Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Pro začátečníky - Aktualizace 7.1.2012

Zinglbee

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

kosscz: ty rači nikomu neraď prd tomu rozumíš a každýmu dojde že si chceš tím tvým blbým spamem akorát nahrabat příspěvky

Jozef: nic se stát nemůže, pokud to ovšem nechceš riskovat (i když není co) můžeš pandoru udělat i hw úpravou baterie http://console-forum.net/tema/16768-pandora-bez-druheho-psp-hwmod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kosscz: ty rači nikomu neraď prd tomu rozumíš a každýmu dojde že si chceš tím tvým blbým spamem akorát nahrabat příspěvky

Jozef: nic se stát nemůže, pokud to ovšem nechceš riskovat (i když není co) můžeš pandoru udělat i hw úpravou baterie http://console-forum.net/tema/16768-pandora-bez-druheho-psp-hwmod

Dekuji ale zkusim to radsi pres ten program nerad bych rozebiral baterii.

Takze snad se nic stat nemuze.

Odkaz ke komentáři

ne nejde, pandora jde udělat pouze na všech psp fat a na tom nejstarším slimu (s deskou ta-085 v1) na jiným ji nevytvoříš. PSPčku se nic nestane, akorát tu pandoru prostě nevytvoříš. Pro tebe už je jen pár možností, pandoru koupit, vytvořit u kamaráda nebo ten hw mod jak jsem psal

to kosscz: když chceš pomáhat tak si o tom aspoň něco přečti a případně se drž otázky, odpověď nulové hodnoty se rovná spamu

Odkaz ke komentáři

mám dot az chcu si koupit psp a jak jsem z tohoto článku pochopil k flashnutemu se asi nedostanu, mě nebude vadit s koupenýma hrama jenom mám pár otazek: kdyz si tu hru koupim dá se nějak nahrát do psp abych nemusel sebou tahat to cd?? jaký formát videa přehrává?? a jak dlouho cca vydrží baterka?? predem diky...

Odkaz ke komentáři

1.) ty UMD (hry) se daj stáhnout aj z PS Store - internetovej obchod od sony,prodávaj tam hry na PSP rovnou na paměťovku ale stojí podstatně víc

2.) Přehrává formát videí MP4

3.) U paření her asi 3 hodiny (nejsem si jistej)

Odkaz ke komentáři

jo když si koupíš UMD (CD) a jedeš někam do p**ele a chceš pařit tu hru musíš ho vláčet sebou,pak si můžeš koupit hru rovnou na kartu z PS Store jak sem říkal,sice dráž ale máš je vždy u sebe.

Pokud si koupíš bazarový PSP tak má tu výhodu že nic neplatíš a hry stahuješ ale pokud chceš totálně nový tak buď UMD nebo igitálně z PS Store v PSP.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

ted mi to psp přišlo,když jsem ho zapnul tak naběhly hry a vše v pohodě, pak jsem ho vypnul a ted znvoa zapnul a ty hry se v psp nezobrazují. jsou na kartě ale v seznamu her nejsou? jiank jdou vidět save z her. ale ty hry tam nejsou.

edit:

tak už jsem přišel na to že to nemá trvalý flash. jde na to psp udělat flash trvalý? 3004 fw 5.03

Odkaz ke komentáři

• spenat unpinned this téma

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu