IceTower Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Tak pro vsechny maniky co to hrojou a maj pristup k wifi sem dam svuj code.Kdo by rad dal battle nebo neco vymenil staci napsat FRIEND CODE:2621-8416-3814 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Zdar...Muj Friend Code na Platinum verzi je 0860 9684 1326... Nekdy neco muzem vymenit a pozapasit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Urcite dame ale tenhle FC uz neplati az mi prijde DSTT tak sem hodim novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 na pokemon platinum fc:2536 0485 9726 :D dam kdy koli s kimoli cokoli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 ok...Kolik mas nahranych hodin Winde... Kdyztak muzem neco zahrat nebo vymenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 no NDS mam teprve 4dny tak mam zatim nahrano 15hodin :D rad zaruju,sice jeste poradne nevim jak to tam vsechno funguje ale to je jedno :D nejlepsi by bylo domluvit se na ICQ kdyztak mi posli svoje prez PM :-) EDIT:tak uz mam nahrao 20 hodin a hra byla uspesne dokoncena :D prave ctu titulky :-) EDIT2:ted hraju Pearl tam mam asi 17hodin a stojim zrovna pred ligou tak taky muzesm dat ,FC dam v pripade zajmu :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 no NDS mam teprve 4dny tak mam zatim nahrano 15hodin :Drad zaruju,sice jeste poradne nevim jak to tam vsechno funguje ale to je jedno :D nejlepsi by bylo domluvit se na ICQ kdyztak mi posli svoje prez PM :-) EDIT:tak uz mam nahrao 20 hodin a hra byla uspesne dokoncena :D prave ctu titulky :-) Ty si blazen chlape:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Mám takovej dotaz (sice to sem nepatří a neber to jako urážku ale stejně) proč hraješ Pearl když si dohrál Platinum. Pokud já vím tak většinou ta třetí verze bývá remake těch předchozích a taky něco jako spojení protože se nějaký ti pokémoni v Diamondu a Pearlu liší. No i když možná že v Platinu není ani Palkia a Dialga ale jen Giratina P.S. Platinum sem nehrál (takže tohle odvozuju třeba z Gold/Silver a Crystal= Spojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejv12 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 můj fc na pokemon diamond: 5199 1465 3307, chci se ještě zeptat to musí mít při registraci oba zaplé nds?nebo se spárujou i když ds vypnu jako u wii.sem v ds nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forum Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 icetower sry za blbej dotaz jaky pokemoni bys mi doporucil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 icetower sry za blbej dotaz jaky pokemoni bys mi doporucil ? Na DS v angličtině Platinum a v japonštině Heart Gold:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patsuch Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Já sem teda taky přidám fc Pokemon platinum: 4125-6857-0159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Mám takovej dotaz (sice to sem nepatří a neber to jako urážku ale stejně) proč hraješ Pearl když si dohrál Platinum. Pokud já vím tak většinou ta třetí verze bývá remake těch předchozích a taky něco jako spojení protože se nějaký ti pokémoni v Diamondu a Pearlu liší. No i když možná že v Platinu není ani Palkia a Dialga ale jen Giratina P.S. Platinum sem nehrál (takže tohle odvozuju třeba z Gold/Silver a Crystal= Spojení tak to ta musim vyviest z omylu pretoze jak palkia tak dialga tam je ;) jediny kto tam neni je arceus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.