Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Nazdare:) Mel bych velikou prozbu, doufam jen ze delam vse dle pravidel.Po flesnuti psp 8C - na 99% zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03.Nekdy jse mi ale objevuje chyba 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte).Podle popisu mi ale nejde zmacknout R.Zkousel jsem u kamose a hru jsem dle navodu rozjel.Chyba je ze mi psp vubec nenabidne moznost dostat se do teto nabidky, abych zmenil configuration.moc predem dekuji za odpoved, kde delam chybu.

Diky

• 2 weeks later...
Odesláno
Nevidim v tom problém ... to jen GEN měl problém a savy pod nim uložený se na jinejch CFW tvářily jako poškozený ... jinak je to bez problémů.

Od verze 5.50 GEN-C a všechy Prome verze tenhle bug mají furt díky těm kodům co mají spuštět hry bez patche vyžadující vyšší FW. Co se týče flashnutelných desek' date=' nejlepší je mít 5.00 M33 - to je [u']nejkvalitnější[/u] CFW.

Odesláno

Chlapci, už dva dny tu procházím fóra zahraniční i ty české, ale stále se mi nedaří najít uspokojující odpověď na můj problém - mám CFW 5.50 prometheus 4 (updatoval jsem nedávno) a snažím se zprovoznit zpátky mé homebrew aplikace (Duke Nukem 3D, emulátory apod.) bezúspěchu - 8002014C. Prý je to tím, že tyto aplikace jsou dělané na starém jádře 1.5 . Je nějaká možnost jak dostat do prometheuse kernel, popř. něco podobného? Pokud ne, je ještě jiná alternativa kromě downgrade?

• 2 weeks later...
Odesláno

Ahojte, mám Software problém s PSP. Zasahoval sem do flash1 a zníčil jí takže nejde teĎ PSP spustit :( CZC.CZ píše že nepříjíma reklamace:

• vypršením záruční lhůty
  • mechanického poškození, neodborné instalace, neodborného zacházení či obsluhy, zanedbání běžné péče
  • pokud byly vady způsobeny počítačovými viry
  • pokud se závada projevuje pouze u software, u kterého není odběratel schopen doložit legální způsob nabytí
  • používání zboží v podmínkách, které neodpovídají svými parametry prostředí, pro které jsou určeny, nebo jiným parametrům stanoveným výrobcem
  • zboží bylo poškozeno živly, nebo výpadkem elektrické sítě
  • zboží bylo poškozeno nadměrným zatěžováním nebo používáním v rozporu s podmínkami uvedenými v dokumentaci
  • -----------------------------------

Nevím co mám říct u reklamace, každopádně bych to chtěl reklamovat ikdybych dostal FW 6.37.

Thx for help

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu