Matyas17 Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 to nych si je podal :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Co!.Ron3 Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Pošta?Největší kokot*.Na sluchátka sem čekal tejden a na kartu asi dva,přitom to poslali vždycky druhej den potom co sem si to objednal. :evil:S toho kramu myslim :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 nejlepsi je to poslat pres PPL ... je to v pohode do druhyho dne, zavolaji/napisou sms den predem v kolik dorazi... a o moc drazsi nez zku*vena ceska posta to neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sten Odesláno Březen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Pošta?Největší *****.Na sluchátka sem čekal tejden a na kartu asi dva,přitom to poslali vždycky druhej den potom co sem si to objednal. :evil:S toho kramu myslim :? no me to posilali v pondeli .. teda az po 12te hodine tak sem stim pocital dneska .. estli zejtra do 10 u me nebude postak .. tak beru telefon a budu se pidit .. snad me nechiti infakt a neznicim mikrofon od mobilu jak budu rvat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 S pošotu vůbec nemám problémy i když občas u nás na pobočce jednat s těma slepicema je někdy pěkná prdel :D ale jinak vše ok, možná je to způsobený tim že bydlim na vesnici pošťačka mě tady má ráda a všichni se tady znaj tagže zatm vše v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master12 Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 hmm v 10 rano na ne rvat jak to ze nemas balik??? knam vozijou baliky az ve 4 odpoledne a vubec si neztezuju, s postou mam samy dobry zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 ceska posta u nas stoji za ho*no...baliky chodej po 4 dnech vetsinou...(maj po dvou max) kdyz se u nas stavej, tak v poledne..to moc lidi nebejva doma....stejne ale vetsinou ani nezvonej a rovnou hazej do schranky ze me nezastihli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Snad je platíme z daní, ne? Za ty peníze co dávám státu ty služby nejsou adekvátní- nejenom pošta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sten Odesláno Březen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 hmm v 10 rano na ne rvat jak to ze nemas balik??? knam vozijou baliky az ve 4 odpoledne a vubec si neztezuju, s postou mam samy dobry zkusenosti nj ale balik byl odesilan v pondeli a budu na ne rvat ve ctvrtek .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havid Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 nejen česká pošta ale i dodávkový služby typu PPL atd. objednal sem si sluchátka a nechali mi balík za dveřma rodinnýho domu, asi přelezli plot otevřely si a hodili ho tam přitom sme všichni byly doma a podepsal to jako převzetí úplně něgdo jinej než já.... sou to čubky všechno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 ja mam s ceskou postou dobre skusenosti..zatim vzdy mi balik prisel po odeslani do druhyho dne..zejtra mi ma prijit balik,tak uvidim,jestli to bude pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 hmmm já mám tkušenosti s čp smíšený...občas doručí do jednoho dne ale opravdu jen občas. Docela by mě zajímalo co s těma balíkama dělaj. Třeba já sem posílal balík se sběratelskýma figurkama ze železa ktery sou tvrdý jako kr**a a pro jistotu sem tam nechal přidat že to je křehké zboží. ale co se nestalo. Příjemce prý neexistuje a figurky byly na maděr. Takže sem požádal o náhradu škody. musel sem doníst faktury atd. a pak sem asi měsíc čekal až komise posoudí jestli to byla moje chyba nebo chyba čp. nakonec sem dostal náhradu ale peníze mi pak přišly asi po 2 tejdnech. Takže můj názor na čp je jasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Ale muzu vas uklidnit ze slavnej Royal mail stoji za stejny hovno co CP. Spis vetsi protoze balik do druhy dne je tady spis pohadka. Z mesta 130 mil daleko mi sel 3 tejdny. Ted cekam na balik z ecuadoru 38 den. Driv bych si pro nej dosel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 no ja mam docea dobry zkusenosti to posilam nejcatejs obchodnim balikem nebo taky ppl a dycky to dojde do jednoho max do dvou dnu ale napr ted sem prodaval PSP jednomu chlapkovi a doslo mu to asi po 14 dnech no to sem fak cumel a pritom to byl obchodni balik.PS:vinci ty fak bydlis ve wallsu????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 no to je fakt vzdy kdyz jsem si objednal hru tak sem cekal dva dny az nekdo zazvoni (protoze jsem po operaci tak jsem furt byl doma)a predstav te si ze oni tvrdily ze nikdo nebyl doma a ze zvonili a nikdo se neozyval.:D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 no ja mam docea dobry zkusenosti to posilam nejcatejs obchodnim balikem nebo taky ppl a dycky to dojde do jednoho max do dvou dnu ale napr ted sem prodaval PSP jednomu chlapkovi a doslo mu to asi po 14 dnech no to sem fak cumel a pritom to byl obchodni balik.PS:vinci ty fak bydlis ve wallsu????? No, bydlim. Ted jedu na 11 dni domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyner Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 cyve ceska posta to je silena organizace.. to ze mi tu vzdy nechaji papir (i kdyz sem cely den doma) ze sem byl nezastizen to se jeste da snest.. ale oni mi tady taky jednou nenechali pro jistotu ani ten papir a hned poslali balik zpatky, coz je uz absolutni dukaz debility cp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 :D:D:D tak to nastve to se mi nastesti jeste nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 objednal jsem balík, kterej mi měl bejt doručenej maximálně do 2 týdnů.. čekám teda tejden, dva tejdny, 3 tejdny, do prdele měsíc a začínám pěnit..v průběhu dalšího tejdne se mi ve schránce objevil pošťáckej pejpr s opakovaným upozorněním o nevyzvednutí zásilky, která podle toho co sem zjistil dorazila na poštu ani ne za týden od objednání..nevim jestli to je těma kreténama na poště nebo pošťačkou, která si nejspíš těma papírama na vyzvednutí vytírá ten svůj oteklej prdelní kráter ale tak či tak to nasere když jde o čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sten Odesláno Duben 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 hehe .. rikal sem si nebududu cist ten topic je uz celkem starej .. ale kdyz sem videl od MorroR proste sem musel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 2 morror: tak to je fakt pech..me se nastesti nic podobnyho nestalo zatim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Státní společnost je státní společnost, ty se nepřetrhnou, např sestřenka posílala ten muj kryt z Anglie a byla velice překvapena že tady pošta nefunguje o víkdendech........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Zprivatizovat! Mně vždycky narvou časopis do schránky úplně nehorázně! presne tak...mam predplatny casopis linux+ a vzdycky je hrozne zmuchlany a jednou byla postacka asi tak nasrana ze mi tam zlomila 2 dvd v casopisu naraz, nevim jak se ji to povedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 tak ja mam na tohle asi celkem stesti...chodijou me jenom ty papirky o nezastizeni a jenom jednou se me stratil predplacenej casak jinak vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 S ceskou postou mam same spatne zkusenosti. Kdyz posilam baliky do prahy tak to obvykle trva 7-14 dnu.. Kdyz mi neco prijde neobtezuji se zvonit a ani mi nedaj papir svi**.. O 2 dny pozdeji se mi zahadne ve schrance objevi papir ze dne xx.yy.zz jsem nebyl k zastizeni a ze si to muzu vyzvednou ... ironie je ze jsem doma byl, nikdo nezvonil a papir se objevil za 2 dny :D ... proste PPL rullz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.