Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
to prave urcite neni,kamarad to totiz updatoval na nejnovejsi verzi myslim 6.60ofiko firmware a psp se v pulce updatu vyplo :(

Samo se to vyplo určitě? Nevytáhl náhodou baterku? No jestli se to stalo jak se to stalo seš v ha**lu. PSP můžeš vyhodit z okna jako cihlu (brick). Ale né vážně. Máš několik možností - koupit funkční desku (pozor půjde pravděpodobně pouze z PSP 300x a možná z 200x) a dát ji do bricknutého PSP. Nebo prodáš PSP co teď máš s nefunkční deskou.

//jestli je to v záruce vem to do reklamace. Na 90% ti to vezmou jako mě

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj,potřeboval bych poradit. Koupil jsem psp3004 a udajně je flashnute. Když mrknu do system informací,tak mi to tam piše: system software 6.60 PRO-B9, a u mac address: model 09g. Jde mi o to,že jsem to koupil už asi s 9 hrama na kartě,ale když se tam snažím jakoukoliv jinou hru přikopírovat,tak to prostě nejde.Myslím jako že ji pak v psp nenajdu,mezi těmi ostatními.Když najedu do memory stick,tak se mi tam zobrazí ty hry co tam jsou,a poslední je 660 PRO-B Fast Recovery a když jej spustím tak se to jakoby restartne,ale hry co jsem tam dal ja tam prostě stále nejsou.Co dělám špatně.Předem dík

Odesláno

No na problém jsem asi přišel.Mám totiž dvě 8-mi GB karty v adaptéru a v PSP se mi sice zobrazuje cca těch 16 GB,ale když nahraju asi 12GB her do karty přes PC,tak v PSP se mi jich zobrazí jen asi 8GB.Ostatní nejdou jakoby vidět.Takže si myslím,že jedna z těch dvou karet je vadná.Taky když jim v adaptéru prohodím pozice,tak mi to pak na psp píše,že nelze z karty číst.Problém je,že nevím která je vadná,protože při připojení na čtečku,to chce po mě format,a já tím pádem bych nezjistil,do které se v podstatě nahrává.Není nějakej program pro prohlídnutí karty bez formátu?

• spenat unpinned this téma

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu