F4RR3LL_CZ Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 myslím že to jde docela do háje :(, nejsme schopni se domluvit na nejakem case.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Dneska se hrálo. Search & Destroy Hardcore - [C][F] clan xD Co takhle udělat rozvrh - a ten kdo by nemohl ten den nebo v ten čas, tak by se omluvil v tomhle topicu nebo na LIVE. To by šlo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 -Jako dneska jsme si dobře zahrály v 6 dokonce jsme utvořily TEAM to se mi líbylo takže jen tak dále dneska až do víkendu bych měl další čas na další pářky v CoD... -Jinak K.R.E.K.U dobrá pářka jasné na prestige s... jinak až se nějak seskupíme mohly by jsme zahrát s CZE i když nás rosekaj:D -Takže 10 SennpuCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LL_CZ Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 muzeme dat ve stredu od 21:00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 F4RR3LL_CZ napsal: muzeme dat ve stredu od 21:00 ? Kámo, to je ono....takovýhle blbí časy...sme školáci...nemůžeme hrát do noci....kdybys třeba zapařil ve 4 bo tak... Jinak...já pařim s Wolfíkem, Ghostem, Vaskem, Vosim, Snakem, Pallym a musim říct, že je to pořádná pařba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LL_CZ Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 neříkejte že chodíte spát už v 9... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deity Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Čest :) Sry lidi za delší inactivitu ,ale mám teď poslední dva týdny strašný problémy s netem ( neustály výpadky a maximálně vysokej ping ^^ ) . Doufám ,že tak do konce týdne bude vše ok a bude to moc začít naplno ! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Nedáme dnes nějak v 9:00-10:00 ?? V pátek asi už nikdo do školy nechodí ne ?? Poslední den a pak víkend :D btw: Ad sme aspon 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 V pátek můžu, ale mam pokoj dohromady se sestrou, a když chodíme do školy, musim v 10 vypnout veškerou elektroniku...ale v pátek pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 počkat dneska nebo v pátek? (jako je mi to jedno, můžu kdykoliv, jde o to kdy se mám připojit :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Jestli mi to půjde připojit tak dám 110%, včera se mi nějak sr*lo připojení a vubec to něšlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Syler41 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Zdravím bol by som rád keby som sa kvám mohol pripojit zatial mam iba lvl 5 ale hrajem iba odnedávna mám headset a COD4 je bomba :-) mám iba trial GOLD ale ak to bude v pohode tak si zakúpim dalej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 No jo Proč né,hráčů není nikdy dost,stačí napsat GT a když budume hrát a budu nás málo tak napíšeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 presne tak jak psal stif hod sem svuj GT a pridej se k nam - hracu neni nikdy dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LL_CZ Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Hráčů není nikdy dost, ale může být o jednoho mín,...už nejsem vlastníkem xboxu...mějte se..... PS: Davide, díky za hru;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 nedame dneska od 21:00 ?? nekdo rikal ze ma taky clan tak dame treninkovej match Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 F4RR3LL_CZ napsal: Hráčů není nikdy dost, ale může být o jednoho mín,...už nejsem vlastníkem xboxu...mějte se.....PS: Davide, díky za hru;) A budeš se starat o tento topic? Nebo ho locknem a založíme novej? Jinak...proč pořád nejsem v soupisce? Do klanu sem se hlásil už dávno a několikrát... Gh0sT-1nF napsal: nedame dneska od 21:00 ?? nekdo rikal ze ma taky clan tak dame treninkovej match Můžeme dát teď, jestli seš doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deity Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Jestli se bude dnes hrát v 21:00 , tak semnou na 100% počítejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 jupííí konečně budu hrát taky ale jen do desíti maximálně škoda že to nejde zítra to můžu pařit do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Tak co nezapaříme zítra v pondělí 25.5 od šesti ?Co nejvíce lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 stifmayster napsal: Tak co nezapaříme zítra v pondělí 25.5 od šesti ?Co nejvíce lidí Klidně, jestli zastihnu kámoše co má u sebe mého cala4 a jestli budu do 6 z práce dom. Tak semnou počítejte ...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Nezahrajem nekdy ? rad bych okusil vas skill xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 No jo, to je snad věčná otázka neptejte se a přidejte si nás do přátel a prostě zapažíme hráčů není nikdy dost a já jdu zase hrát tak pojďte všichni pařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Jak říká stif, přidejte si nás na Live. A připojte se do party. Hrajem skoro každej den - Vasek, David, Vosi, Stif, Já a další... A pořád se neptejte jestli někdo dá CoD4 atp... Přidat na LIVE > Připojit se do Party > Hrát Doufám že to je jasný a pochopil to každý. Přeju příjemnou hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Pokud můžu poprosit pánové, hoďte si mě do friends a občas na nějakou tu hru pozvěte, rád si s váma zatrénuju :) Můj gamertag je "cceloo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.