Jan Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Nejlepší je prostě Test Drive :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 a v TDU maš i motorky jsem slyšel a mužou tě tam honit policajtiv psp myslim motorky nejsou,nevšiml sem si po celým ostrově že by je někde prodávali,stejně tak jako ferrari taky ne,škoda,bylo by good kdyby ve final verzi byli,ale nevěřim tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 na x360 se mi video moc líbilo (u Test Drive), ale promo verze je šílená a těžko můžou předělat celou hru. hra je to skoro gold, jedná se už jenom o uzavření některých textur a odbugování některých protivníků (jak jsem četl na netu). žádná sláva to teda nebude, takže starej dobrej burnout to jistí!! Hlasuju ale pro wipeouta :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Na IGN Burnout 85%.Solidní.Zato na PS2 je to trochu propadák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Urco Burnout ja sem uz hral test drive dawno a je to nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Tak lidi teda nevim čekam na TDU Burnouty trošku sklamani ale nejsou špatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts