_John_ Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Tady je muj čtyřletej bratr, jak mastí na PSP Burnout Legends, nebo tam mozna GTA Liberty City, ktery mastil taky, snad nekdo rozlusti co pari, ale myslim ze spis ty Burnouty, ty zere nejvic :) Ma nekdo vyfocenyho drsnejsiho playera? :) http://img410.imageshack.us/img410/6828/17032009367t.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 oooo de z něj strach :lol: vypadá ze je do toho zazranej .... nastest/bohuzel sem jedináček takže nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 No tak ja sem urcite nejdrsnejsi player :D jeste kdyz sem mel PSP a paril sem Tekkena nebo Naruta tak sem byl nejdrsnejsi protoze sem rval na celej barak,kopal do zdi a chtel vsechno rozsekat :) ted u xboxu je to podobny kdyz parim Soul calibur to mam vzdycky sto chuti rozlamat xko na kusy !! :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Duben 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 oooo de z něj strach :lol: vypadá ze je do toho zazranej .... nastest/bohuzel sem jedináček takže nic.. tak ja sem skoro taky jedinacek, je mi 23, takze do 19 sem byl sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Tak nedrsnější pařan nevim...ale můj brácha si to celkem dává :) zrovna pařil Medal of honor demo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 No, ta fotka se mi nějak nenačte, nevím jestli jsem jedinej, komu to dělá. Můj bratranec si to taky dává :) on když zatáčí, tak zatáčí i PSPčkem, třeba když hraje VCS...xD Ale on se stydí, když ho fotím..:-/ Jednou to udělám něčekaně..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 jj ja to taky delam necekane ale ted uz mi mobil nak dofotil ci nco takze mam smulu ale muj malej bracha to taky pekne obcas reze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furikleys Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 No, já jsem taky jedináček .... Ale myslím že je lepší být jedináček, než mít furt někoho na krku a s někým se dělit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 No, já jsem taky jedináček .... Ale myslím že je lepší být jedináček, než mít furt někoho na krku a s někým se dělit .. to kazdopadne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Já mám sice bratra, ale šáhnout mi na PSP tak mu ty pracky urazim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Já mám sice bratra, ale šáhnout mi na PSP tak mu ty pracky urazim xD LoL Já jsem, taky jedináček , je to nejlepší ... psp si pujcuje obcas otec do práce :D ale jenom když je na nocni takze je mi to jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 jj ja taky nejcastej v zatackach zatacam jak s psp tak celym telem abych to nahodu nenakalil nekde do zdi!! a o mlaceni do zdi nebo do postele atd to je na dennim poradku:-D ale od crasha je to drsne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Sestra psp měla, dokonce jí vydrželo víc než týden, docela si to dávala, ale nakonec jí PSP ukradli :dozey: je prostě blbá :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furikleys Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Sestra psp měla, dokonce jí vydrželo víc než týden, docela si to dávala, ale nakonec jí PSP ukradli :dozey: je prostě blbá :lol: No, to s toho nebylo moc nadšená co ? Ale týden ? To je dost dobrá, kamarádce to vydrželo 5 dní xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Moje sestra na psp paří všechno co jde např:call of dutty nebo i f ifu 09 ale taky NFS CArbon je to pařwomenka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Hoši mam tu pro vás videjko jak se jednou muj brach snažil hrát DJ max protable 2 na jeho pspčku (vůbec to neumí :D,ale snad se to naučí) ps: je mu 9 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Hatím nejlepůší fotku má Cr4sH009 :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
temppo Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Sem naštěstí jedináček tagže na PsP paříím jenom já.....!!!ani nikomu nepočuju NIKDY....xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 muj bracha ma 4.5 roku a us dohral god of war na easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 neverim... natoc nejaky videjko :) jinak moje segra cca 6 let fara se mnou tekkena pres ad hoc :) zatim nema sanci :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 muj bracha ma 4.5 roku a us dohral god of war na easy Si dělas prdel.To je genius.:roll:Sotva sem to zvlad ja na normal.:)Někdy sem nevěděl co mám udělat.Tak mi řekni, jak to může zvládnout on? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Ja v dj maxu nejsem zrovna dovrej ale myslim ze trochu vic to snad umim :) Jinak ostatni videa zde http://www.youtube.com/user/Command2222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Si dělas prdel.To je genius.:roll:Sotva sem to zvlad ja na normal.:)Někdy sem nevěděl co mám udělat.Tak mi řekni, jak to může zvládnout on? tak to si lama kdys to nedavas ale stema teskyma kvestama sem mu poradil kam majit ,ale prosekal se sam ,ale to posledni popravde nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 moje nejlepsi vysledky Final Fantasy VII na hard a reknu ze to byl hardcore jako prase hral jsem to dost dlouho God Of War na Very Hard to nebylo zase tak hard kdo neveri mam Savy ale rekl ych ze zase takovy sklapy to nejsou a ze mate lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Když jste tu začali vyprávět i o sobě,tak se taky přidám :) Takže já jsem na plno se všema zlatejma medailema se všim všudy a na všechny levely dojetej story mod v Gangs of London Potom na hard dohranej prince of persia : Revelations A taky Tom clancy´s Rainbow Six Vegas dohraná taky na težkou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.