b0x3r305 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Tak na tohle moc machr nejsem :D mam tedy zatím -> 1) Night at the Museum 2 2) Dash of Destruction (XBLA) snad naskacou brzy dalsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Ja jen Godfather II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 1.) The Godfather II 2.) Need For Speed: Most Wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ja teda nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ja teda nic tak zde nespamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Tak začínáme:D : -Need for speed: Most wanted pls neporadil by mi někdo s cod4? chyblí mi poslední ajch, jak máte dohrát tu bonusouvou misi (epilogue) na veteran, vim, trénink to chce,ale prostě nějakej fígl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf01 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Brácha dohrál Dash od Destruction za 100% G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Fallout 3 vcetne The Pitt, Operation Anchorage, Broken Steel a Point Lookout. Cekam jenom na Mothership: Zeta. V F3 mam ted kolem 160 hodin odehrano, temer max perky a skilly, skoro vsechny special items. Prolezl jsem tu hru skrz naskrz bez navodu, takze kdyby nekdo potreboval poradit, ptejte se, troufam si tvrdit, ze budu na sto pro vedet. Hitman: Blood Money ...a jen tak na okraj taky velmi brzo Bioshock 1100/1100G ...a mrzi me 980/1000G v COD4 Modern Warfare, ale tu letadlo misi na veteran jsem proste nebyl schopnej dat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yolek Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Fallout 3 (bez pridavku) Resident Evil 5 Pac-Man C.E. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Tak začínáme:D :-Need for speed: Most wanted pls neporadil by mi někdo s cod4? chyblí mi poslední ajch, jak máte dohrát tu bonusouvou misi (epilogue) na veteran, vim, trénink to chce,ale prostě nějakej fígl:) pokud pořád nemáš tak koukni na youtube...celkem dobrej postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okno123svk Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Call of Duty 2 Call of Duty 4 South Park arcade Dash of Destruction /to sa asi ani nerata/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosi89 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 cmr DIRT II zatim jenom jedna pařba XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fame2007 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Dantes inferno, Assassin´s Creed 2, Saboter, 3 on 3 NHL Arcade, Dash of Destruction, Dirt, Dirt2, EA Sport FN3, Eragon, King Kong :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E.D.D.Y. Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Zdravím..nevím kde jsem měl tuhle otázku napsat,tak mě za to nekamenujte. Potřeboval bych poradit: Jde mi o G body a vše kolo toho. Snad mě alespoň někdo pochopí. V nabídce archievemet progres mám zobrazeno cca 7 her,které jsem tam měl nainstalvaných,ale např. ve hře HALo3 jsem splnil jen jednu misi a dostal jsem 10G...ta hra mě nebaví,zbavil jsem se jí a vím,že už se k ní nikdy nebudu vracet. Nooo a problém je v tom,jestli z toho seznamu jde nějak odstanit. Všiml jsem si,,že u her,kde nenám splněn ani jeden archievement se oběví volba delette history,ale jinak ne. Je na to nějaká jina finta? Prostě mě to tam štve,když se mi tam zobrazuje 10/1000G a vím,že už to nezměním,protože tu hru hrát nebudu.:roll: A ještě jedna věc vpodstatě stejná. Hrál jsem si Fable 2...maximum co šlo dosáhnout je 1000G,ale po připojení na live mi to něco stáhlo a už můžu nasbírat až 1350G..ale to jsou pouze Online ůkoly a ty se mi plnit nechce..takže vpodstatě stejná otázka..dá se toho nějak zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 hru, ve které máš G tak už nesmázneš fable 2 není updatem a online úkoly....ale jsou DLC balíčky, které obsahují novou část příběhu a s ní i achievementy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 moje 100% hry: XBOX: Forza Motorsport 2 Forza Motorsport 3 CSI: Hard Evidence PS3: Assassin's Creed 2 Mafia 2 Uncharted 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Takže moje 100% je zatím jen: Civilization Revolution Dante's Inferno Fable 2 LEGO Indiana Jones Viva Piñata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Modern Warfare 2 Call of Duty 2 NHL 2K6 (Chybí mi poslední ajch takže brzo budu mít doufám) Edit: Už mam všechny achivmenty v MW2 takže complet :) Edit2: Takže Call of Duty 2 plně dodělaní, a mužu říct že některý mise dali opravdu zabrat :D to bylo častma i řevu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Left 4 Dead zbývaj mi ještě 2, zabít Witch jednou ránou do hlavy když sedí (zatím se mi to nepovedlo) a jednu úplně nesmyslnou, nikomu v přeživším se nesmí ubrat ani jeden život po kontaktu záchraného vozidla, což je naprostá kravina jelikož to je chvíle kdy tam chodí co nejvíce zombíků a 2 Tankové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ja mam jen TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES dale jen TMNT:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 LEFT 4 DEAD LEFT 4 DEAD 2 projet mi to trvalo 3 měsíce (mezitím jsem ještě hrál NHL 10) vlastne v L4D nemam 1 vec projetou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Dash of Destruction Halo 3 Battlefield 1943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bista Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Bad company 2 a Fight Night Round 3:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Call of Duty Modern Warfare 2 Call of Duty 4 Modern Warfare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Cod4,cod mw2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.