Dutch Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 viz. příspěvek podemnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 mp_root a ms0 nejsou složky...mp_root a ms0 nebo jen root je kořen karty, prostě tvoje karta... x:/ chápeš? takže tvoje složka bude tady: +mp_root (ms0,root,x:,karta) ----PSP ----VIDEO ----ISO ----SEPLUGINS Sorry, ale mystifikujes. E:\ (neboli root) ----PSP ----ISO ----MP_ROOT (ano, je to regulerni slozka a v ni jsou jeste dve podslozky) ... atd Takze MP_ROOT a ROOT nejsou ty same veci!! Do jedne z tech dvou podslozek v MP_ROOT (ktera se nachazi v rootu) se kopiruji videa v kodeku AVS (kecam.. nvm ted jak se jmenuje, tipuju, ale proste ten druhej od mpeg4). ROOT je koren karty, tedy E:\ (napr.) tedy to, kde se nachazi vsechny slozky typu PSP, ISO a prave treba i MP_ROOT. Je to uz jasne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 máš pravdu, blbě čtu a hlavně jsem splet ms_root s mp_root :) Mimochodem mě všechny mp4 prostě jedou ve složce video, takže to musí jít i jemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckx13 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte) Mě zase na opak nešla spustit hra kvuli tomu že jsem v recovery menu měl UMD/ISO na Disabled dal jsem Enable a běhá to jak Bolt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobodakt Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahoj když přidržím pravé horni tlačítko R nic se nedeje nic nenabehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 asi nemas CFW ale originalni firmware... pomoci R ti neco nabehne pouze pokud mas psp flashnute pres pandoru (respektive staly flash a ne nahazovani pres chickhen nebo mhuspeed) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobodakt Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Prosím o radu nevim jak ztahovat filmy z console-forum.net nějak mi to nejde jsem.... nevím jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caze Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Ahoj, včera sem si koupil PSP3004 a je tam FW 5.70 ... to znamena ze si musim jeste pockat s flashnutim ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 jo musíš si počkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Prosím o radu nevim jak ztahovat filmy z console-forum.net nějak mi to nejde jsem.... nevím jak na to? musis se naucit stahovat ze serveru ktere sou pro sdileni... s tim ti nikdo nepomuze... nejlepe se nauc anglicky a cti si co ti to pise... treba rapid ze nemas volne sloty... nebo czshare to same a dalsi servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralonn Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 cus mam psp 3004 v. 5.03 pude to flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Flashnout primo ne, ale stazene iso a cso hry si zahrajes pres chickhen + 5.03 GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralonn Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 takze mam normalne to flashnout podle navode jakou psp 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 čus, chtěl bych se zeptat, to .iso tak je nějakej soubor.iso a ten někde stáhnu. např. Assassins Creed Bloodlines.iso. a ten hodim takovej jakej je (netřeba rozbalovat?) do složky ISO? já sem to otoiž udělal a ani se mi v záložce games nic nezobrazilo. nevíte co s tim? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 čus, chtěl bych se zeptat, to .iso tak je nějakej soubor.iso a ten někde stáhnu. např. Assassins Creed Bloodlines.iso. a ten hodim takovej jakej je (netřeba rozbalovat?) do složky ISO? já sem to otoiž udělal a ani se mi v záložce games nic nezobrazilo. nevíte co s tim? dikes Musíš mít custom firmware (GEN/M33), pokud ho máš, tak jdi do settings -> system settings -> format memorystick a potvrd to. Na kartě se ti vytvoří všechny složky (i složka ISO na kořenu), tam budeš kopírovat hry s koncovkou ISO nebo CSO, pokud to bude RAR nebo ZIP apod., musíš je rozbalit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 no tak mám 5.03 gen-c , zformátoval sem to,ale iso složka se mi nevytvořila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 tak si ju vytvor rucne;-) a nezapomen si na kartu znovu dat MHUSPEER nebo chickhen a GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralonn Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 mam psp 3004 tak to mam fflashnout normalne pres 5.03 GEN-C ChickHEN R2 mod2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 mam psp 3004 tak to mam fflashnout normalne pres 5.03 GEN-C ChickHEN R2 mod2? Jde o to, jaký máš firmware, pokud 5.03, tak chickHEN a pak GEN ... Pokud vyšší, tak máš smůlu a pokud nižší, tak updatuj na 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralonn Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 jj mam 5.03 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 nevím kam to napsat tak asi sem... jenom moje zvědavost ale jaké psp má největší cenu myslím co se týče použití všeho neoficiálního, ale také ceny.. Ptám se protože jsem nedávno zjistil že mam PSP 2OO4 se MB TA-85 v1.0 Protože pokud jsem to pochopil dobře tak mám nejnovější verzi na které je vše dovoleno!...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Resique Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 ahoj lidi pls já sem z toho fakt lama - PSPident mi zobrazil že mám toto: http://leteckaposta.cz/233660593 No a podle tý tabulky na http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/photos/tabulkamb.jpg píšou že deska TA-090 v2 je na Slim 3xxx to je to samý jako PSP série 3000 (Brite)? (Slim=Brite) A ještě pls, co znamená ten sloupec CFWEnabler? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexus Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 mam FW 4.21 tak jak mam udělat aby mi tam šli iso a cso hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 udelej vsechny body co ti sem napisu: 0) update na 5.03 - http://console-forum.net/showthread.php?t=39138 1) http://console-forum.net/showthread.php?t=75518 2) http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 mam FW 4.21 tak jak mam udělat aby mi tam šli iso a cso hry? Ono by si stačilo přečíst první stranu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.