<^KeNnY^> Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Pres pandoru právě ne, s největší pravděpodobností tam je TA-88v3. Ale šel by nahodit HEN, jakej je tam firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohoda6 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 jo to jsem zapomněl 5,55 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-c-prometheus-iloader-dg-na-5-03-update-12-2-2011 Jednoduchý jako facka :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohoda6 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 děkuji děkuji děkuji!!! vše funguje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barakura Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Nazdare:) Mel bych velikou prozbu, doufam jen ze delam vse dle pravidel.Po flesnuti psp 8C - na 99% zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03.Nekdy jse mi ale objevuje chyba 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte).Podle popisu mi ale nejde zmacknout R.Zkousel jsem u kamose a hru jsem dle navodu rozjel.Chyba je ze mi psp vubec nenabidne moznost dostat se do teto nabidky, abych zmenil configuration.moc predem dekuji za odpoved, kde delam chybu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 ty máš psp s fw 5.03 , tom jde reovery jedině přes VHS menu, ale dej si jinej fw - 5.03 prome-3v4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barakura Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Ano mam.A pujde na tu mou desku.V popisu pro me :).ZACETECNIKU.Moznost fw - 5.03 prome-3v4, neni.Tu desku mam,,, Po flesnuti psp 8C - na 99% zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03.Tak tedy mohu pouzit fw - 5.03 prome-3v4.Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barakura Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Tak uz vyreseno.Diky udelal jsem jak jsi napsal, dal jsem promethera a vse jede jak ma.Dekuji.Jen kdyz vypnu psp tak mi tam nezustane a u C bylo vse ok.Je na to jeste nejaka finta.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alucard Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Zdravím, měl bych dotaz. Jdou nějak zprovoznit uložené pozice her z různých CFW? Resp. z 5.00 M33-6 na 3.35B (měl sem PSP fat, teď mám go). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Nevidim v tom problém ... to jen GEN měl problém a savy pod nim uložený se na jinejch CFW tvářily jako poškozený ... jinak je to bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alucard Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Právě, že to problém je, proto píšu. Některý savy fungují, jiné píšou corrupted data. Bez problémů jde třeba MGS Peace Walker, nefunguja např. Valkyria Chronicles 2. Záleží na hře, ale spíš víc savů nefunguje než funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Nevidim v tom problém ... to jen GEN měl problém a savy pod nim uložený se na jinejch CFW tvářily jako poškozený ... jinak je to bez problémů. Od verze 5.50 GEN-C a všechy Prome verze tenhle bug mají furt díky těm kodům co mají spuštět hry bez patche vyžadující vyšší FW. Co se týče flashnutelných desek' date=' nejlepší je mít 5.00 M33 - to je [u']nejkvalitnější[/u] CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyas4416 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ahoj mám problém. Ne na PSP ale tady na foru úplně se mi zavřela sekce DOWNLOAD. Nevíte proč? predem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ahoj mám problém. Ne na PSP ale tady na foru úplně se mi zavřela sekce DOWNLOAD. Nevíte proč? predem diky za odpoved http://console-forum.net/tema/117518-docasne-zruseni-download-sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danamax Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Zdrávím, máme PSP 2004 date code 7C. Koupili jsme ho už upravené iso hry šlapaly bezva. Synátor tam vrazil na UMD hru a updatnul soft na verzi 6.0. Pročetli jsme návody že nám jde hlava kolem. Není nám jasno kde začít. Update na 6.2 nebo nějak jinak? Jak na to aby šlo zase hrát zálohy iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Promiň,ale 6.2 neexistuje.Nemyslíš 6.20 ? Příště až syn bude chtít hrát originální hry ať si do seplugins vloží version.txt: http://leteckaposta.cz/240752263 Funguje to pouze s HENem nebo (L)CFWarem.Pokuď máš 6.00.Jinak já mám zkušeností jen s unhackable deskama na PSP 200x/300x/PSP Go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyas4416 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 pardon nevsiml jsem si.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danamax Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Vypadalo to složitě, ale bylo to jednoduchý jak facka. Jen vědět kde začít. Dík za radu už to maká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
articless1468625815 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Chlapci, už dva dny tu procházím fóra zahraniční i ty české, ale stále se mi nedaří najít uspokojující odpověď na můj problém - mám CFW 5.50 prometheus 4 (updatoval jsem nedávno) a snažím se zprovoznit zpátky mé homebrew aplikace (Duke Nukem 3D, emulátory apod.) bezúspěchu - 8002014C. Prý je to tím, že tyto aplikace jsou dělané na starém jádře 1.5 . Je nějaká možnost jak dostat do prometheuse kernel, popř. něco podobného? Pokud ne, je ještě jiná alternativa kromě downgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Ano tak toto by me taky zajimalo mam 5.50 gen D3 a taky jsem chtel dat 1.5kernel bohuzel je jen na M33 CFW :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Eloader, byll tu v download sekci.. E: http://psp.novinky.org/view.php?nazevclanku=eloader-v1-000-quotipaquot&cisloclanku=2007090016 ale nevím jak to bude fachat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
articless1468625815 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 bohužel, ELoader mi nepomohl :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Me taky ne nejde mi to ani spustit a i kdyby sel tak na tom nejede vse :( proc neudelaji kernel pro gen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ahojte, mám Software problém s PSP. Zasahoval sem do flash1 a zníčil jí takže nejde teĎ PSP spustit :( CZC.CZ píše že nepříjíma reklamace: vypršením záruční lhůty mechanického poškození, neodborné instalace, neodborného zacházení či obsluhy, zanedbání běžné péče pokud byly vady způsobeny počítačovými viry pokud se závada projevuje pouze u software, u kterého není odběratel schopen doložit legální způsob nabytí používání zboží v podmínkách, které neodpovídají svými parametry prostředí, pro které jsou určeny, nebo jiným parametrům stanoveným výrobcem zboží bylo poškozeno živly, nebo výpadkem elektrické sítě zboží bylo poškozeno nadměrným zatěžováním nebo používáním v rozporu s podmínkami uvedenými v dokumentaci ----------------------------------- Nevím co mám říct u reklamace, každopádně bych to chtěl reklamovat ikdybych dostal FW 6.37. Thx for help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.