Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotazy začátečníka: Karta + "must have" příslušenství + Dsi a nahrávání her


DecoSouza

Otázka

Ahoj, potřeboval bych poradit - chci spolehlivou kartu/systém na získávání her:), nemusí být nejdražší, hlavně aby nedocházelo k zamrznutím jako u DSTT. Zaslechl jsem o EDGE, ale nevím, o který typ přesně se jedná. Preferuji nákup v ČR, klidně přes net.

Dále bych se chtěl zeptat, jak to vypadá s DSi a možností nahrávat hry tímto způsobem, bude to možné? Rozhoduji se totiž mezi DS lite a Dsi, pro DSL hovoří baterie, nahrávání her a cena, pro DSi zase možná only DSi hry a dílenské zpracování(?).

Můj třetí dotaz: Co ještě bych si měl kromě DSL a sady na nahrávání zakoupit jako příslušenství? uvažuji např. o folii na displej. a nějakém fajn pouzdru, tak by mě zajímalo, co používáte.

Díky za odpovědi8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No právě, například mi tam chybí explicitní vyjádření ohledně dotazu týkajícího se DSi. Ale jinak fajn, ačkoli už jsem si tuto stránku zběžně prohlížel, nastudovanou jsem jí neměl.

Edit: našel jsem informaci, že existuje karta pro Dsi -Acekard 2i - znamená to tedy, že "problém" je definitivně vyřešen? Zdá se mi divné, že by se nintendo nechalo obelstít tak rychle, určitě tam bude zádrhel co se týče rychlosti načítání nebo tak něco:)

Navíc mě právě zajímá tip na konkrétní prodejní místo - např. pro Acekard 2.1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nerad to rikam, ale takovehle karty na DS proste nekoupis v CR. Jedine pres internet treba z ciny.

(i kdyz jsem narazil na site, ceskou site, kde se daji objednat, ale stoji to vsechno nekolikanasobne vice, jelikoz si to objednas u nich a oni ti to objednaji v cine a prijde ti to z ciny, i kdyz stranky vlastni kanadska firma :D )

Ja osobne objednaval z dealextreme acekard2 na ds lite, ktomu 4gb kartu, folii, nahradni stylusy a jeden mega sroubovatelnej a soft pouzdro... a vyslo me to na 600 (zalezi na kurzu dolaru)

A s acekardem sem spokojen... stahnes z oficialnich stranek sw, nakopirujes na kartu, vloziz do ds a zapnes... a hry nemusis ani konvertovat, ty tam taky proste jen tak nakopirujes :D

BTW a ty folie MUST HAVE!!! To je druha nejnutnejsi vec na NDS (ver mi, ta moje vypada, jako bych ji rozdrapal - displej by dopadl hur :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky za vyčerpávající odpověď. Já celkem nemám problém objednat si něco přes net, pokud tam příliš nehrozí fejky apod, což by v případě acecard 2 neměly.

Suma sumárum: koupím DS lite, Acekard 2, paměťovku 8gb SDHC Kingston, fólie, nějaké pouzdro, čtečku karet mám. Chybí mi něco?:)

Momentálně spíš uvažuju, kde zakoupit samotné DS lite. Na dealextreme jsem našel jen repasované kousky a v případě konzole asi raději nakoupím doma a přes net objednám příslušenství. Nebo máte někdo tip na DS lite přes net relativně spolehlivě? Ještě mě zaujala nabídka předplatného v Levelu, DS Lite za 2400 jako bonus, to jde, co vy na to? A to nabízejí už celkem dlouho, tak si říkám, jestli to třeba nenahradí DSi...

P.S. Proč vlastně podle všeho "hrozí" u DSi budoucí nemožnost hraní záloh pomocí karet, zatímco u DS Lite zřejmě ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

DSi proste ne...hlavne nema GBA slot,takze timpadem prijdes o dalsi stovky-tisice her..ja koupil DS Lite z ebay.com,maximalni spokojenost...ke karte..bud edge,nebo acekard2 nebo ja osobne pouzivam ITOUCHDS(taky spokojenost..)vsechyn tyhle karty zakoupis na dealextreme.com,folie jsou opravdu MUST HAVE a ne,nechybi ti nic co mas v sezbnamu veci,co koupis;),(mozna bych jen dodal,ze 8gb je dost,ja mam 4gb SDHC Kingston,a booohate staci,ale to je na tobe:wohow:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem dneska hledal na dealextreme, asi vezmu:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11811

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2967

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5363

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3820

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3152

a nějaké ty stylusy.

Pouzdro je sice levné, ale připadá mi fajn na ochranu a lepší jsem co se týče ohlasů nenašel.

Přemýšlím, jestli vzít acekard 2 nebo 2i, asi je to jedno, ale když to bude pro lite, tak tam asi moc rozdílů z hlediska využití nebude.

Jinak co se týče 8gb karty: Tu snad koupím i v ČR - Kingston za cca 500 Kč, navíc jsem četl, že mnohým kapacita nestačí. A já chci mít k dispozici hodně her8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Clovece, docela hodne rozmazlujes sve NDS... (kuknul jsem na tve odkazy)

:psp:

Stylusy mam pocit ze docela netreba (pokud budes brat origos novy nds lite, tak tam je jedno nahradni... a s jednim uz dracim pul roku :D )

A karta... hm... cim vetsi plati spis u PSP, kde jedna hra se pohybuje v radu stovek MB az 1,7GB.

U NDS to je 8MB -16MB - 32MB -64MB - 128MB - 256MB na hru + save cca 1MB (max). Ja osobne bych taky bral vetsi, ale kdyz si uvedomim, ze mam cca 50 games na karte, x mista volnyho a nestiham je hrat vsechny, tak je to vlastne skoda penez :D

Jinak vitej do klubu NDS :D

BTW. a jestli je opravdu v levelu za 2400 + predplatne, tak jdi do toho... :D novy ho koupis +- 3500 (treba slo jeste dolu, nevim)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Co mi dělá starosti: Mám se bát Acekard 2 od dealextreme? Na Aukru je levnější, ale rád bych to objednal vcelku. Druhá starost jsou folie na displej, zdá se, že je vyprodáno, co se týče kvalitních. Teď je otázka, jestli počkat, nebo preventivně vzít levné cca za 2 dolary.

Jinak rád rozmazluju, vezmeme-li v úvahu, že moc dalších investic nebude třeba, je to super koupě. Kdybych věděl o možnosti hraní záloh dřív, dávno bych DS měl. Jsem majitelem GBC a GBA SP, ale vždycky jsem skončil +- s pěti hrami, které se časem omrzely.

Díky za přivítání:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Acekard vem z dealextreme, neb je to nove, nepouzite zbozi. Kdyz vezmes dnesni kurz, tak te vyjde na nejakych 250kc, kdyz pockas az dolar trosku klesne, tak kam se pak hrabe aukro :D

S folii si starost nedelej, tak nebo tak bys ji musel menit (mam objednanou sadu - par levnejsich). Sice kvalita jde dolu, ale tak ci tak ji holt znicis at te stoji dolar nebo deset. S tim bych si hlavu nelamal. Myslim, ze bude mozna lepsi jich vzit vic, ale to zalezi na tobe (btw stejne jeste nds nemas doma, tak proc spechat s nakupem ostatnich veci, ze :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na folie bych byt tebou cekal,HORI jsou fakt kvalitni,ja sam je mel,potom jsme jeli do nemecka tam jsem si koupil bigben screenprotector a to je temer totozna kvalitka jak hori(ty bigben sem jinde nez v nemecku nevidel..)a ta karta,jasny tu kup tady tu pametovku,ale jak rikam,4gb fakticky staci..8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

PHO - jsi trosku (docela dost) OT.

Jestli sis taky poridil acekarda tak tam jsou dve moznosti jak to vypnout (podle firmware, co tam mas) a na oficialnich strankach je to i napisane :D

Tak to je jedna moznost

L+P+A+B+DOLU

a tohle je druha

L+P+A+B+X+Y

Pocitej ale, ze se ti to povede tak na dvacaty pokus, tudiz je nejjednodussi vypnout a zapnout DSko :D Navic aby to fungovalo, tak to musis mit povoleny v nastaveni systemu karty (SOFT RESET)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu