Larry Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Prudím s novým tématem, ale celkem mě štve, že mě po začátku hry NHL 07 v infrastructure vždy vyhodí do menu hry - a tím jsem se ještě nedostal do normálního utkání. Prostě začne hra a vzdech diváků a nic... :cry: Miluju hokej, a celkem rád bych zapařil s někým TAK DOBRÝM, jako je Larry :lol: Je to verzí hry, špatným serverem, slabým agregátem, co pohání EA server...?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 odkial si stiahol nhl 2007? chcel by som tiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 tak ja mam origo ale tohle mi to nedela...ale je fakt ze sem se jeste kloudne nepripojil.... :wink: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Březen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 odkial si stiahol nhl 2007? chcel by som tiez Když mi pošleš obálku se známkou, tak ti ho klíďo pošlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 ja som zo slovenska, ak chces poslem ti na vymenu aj ja nejake-mam stiahnute gta liberty cities, world poker series a tak ak mas aj ty nejake napal na dvd a vymenime a budeme na rovnako co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Březen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Jsem pro! Můžeš poslat adresu na sz a seznam, co budeš chtít(pokud to mám). Zítra jdu ke kámošům, co mají dvd výpal a ve středu bych poslal poštovního holuba... :) V pátek nebo v pondělí to tam máš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 ja mam origos a strasne me to bavi...a nic se mi u toho nekazi nezahrejete nekdy nekdo?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 tak ja NHL07 mam origo a ranking zhruba kolem 500.mista? kdo chce potrenovat? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 tak ja NHL07 mam origo a ranking zhruba kolem 500.mista? kdo chce potrenovat? :lol: tak co ja ti dam.....ty budes jeste brecet :D :D :D kdy dame?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Prudím s novým tématem, ale celkem mě štve, že mě po začátku hry NHL 07 v infrastructure vždy vyhodí do menu hry - a tím jsem se ještě nedostal do normálního utkání. Prostě začne hra a vzdech diváků a nic... :cry: Miluju hokej, a celkem rád bych zapařil s někým TAK DOBRÝM, jako je Larry :lol: Je to verzí hry, špatným serverem, slabým agregátem, co pohání EA server...?? :D hej mam upe stejnby problem :( myslim ze to je bud tim ze mam rip verzi nebo tim ze mam fake kartu tudiz pomalou a treba to potom nestiha pri tom hrani prews net....ja amm sice CSo a vubec se to neseka ale je mozne ze to je tim zkusim to jeste zahrat na 333 MhZ...pri tomhle taktu mi totiz slo hrat po netu NBA akorat ze se mi to o prestavce cele zaseklo a tudiz i ztratilo pripojeni:( tak uvidim no kdyzu tak jeste nekdo napiste cim by to mohlo byt :) EDIT: jo jenom tak pro zajimavost jak ste dobri vy co ste tady psali ze byste parili po netu? .) tak na jakou obtiznost treba hrajete poopripade jak jste v ni dobri? ( ja treba hraju na nejtezsi obtiznost za vitkovice a posledni zapas co sem hral sem vyhral 10:1 nad Trincem :) ) EDIT2: kurna tak m to nejde ani s tim 333 MhZ :( sakra co budu delat? jde to nekomu hrat po internetu kdyz nema original ale ma NHL na karte? jestli si mam stahnout plnou verzi hry nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Březen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Já mám plnou verzi, ale na 333mhz si po netu nezahraješ nic, páč se to prostě nepřipojí... Jinak, dělat machra u EA hokeje je trošku alibistické.... :) Jsem sice odkojen také EA a to už od ročníku NHL 97, ale v roce 2003 jsem přešel k 2ksports a to je teprva hokej. nhl07 bohužel není simulace a pevně věřím, že 2k něco přichystá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 hele lidi az vykoumam jak se pripojit tak si s vama dam match velice rad...v NHL teda...ja na to pridu jenom mi to trva vzdycky dyl...ale pridu na to :D :D :D :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 hele lidi az vykoumam jak se pripojit tak si s vama dam match velice rad...v NHL teda...ja na to pridu jenom mi to trva vzdycky dyl...ale pridu na to :D :D :D :wink: uz si na to prisel? :D me jeste napdalo ze treba muzu dat match jenom s tim kdo ma taky NHL na karte...ptz nekde sem cet tady ze na karte se to nacvita rychleji nez UMD takze se mi to treba nacte driv a ten s tim UMD se ani nestihne pripojit a me uz to vyhodi......nechtel by to nekdo zkusit kdo ma taky NHl stahnute ze bysme to vyzkouseli?:) treba ty Folty? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 no taak podte to nekdo vyzkouset :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 No taky bych to konečně vyzkoušela, jestli to vůbec půjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b-s-h Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Tak co zkusíme to? mam nhl poprvý, ale chtěl bych to zkusit, vytvořil jsem si učet ale vypadá to že na serverech nikdo neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b-s-h Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 tak se mi to taky seklo když jsem čekal na druhýho hráče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Zdarec lidi, mam rip 190mb a taky se mi stalo ze se to odpojilo.. psalo to waiting for other player.. a pak se to vratilo do main lobby. Ale stejne, moc lidi tam nebylo.. jen jeden clovek.. to sem myslel ze to pari vic lidi:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b-s-h Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Tak teď jsem rozjel mulťák na Medal of Honor :) to vyzkoušejte, tam je teď tak sto lidí. Fifu ani NHL jsem nerozjel :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 tak nechcete to nekdo vyzkouset jako rip proti ripu? :) treba to pak pujde napiste v kolik byste mohli a nekdo tam zalozi mistnost s heslem a muzem to jit zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Cau lidi:No jak tak koukam tak nas z Foro moc lidi nehraje FIFU07,NHL07 online ja tam sem denne ale vas tam nikde nevidim :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoPlex Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 je to trosku mimo,ale chtel bych se zeptat jde vam u NHL komentar? mne to jede bez nej mam verzi 400mb iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Ano mam u NHLka komentar stahni si to tady bud od marka_2080 ISO FULL 1,6 GB :D nebo od Brento ISO okolo 900 MB myslim.Obe maji komentar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Cau lidi:No jak tak koukam tak nas z Foro moc lidi nehraje FIFU07,NHL07 online ja tam sem denne ale vas tam nikde nevidim :D:D:D Hele mohli by sme se domluvit a zaparit.. ale podarilo se mi to rozbehnout jen rip proti ripu a to ve 193mb verzi. Takze e mi ozvy a urco dáme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Yokozum:Jo,už sme spolu preci hrali.tak co dame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.