T-o-mmy Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 nevypadá špatně, ale taky jestli by ti nevadilo po každé ráně natahovat pušku ( mě ne :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 mě vubec miluju manualky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 mě vubec miluju manualky:D Vidím u té baby Deserta. To je asi oblíbená zbraň co?8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardis27 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 AK je útočná puška, ne odstřelovací :roll:Dragunovem můžeš střílet na kilometr i víc, s AK se nestrefíš na 300 metrech... cus kamos ma AK47 dubínkovej na 284 kuliček a krížkovej optiku a trefil stim odstrelovace na 350m ,ja mam M4 a jsem spokojenej mam dubínkový ne tak velky ale 3 po 180 kuličkách a podle mě je to lepší než ta AK47 a já tu zbran kupil za 2300kč a jeden z airsoftu za 6000kč a mam da se říct kvalitnější mam optiku křížkovou ta je podle mě nejlepší a nejkvalitnější etli někdo hleda nějakej krámek tak mu pošlu odkaz mam pak automatku i pistol na 16kuliček abych se bránil kdyby byl někdo u mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardis27 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Vidím u té baby Deserta. To je asi oblíbená zbraň co?8) mno manualky jsou dobry pušky když to používáš jako sniper na menší vzdálenost ja něco takového měl s optikou zlevněnou křížkovou z800kč na 300kč a je dobra střelil jsem na 420m do brejlý ale musíš mít kvalitní kuličky tak cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Vidím u té baby Deserta. To je asi oblíbená zbraň co?8) no vlastně mam nejradši desert eagle ale jen na ostrý:D a na kuličky a jinak i ve skutečnosti se mi líbí ještě colt m1911 stříbrnej a desert eagle je nej stříbrnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Jardis27: vis co si o tobe myslim ze ses upovidanej 13 letej kluk keterj o pravym airsoftu ví uplný hovno :cheesygrin: ptze trefit nekoho na 350m nejde........zbran by musela mít ustovou rychlost veci nez zbrane kategorie "D" což by znamenalo že už to není Airsoft Zbran a musel by jsi na ní mít zbrojní pas......a navic pri takový úštová rychlosti by se ti kulicka zdeformovala za letu.....jinak mozna bych mainko chapal dyby jsi rekl ze to bylo u odstrelovacky ale u AK-47 to pste není mozný......takze priste si rozmysli co píšeš Neo.A: S tou snipou L96 black, ta je oupe mrte ja ji mám ale s jinym silnejsim gearem...stala me ale jen o lirt vic ;) jinak s toho shopu co odkazujes sem to chtel kupovat taky ale dyz sem jim psal maila tak mi odpovedeli ze ji budou zas objednavat az pred vanocema tesne :( jiank to je bezvadna nejpouzivanejsi snipa ;) dej icq a muzu poslat moje realný fotky jak vypada ve skutecnosti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 350 m :lol: prej dostrel 350 m :lol: jinak musim souhlasit - taky bych si rad koupil manualku,nejradsi kar98k a nebo proste nejakou s poradnym natahovanim,nebo mozna sna M14 :-) jinak je to dobrej napad s tim CF srazem na BC IV ale otazka je esli tam pojedu pac nejsem porad v teamu ( coz mam pocit ze bez teamu se tam nebudu moct prihlasit) a taky esli si sezenu do gtiny 120 upgrade pac ta zbran ma tedka dostrel sotva 25 m ( tech 350 by se siklo,bych byl nehoraznej skill :lol: ) a ja strilim jak na dalku tak na blizko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Jardis27: vis co si o tobe myslim ze ses upovidanej 13 letej kluk keterj o pravym airsoftu ví uplný hovno :cheesygrin: ptze trefit nekoho na 350m nejde........zbran by musela mít ustovou rychlost veci nez zbrane kategorie "D" což by znamenalo že už to není Airsoft Zbran a musel by jsi na ní mít zbrojní pas......a navic pri takový úštová rychlosti by se ti kulicka zdeformovala za letu.....jinak mozna bych mainko chapal dyby jsi rekl ze to bylo u odstrelovacky ale u AK-47 to pste není mozný......takze priste si rozmysli co píšešNeo.A: S tou snipou L96 black, ta je oupe mrte ja ji mám ale s jinym silnejsim gearem...stala me ale jen o lirt vic ;) jinak s toho shopu co odkazujes sem to chtel kupovat taky ale dyz sem jim psal maila tak mi odpovedeli ze ji budou zas objednavat az pred vanocema tesne :( jiank to je bezvadna nejpouzivanejsi snipa ;) dej icq a muzu poslat moje realný fotky jak vypada ve skutecnosti ;) moje icq je 243821590 jinak jakou optiku k tomu máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 pls znate nekdo tuhle snipu mam v planu si ji koupit http://www.armymarket.cz/m70-zastava-d2077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Refresh Jinak co říkate na ten minigun na kuličky z us přepočítáno a je za 57000:D jinak je to plynak zde je hustý video ale podle me by bylo zbytečné to mít ale je to mazec:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ten rotačak je hustej ale nerad bych ho potkal nekde na matchy ...to by bylo kruty ... skoda ze tam nema spotřebu kuliček to bude neco žrat tohle video s miniganem je lepsi , ... si to vem co to udedělalo s 4cm fošničkou tomusi bejt sila ... to aby si pak behal po lesich v brnění aby ti tahle věcička neublížila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 ještě by mě zajimalo co by to udělalo ze stromem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 pls znate nekdo tuhle snipu mam v planu si ji koupit http://www.armymarket.cz/m70-zastava-d2077 hele zrovna dneska sem byl na vapence a jeden capek ji tam mel,ale plynovku a v plastu,ale prisla mi dost kruta,hlavne s kolimosem to bylo slusny :-) jinak kdybych sel do manualni pusky tak asi do tyhle http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=173 ;) ale to uz si radsi koupim delsi elektriku a budu strilet po jedny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Me se to moc nelíbí, ale co wim ze to není plyn, protože spotřeba jedný C02 bombicky je 60kuliček na 1 bobičku a navic by jsi u hlavne videl značný kouř určitě to je elektrika ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 rozhod sem se a budu brat l96 libi se mi nejvic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Jo je to mrte zbran jo ale necekej ze budes okamzite s optikou najlepsi neni to tak dcl me to probralo kdyz jsem prvni mesic nedal ani jeden kill ptze nejses zvyklej:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 to mi je jedno jde o to se to naučit zatim mam nastesti tu zalozku sem si na 100% jistej ze mi to nepude:D a optika tam je 3-9x40 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 to mi je jedno jde o to se to naučit zatim mam nastesti tu zalozku sem si na 100% jistej ze mi to nepude:D a optika tam je 3-9x40 ne? Jo ale když to dobře pude budu chtit kupovat 6-24x50 což je nevetsi přiblizení co jsem na CR trhnu nasel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 prodávám suprovou m15 od CA jestli někdo chcete tak napiště ;) http://armyburza.cz/index.php?page=detailInzeratu&idInzeratu=274539&kategorieInzeratu=&druhInzeratu=&pocatekLimitu=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Jo ale když to dobře pude budu chtit kupovat 6-24x50 což je nevetsi přiblizení co jsem na CR trhnu nasel ;) to už by bylo maso...A kolik stálA? Mno každopádně ja už ji od dneška mám a sem na 100% spokojenej! http://s1.imgupload.cz/img/65849/GHfWQ/P1010869.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Refresh Lidi kolik peněz jste vrazili do airsoftu ? xD no já zatim colt 1911 600Kč L96A1 3000Kč kuličky dohromady asi 600Kč:D Silcal 100Kč brejle 90Kč zatim 4390 ještě to moc neni :D co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 ja vrazil do softu : kukla 100 brejle - jedny 400 druhy 700 rukavice : 200 helma: 700 taktika: 1700 maskace : 1000 boty: 700 zbran : 2700 palestina: 200 czeta manual: 700 nahradni tocak: 400 plus hafo kuli to mame suma sumarum : slabejch 9500 :-) a to jeste planuju upgrade , helmu a mozna novej maskac plus plynovou sekundarku :-) ale je jedno kolik do toho clovek vrazi , kdyz je to zabava tak se mu pak ty prachy vratej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Bože můj tohle jsem neměl číst :D fakt brečim hele jako, asi se k AS zas vrátím, seru na konzole :D. No když už vzpomínáme, tak tu jsou mé výdaje, vemu to hezky od začátku. 1) Asi 10 čínských kuličkovek + jedno elektrický AK :D - 4300Kč 2) TM CZ 75 (manuál)- 600Kč 3) Cybg. Berreta M72F (manuál)- 700Kč 4) TM Socom MK23 (manuál)- 750Kč 5) TM Scorpion vz. 61 (manuál) - 1300Kč 6) DE USP (elektrika AEP) - 1800Kč 7) TM Socom Mk23 Full set (plynovka) - 4600Kč 8) TM Desert Eage .50 AE Hard kick Chrome (plynovka :love:)- 4800Kč 9) CA M15A4 Tactical Carbine + upgrade m120 (elektrika AEG) - 11000Kč 10) Oblečení a munice včetně plynu no minimálně - 10000Kč Takže to máme nějakých 40 000Kč :cheesygrin:, nelituju.....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dygor Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 4us...chtěl bych se zeptat...hodlám kupovat tlumič na AU-1G...tak jestli by ste mi ňákej poradily ....nej by bylo z airsoftpro... http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=101_103 :THX: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.