KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 notak jestli porobiš něco s flash0 tak se muže stat brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Myslim jenom kdyz dam pres ten program ktery to dela... MAKE PANDORY??? Nic vice davat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 kosscz: ty rači nikomu neraď prd tomu rozumíš a každýmu dojde že si chceš tím tvým blbým spamem akorát nahrabat příspěvky Jozef: nic se stát nemůže, pokud to ovšem nechceš riskovat (i když není co) můžeš pandoru udělat i hw úpravou baterie http://console-forum.net/tema/16768-pandora-bez-druheho-psp-hwmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 raczek: nesnažim se nahrabat přispěvky. jenom odpovidam na otazky v topicu a to neni spam... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 kosscz: ty rači nikomu neraď prd tomu rozumíš a každýmu dojde že si chceš tím tvým blbým spamem akorát nahrabat příspěvkyJozef: nic se stát nemůže, pokud to ovšem nechceš riskovat (i když není co) můžeš pandoru udělat i hw úpravou baterie http://console-forum.net/tema/16768-pandora-bez-druheho-psp-hwmod Dekuji ale zkusim to radsi pres ten program nerad bych rozebiral baterii. Takze snad se nic stat nemuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ted jsem zjistil ze psp je model SLIM TA -088 v1/v2 na psp.novinky.org jsem zjistil ze na tomhle psp nejde udelat pandora batery :( je to stale pravda? Co to udela kdyz to zkusim??? Neznicim tim PSP??? Prosim rychlou odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ne nejde, pandora jde udělat pouze na všech psp fat a na tom nejstarším slimu (s deskou ta-085 v1) na jiným ji nevytvoříš. PSPčku se nic nestane, akorát tu pandoru prostě nevytvoříš. Pro tebe už je jen pár možností, pandoru koupit, vytvořit u kamaráda nebo ten hw mod jak jsem psal to kosscz: když chceš pomáhat tak si o tom aspoň něco přečti a případně se drž otázky, odpověď nulové hodnoty se rovná spamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Aha tak to srry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Dekuji ja si to myslel (precetl si to) ale nevedel jsem jestli je to neni treba zastarale a tak dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissox Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 mám dot az chcu si koupit psp a jak jsem z tohoto článku pochopil k flashnutemu se asi nedostanu, mě nebude vadit s koupenýma hrama jenom mám pár otazek: kdyz si tu hru koupim dá se nějak nahrát do psp abych nemusel sebou tahat to cd?? jaký formát videa přehrává?? a jak dlouho cca vydrží baterka?? predem diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 1.) ty UMD (hry) se daj stáhnout aj z PS Store - internetovej obchod od sony,prodávaj tam hry na PSP rovnou na paměťovku ale stojí podstatně víc 2.) Přehrává formát videí MP4 3.) U paření her asi 3 hodiny (nejsem si jistej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissox Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 takze kdyz si koupim cd musim ho nosit jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 jo když si koupíš UMD (CD) a jedeš někam do p**ele a chceš pařit tu hru musíš ho vláčet sebou,pak si můžeš koupit hru rovnou na kartu z PS Store jak sem říkal,sice dráž ale máš je vždy u sebe. Pokud si koupíš bazarový PSP tak má tu výhodu že nic neplatíš a hry stahuješ ale pokud chceš totálně nový tak buď UMD nebo igitálně z PS Store v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissox Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 diky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 CooL návod. Doufám že až vyjde 6.20 tn hen tak to tu přidáš :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maws Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 ahoj potřeboval bych vědět jestli de cracknout nebo downgradenout psp 3004 slim verze 6.31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 ne............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrveliky Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Skoda ze nejde flashnout psp OFW 6.31 3004 Slim :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmegea Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Sehnal jsem PSP SLim FW 3.95 / 8B najde se někdo v okolí PCE, ZR, CR kdo mi pomůže s přehráním (nahráním)CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 schmegea: http://console-forum.net/tema/55429-flash-psp-pomoci-chickhen-bez-pandory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 jsem trošku zmatený jestli to je nebo není fake: Prodám PSP 3004 běžící na 5.03 GEN-A(Full) - jde toto psp flashnout a hrát tedy iso hry? má mi v pondělí přijít tak se chci jen ujistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Jo, jde na něm hrát ISO hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 ted mi to psp přišlo,když jsem ho zapnul tak naběhly hry a vše v pohodě, pak jsem ho vypnul a ted znvoa zapnul a ty hry se v psp nezobrazují. jsou na kartě ale v seznamu her nejsou? jiank jdou vidět save z her. ale ty hry tam nejsou. edit: tak už jsem přišel na to že to nemá trvalý flash. jde na to psp udělat flash trvalý? 3004 fw 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 ne, nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rknezz7 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Co říkáte na tuhle kartu? Je fake nebo ne? http://aukro.cz/item1377706324_memory_stick_pro_duo_mark2_16gb_zaruka_psp_ms.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.