawky presli a treba hlavni chba remixu ze sotva udelate olie uz jste zase na zemi to v project 8 ne :P ale SKate 2 na xbox rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.