Revil Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 umi to prehravat videa na netu krome youtube.com? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 umi to prehravat videa na netu krome youtube.com? OMG!!!!!!!!!!!!!!!!tisickrat dokola!!!je to jen flash portal...zadnej OS:dozey:...locknete to uz sakra nekdo:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bboybibo Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 To ALL-Please tenhle link mi nefunguje http://pspwxp.110mb.com/ please reupload THX moooc sa na to tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 google je nas kamarad http://dl.qj.net/pspWxp-v3.5-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/9997/catid/193 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasbartos Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 prosim nemohl by mi ten soubor nekdo uploadovat treba na rapida dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Heled tady to mas na toho rapida, ale fakt to po chvilce stoji za ho***. :D [GVIDEO]http://rapidshare.com/files/119360083/9997_pspWxp_vs3_5_Manual_Install.zip.html[/GVIDEO] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlino255 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 A není to naprostá zbytečnost ...stejně to člověk ani neviužije..leda z nudy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makot Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 LIDI!!! Přeinstaluje to sowtware v PSP nebo je to jenom aplikace v něm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 ani jedno ;) Je to dělaný přes adobe flash, tzn. programovatelná flash aplikace. Jako jsou flash hry, tak tohle je prostě flash aplikace. Spouští se to přes web prohlížeč... Což je tu určitě pár přispěvků nademnou několikrát napsaný o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makot Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 me se to spusti , ale! .... press x to log in a ja klikm co chci tak to nejde co mam dělat? odepište mi pls na vasekkytka@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Cumim jak blazen ze to jde i na OFW :) ,ale nevite kde mam vtom sehnat malování v aplikcich to nemuzu najit ?A zkousel nikdo dat tam vypnout PSP ve startu nekde jem cetl že to pak manik nemohl zapnout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 jj funguje to kamos to má sice z jinýho webu a de muto a le tady na fOru už o to někdo psal ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 a čo tam by šlo ako niaka hra pod tim XPečkom niake tie nenaročne hry tie skorej stare ako môj oblúbeny shadow warrior ^_^ alebo či nato stači 98 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 OMG čtete to vubec? je to jenom FLASH aplikace!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 a čo tam by šlo ako niaka hra pod tim XPečkom niake tie nenaročne hry tie skorej stare ako môj oblúbeny shadow warrior ^_^ alebo či nato stači 98 ?? Dej si facku aby ses probudil. ;) OMG čtete to vubec? je to jenom FLASH aplikace!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 http://pspwxp.110mb.com/ nebo http://rapidshare.de/files/18919664/_savefile_060423125640_pspWxp101.zip.html (nefunguje (asi)) a nebo http://www.download.com/PspWxp/3000-18508_4-10531428.html já sem to stáhnul prez ten poslední:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medis Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 No je to vlasně jenom krásná WWW stránka ale místo aby byla ulořená v internetu si místo adresy zadáš cestu na myslim je to nějak file:/WinXP/... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANG Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jak se to instaluje? Mam o to docela zájem, a je to plynulý? Mohl by zde někdo napsat podribný návod na instalaci? vubec to nechapu... to je asi tim že neumim moc anglicky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jak se to instaluje?Mam o to docela zájem, a je to plynulý? Mohl by zde někdo napsat podribný návod na instalaci? vubec to nechapu... to je asi tim že neumim moc anglicky :) jak sem psal ty weby stáhni prez ten posledni a instale ce primo do psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANG Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Vypada to dobře, jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANCOMP Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 A nevíte takhle o windows 98? ty by mohly běhat plynule , tohle sem neinstaloval ale zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Na windows 98 má málo ramek (95 šlapou v tutoriálech je návod). Navíc píšeš do špatnýho topicu, protože tohle IMITUJE WINDOWS XP viz. asi 5 mých naprosto zbytečných příspěvků. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 pude mi to na PSP 3000?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 pude mi to na PSP 3000?:roll: já nwm nechci kecaT ALE MNĚLO BY:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 já nwm nechci kecaT ALE MNĚLO BY:bash: a neporadil bys mi pls jak?vubec nechapu jak to mam dat do psp nebo co s tim udelat.. EDIT:tak uz sem to zapl,ale nwm jak je to s tima skinama..radsi bych mel xp,ale ja mam vista a nwm jak to zmenit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.