Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
kosscz: ty rači nikomu neraď prd tomu rozumíš a každýmu dojde že si chceš tím tvým blbým spamem akorát nahrabat příspěvky

Jozef: nic se stát nemůže, pokud to ovšem nechceš riskovat (i když není co) můžeš pandoru udělat i hw úpravou baterie http://console-forum.net/tema/16768-pandora-bez-druheho-psp-hwmod

Dekuji ale zkusim to radsi pres ten program nerad bych rozebiral baterii.

Takze snad se nic stat nemuze.

Odesláno

ne nejde, pandora jde udělat pouze na všech psp fat a na tom nejstarším slimu (s deskou ta-085 v1) na jiným ji nevytvoříš. PSPčku se nic nestane, akorát tu pandoru prostě nevytvoříš. Pro tebe už je jen pár možností, pandoru koupit, vytvořit u kamaráda nebo ten hw mod jak jsem psal

to kosscz: když chceš pomáhat tak si o tom aspoň něco přečti a případně se drž otázky, odpověď nulové hodnoty se rovná spamu

Odesláno

jo když si koupíš UMD (CD) a jedeš někam do p**ele a chceš pařit tu hru musíš ho vláčet sebou,pak si můžeš koupit hru rovnou na kartu z PS Store jak sem říkal,sice dráž ale máš je vždy u sebe.

Pokud si koupíš bazarový PSP tak má tu výhodu že nic neplatíš a hry stahuješ ale pokud chceš totálně nový tak buď UMD nebo igitálně z PS Store v PSP.

• 1 month later...
Odesláno

ted mi to psp přišlo,když jsem ho zapnul tak naběhly hry a vše v pohodě, pak jsem ho vypnul a ted znvoa zapnul a ty hry se v psp nezobrazují. jsou na kartě ale v seznamu her nejsou? jiank jdou vidět save z her. ale ty hry tam nejsou.

edit:

tak už jsem přišel na to že to nemá trvalý flash. jde na to psp udělat flash trvalý? 3004 fw 5.03

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu