vojta69 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Já se na to vyseru, dneska mi odpadl gold :angry: takže možná v pondělí...? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Co takhle dnes večer ve 21.00-22.00 sraz na LIVE a potrénujem - budu mít už i HeadSet. Nebo někdo navrhněte čas a den - místo je jasný xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Jdu si vás všechny přidat na live takže si mě pls podtvrďte do friends...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Netušim momentálně ted trenuju ale nikdo online neni:D Každopádně zítra napište nějaký rozumní čas a zahrajem at je sranda...dám klidně od 15:00 odpoledne nebo klidně od 18:00 na večer je to jen na vás a na domluvě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LL_CZ Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 sakra...já celej víkend nemůžu...maximálně do 17:00....hold chlastám mno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Jdu do toho taky...teď mam 42lvl čtvrtý prestigue, ale chci si udělat 55 pátý, to je ta červená hvězda a ten už si necham...takže až ho budu mít, dam vědět a zapíšeš mě do soupisky ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 custe zalozil jsme na to stránku ale bohužel mi už na to nezbyva čas dřiv než se to mohlo rozjet jsem to přestal dělat ale nějaké základy jsou tak kdyby jste meli nekdo zájem tak vám to prenechám kdo by to zase rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 sakra...já celej víkend nemůžu...maximálně do 17:00....hold chlastám mno :D každej chlastá celí víkend ale když ráno vylitej vstaneš tak hned na live|:D Hlavně pokud ještě někdo nenapsal clantag tak je to: CF ale Krek vymyslel C][F a v koncové fázi když se přidají ty další závorky to je [C][F] jako clantag... vypadá to docela dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 každej chlastá celí víkend ale když ráno vylitej vstaneš tak hned na live|:DHlavně pokud ještě někdo nenapsal clantag tak je to: CF ale Krek vymyslel C][F a v koncové fázi když se přidají ty další závorky to je [C][F] jako clantag... vypadá to docela dobře To teda vypadá kámo...[C][F]KrekCZ ;) Přihlašuju se už do klanu... Muj clantag je KrekCZ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Tak už mám headset a zatím jen pařím je Davidem, kreku tobe sem posilal pozvanku do hry a ty nic xD PS: Jinak ClanTag je fajn ... [C][F] GhOsT 1nF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Neudelame nejakej multi clan COD 4 a 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LL_CZ Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 mno ja bych do 5ky klidně šel....ale cod4 je moje hlavní priorita... musíme si sakra domluvit ted cas....co dneska od 22:00 ???????? s par hraci uz jsem si zahral, bylo to prima,...hlavne ty nase najezdy proti sobe vid Deity :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Jdu do toho! Dnes call4 od 22h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 ja jdu taky my s Gh0sT-1nF hrajem uz dva dny do třech do rana tak to snad nebude problem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 jo ja do toho jdu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Jj, Davide ve 3 skoro na to uz nevidim xD, ale dneska nemuzu bohuzel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deity Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 mno ja bych do 5ky klidně šel....ale cod4 je moje hlavní priorita...musíme si sakra domluvit ted cas....co dneska od 22:00 ???????? s par hraci uz jsem si zahral, bylo to prima,...hlavne ty nase najezdy proti sobe vid Deity :D:D:D No nic neslibuju,ale možná se ukážu vtěch 22:00 :) ... jj bez nájezdů to neni ono ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Ok, budu hrát taky od 22h, už mám naštěstí gold :cheesygrin: ten clantag si ještě změnim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 takze nikdo zajem nema o ty stranky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Tak to jsem na rychtě:) ale tak kolem 2 ráno bych se zastavil:) takze nikdo zajem nema o ty stranky?? Tak jsem hod page kde jsou aby jsme se na to mohly kouknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Tak to jsem na rychtě:) ale tak kolem 2 ráno bych se zastavil:)Tak jsem hod page kde jsou aby jsme se na to mohly kouknout... mam to v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 mam to v podpisu aha sry zajímavé page ale já osobně bych na to čas neměl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Nick na console-foru: Senpu Gamertag: SennpuCZE Headset: má icq: 367-623-941 heh teprve zacinam multas v COD 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Lidi, když mi pošlete pozvánku, neznamená, že nechci hrát...ale většinou tu mam třeba kámoše, nebo prostě něni vhodná doba...např: koukam při hraní na telku a tak... Takže se nezlobte ;) Jinak hraju docela dost dlouho s Wolfíkem :lol: a je to sranda...jo kámo, jedu na zlatej kříž, už mam 5 prestigue skoro za sebou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 nedal by nekdo dneska treba 3v3 nebo jestli nas bude vic ? Cas: neco po 8:00pm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.