zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Formátování hotovo a jak dál....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 PSP DAS NA USB NEBO NA CTECTKU KARET>OTEVRES V TENTO POCITAC>FILM HODIS DO SLOZKY "VIDEO"(pokud tam neni tak ji vytvor nebo formatuj kartu !!!¨) ty si jak tatar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ježiš, on ani neví co to znamená "Format Memory Stick" - jo, je to divný, ale všechno se ti z paměťovky smaže. Neuvažuješ že bys to PSP prodal? Bylo by to rozumný řešení, při tvý inteligenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Už tm dávam ten film jestli to bude fungovat...tak jste ti nejlepší :D:D:D A to už nebudu mít vyhrane NFS? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Jo vy ste skělí dik moc moc moc už tam ten film máám :D juhuu dík moc....Tak teď ještě jak to je s těma hrama? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ja vim ze se ten topic jmenuje PSP pro zacatecniky - ale s takovym jako ty, tu asi nikdo nepocital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Fakt se omlouvám za svojí neznalost...netušil jsem že jsem na tom až tak špatně :D .A ten homebrew nebo cjak se te pise to je nejaky program pres ktery se daji spoustet hry na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Popravdě ti řeknu, že snad na většího exota jak ty jsem tu ještě nenarazil... :) Tohle jsis přečetl? http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Nepíše se tam nic o PSP co mám já :( 3004 fw 5.55 nekdo mi sem psal ze je pro me homebrew,ale o tom tam toho taky moc neni...Kdyby byl nekdo tak lásky plný a napsal mi návodk prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Pomocí Half Byte Loaderu spustíš HomeBrew, tady máš návod, sice to není na nejnovějśí verzi, ale budiž... http://console-forum.net/showthread.php?t=97189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 A jaké hry mi s tímto půjdou?Půjde mi jen nějakých pár her nebo většina např.:GTA Chinatown nebo PES to mi pujde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Pujdou ti jen HOMEBREW to jsou hry ktere vytvorili majitele psp takze ruzne blbosti, ty hry co rikas ti urcite nepujdou ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Achjo tak to nemá asi ani cenu dělat celý ten dlouhý proces že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 HomeBrew není záloha UMD hry, ale "domácky" udělaná hra/aplikace bez Sony podpisu... Na týhle stránce máš pŕevážně HomeBrew: http://psp.novinky.org/ E:// forWhat? rychlejší... zemla9: To je jen na tobě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Jžš to jsou hry jak na mobil to je o ničem :( A neni žádný způsob jak tam dát ty iso nebo cso hry????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ne, nejde to nijak (alespoň zatím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Vzit psp a prodat jej a koupit si 1000-2000 nebo 3000 pod 5.03 nebo v tvem pripade psp prodat a uz si zadne nekupovat =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 A je normální že mi na PSP nejdou spoustet na youtube,ale i nikde jinde na netu videa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 ...nebo v tvem pripade psp prodat a uz si zadne nekupovat =) Také doporučuji toto řešení. :) zemla9: Je, videa z YT jdou na CFW... I když ona je na to HomeBrew, a mohla by fachat přes HBL, ale já nemám jak odzkoušet, takže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Vzit psp a prodat jej a koupit si 1000-2000 nebo 3000 pod 5.03 nebo v tvem pripade psp prodat a uz si zadne nekupovat =) Myslím že si to své raději nechám :D:D:D Jinak pěkný tip :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 A co dalšího zajímavého můžu se svým PSP dělat,kromě hraní her,pouštění písniček a přehrávání filmů.Co na ňom děláte třeba vy???A jakou hru byste mi doporučili(si koupit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Záleží co rád hraješ, mě se třeba hodně líbí Motor Storm, Dantes Inferno, GTA Vice City Stories... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ja si to strkam do vsech telesnych otvoru, to mam uplne nejradejii a jeste mam stazeny plugin ktery mi zpusobuje to ze mi vibruje psp ale to bys musel mit cfw. K tematu: hry a ruzne doporuceni mas tady toho plne forum tak nezatezuj tento topic nesmyslnymi dotazi. Forum neni od toho aby se tu jen spamovalo ale i cetlo vis =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 No tak mi něco doporuč ze sportovních her nevím totiž u čeho začít :D.Nebo nějaké závodní a klidně i nějakou povedenou střílečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Od toho tu máš několik topiců v PSP/Diskuze/Hry - tam hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.