nwm Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 aha ale použitej ja nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nwm Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 nevis kde by se dal takovej koupit ale novej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nwm Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 http://www.bigfun.cz/sony-psp--psp-3004-black-gran-turismo-pouzdro-idv3251-odd11 myslite ze ten hle je lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacik Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ono nejde o to jakej je lepsi ale o to jakej ma FW 5.03 a min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kingofthehill Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ahoj, měl bych dotaz. Mám PSP 2004, na krabici je G, pod baterkou 8C a firmware 4.01. Pujde mi to flashnout? Dle toho popisu na prvni strance by to melo jit, ale jeste jsem se chtel zeptat. Kingofthehill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ahoj,měl bych dotaz. Mám PSP 2004, na krabici je G, pod baterkou 8C a firmware 4.01. Pujde mi to flashnout? Dle toho popisu na prvni strance by to melo jit, ale jeste jsem se chtel zeptat. Kingofthehill Ano stažené hry z internetu si zahraješ... Postup najdeš zde : http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAtricz.eQ Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ahojte, chtěl jsem se zaptat, jestli mám dávat hry CSO na kartu tam samo, jako hry CSO...Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAtricz.eQ Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ahojte, chtěl jsem se zaptat, jestli mám dávat hry CSO na kartu tam samo, jako hry iSO...Díky........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Nevím kam jinam to napsat, tak píšu sem. Stala se mi taková zvláštní věc (aspoň teda podle mě :) ) Dostalo se mi do ruky neflashnutelné PSP 2004 (Date code 9A a OFW z obchodu 4.1) Ale jakmile jsem tam hodil ChickHEN a zapnul PSPident , tak byla detekována deska TA-085. Takže PSP je plně flashnutelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Nevím kam jinam to napsat, tak píšu sem. Stala se mi taková zvláštní věc (aspoň teda podle mě :) ) Dostalo se mi do ruky neflashnutelné PSP 2004 (Date code 9A a OFW z obchodu 4.1) Ale jakmile jsem tam hodil ChickHEN a zapnul PSPident , tak byla detekována deska TA-085. Takže PSP je plně flashnutelné. Když to vypadalo jako, že žádnej Chickhen nebude a všichni s novejma deskama zůstanou na "suchu", tak se desky měnily, to je tak jediný smysluplný vysvětlení co mě napadá :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Měnily podomácku, nebo oficiálně? :) Protože tohle je nedávno koupeno z autorizovaného obchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maaaara Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 jak mám zjistit jakej mám ten GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 25, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 System Settings/System Information/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paveon Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Cau lidi... Mel bych prosbicku... Jsem totalni lama ohledne PSP vim zakladni informace a to je asi tak vse a potreboval bych poradit jak spustit ISO hry vim ze tu jsou navody ale stejne si nevim rady...Mam PSP 1000(fat) firmware 3.11 coz pokud jsem cetl spravne by nemel byt problem...Takze vas prosim...kohokoliv aby mi to krok za krokem vysvetlil a prosim tak aby to pochopila totalni lama jako ja :cheesygrin:(zatim jsem nikdy nic s PSP nedelal mam ho takove jake bylo kdyz jsem ho kupoval) PSP hledne kontaktu mam skype najdete me pod nickem Paveon tot vse a doufam ze budete shovívavý :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Tak zapni skype :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Můžeš použít tenhle návod, kdyžtak si mě najdi na skypu (viz profil) ... http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 klidně pošlu foto ale to pod baterkou podle čeho se dá zjistit co mám za základovku tam neni...krabici nemám takže řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 CAw,mma psp 3004 GT edici a jde nějak flashnout ? třeba chickhenem? pod baterkou mam písmeno 9C a na krabici H pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 CAw,mma psp 3004 GT edici a jde nějak flashnout ? třeba chickhenem? pod baterkou mam písmeno 9C a na krabici H pls help Jdi do settings - system information a podivej se co mas za FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 popravdě 6.20 ale vaši forumáčtí kolegové uvedli že je nějakej xploid pro FW 6.20 co to je? http://www.psp-hacks.com/forums/f118/chickhen-r2-crashes-psp-on-fw-6-20-t255585/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 popravdě 6.20 ale vaši forumáčtí kolegové uvedli že je nějakej xploid pro FW 6.20 co to je? http://www.psp-hacks.com/forums/f118/chickhen-r2-crashes-psp-on-fw-6-20-t255585/ Takze chickenhan ti nepujde.....hack zatim 6.20 neni tohle je nejspis fake a pokud neni tak ho stejne jeste nevydali a budes si muset pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 klidně pošlu foto ale to pod baterkou podle čeho se dá zjistit co mám za základovku tam neni...krabici nemám takže řešení? pro upřesnění mám 2 psp jedno 3004 a na tom to normal je 9C ...ale na to druhym což je psp 2001 to není...TAKŽE? edit:tak se podívej na krabici:......//nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 26, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 omg, je tak těžké se podívat na FW co máš v PSP ? Pokud bude vyšší jak 5.03 tak máš smůlu - viz. první strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mam 6.20 no coment :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 26, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 6.20 na PSP 3004 nic neuděláš, ani na PSP 2004 s neflasnutelnou deskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.