Mullmuzler Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 prosím o odkaz na levného a dobrého poskytovatele pro stahování her na Xko přes Rapidshare, Megauploud se mi zdá drahý, za 13G - 99 kč za odpověd samozřejmě thx:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 http://rapidzasms.cz/ Koupíš GB jako na czsharu, naházíš linky a stahuješ neomezeně z rapidu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 http://www.predplacenky.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Tohleto spis patri do ostatnich diskuzi .... Tam jsem to taky presunul. Jinak dobry poskytovatel rapidu je predplacenky.cz , megarapid.eu a rapidzasms. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 no s tim kreditem se spíš podle mě vyplatí czshare, 60 gb za 99 kč a mě to tahá asi 800 kb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Czshare je se svejma výpadkama a "super" novinkama nepoužitelnej.. na RS můžeš za 150kč měsíčně stáhnout každej den 26GB jinak nejlevnější je samozřejmě http://rapidshare.com/premium.html :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 nevim já stahuju tak 2x do týdne a nikdy sem nestih výpadek .. nebránim si to protože tam mam premium ale prostě mě to nevypadlo - ale zase mi blbnul upload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Já mám zařízenej účet přes www.predplacenky.cz a jsem spokojenej a pokud Ty máš v plánu stahovat hry na Xko (x Gb) tak Ti je doporučuju taky, vyplatí se Ti to určitě víc než www.rapidzasms.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 teku a jak se to dá zaplatit, nemám účet na eura, díky a přes který program stahujete, Flashget nebo Freečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 dá se tam platit přes PayPal... asi nejrychlejší řešení... úpčet máš ihned k dispozici jinak osobně ke stahování používám program IDM-... kam se hrabe nějakej flashget nebo rapget Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.