zemla9 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ja si to strkam do vsech telesnych otvoru, to mam uplne nejradejii a jeste mam stazeny plugin ktery mi zpusobuje to ze mi vibruje psp ale to bys musel mit cfw.K tematu: hry a ruzne doporuceni mas tady toho plne forum tak nezatezuj tento topic nesmyslnymi dotazi. Forum neni od toho aby se tu jen spamovalo ale i cetlo vis =) OK rozumím omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpiRiTuS1468625274 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Mam PSP 1000 upgradoval jsem na FW 5.03 a nemuzu tam rozbehnout ani ChICKHEn ani MHUSpeed V3...delam vse podle navodu a nic...uz jsem to zkousel snad 1000x a pokazdy to zamrzne a bída...lidi prosim o pomoc jsem fakt zoufalej..neexistuje nejaky jiny reseni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 7, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Všechny řešení jsou napsané v návodu. Nejlépe dělat na malých kartách, ale všechny způsoby jsou popsané tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinor Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Zdravím,mám PSP SLIM koupené po září 2008 s FW 5.51 Je nějaká možnost hackingu abych mohl hrát ISO hry ? Buď pomocí nějaké krabičky nebo tak něco,poraďte. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Mrkni na date code pod baterku, nejspíš tam ale bude deska TA-88v3, která flashnout přes pandoru nejde a jiná možnost s FW 5.51 neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinor Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Jak to poznám ? Mám tam napsáno HC1358855 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinor Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Mám tam 9C Takže kterej návod je pro mě ? A kterou tady z těch baterií potřebuju ? http://www.dealextreme.com/search.dx/search.pandora Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Jak jsem říkal ... 9A znamená TA-88v3 = nejde flashnout přes pandoru a protože máš FW 5.51 padá i ChickHEN. ISO hry na tom nespustíš, můžeš jen homebrew přes HBL http://console-forum.net/tema/101883-half-byte-loader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 může mi někdo poradit s timhle problemem? Mám custom firmware a při spuštění hry mi PSP po animaci napíše chybu s tímto číslem: a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte) mam 5.03 Gen-C ale tuhle volbu v recovery nikde nemam :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Hra chce vyšší FW, co jsi zkoušel za hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 gran turismo.v popisu bylo že to je na tuhle verzi a byl tam i návod + video že to opravdu funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Gran Turismo na 5.03 GENu-C v normálu jede, takže chyba bude nejspíš jinde... Víš určitě, že máš nahozenej C a né třeba A? Kdyžtak zkus stáhnout jinou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 mam 100% 5.03 Gen-C(Full) podle sys info.nemůže to bejt tim nastavenim v recovery?jenže já tam tu možnost v popisu vůbec nemam.v advanced mam jen dvě položky na nastavení rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Už jsem to tu jednou psal ... v Recovery menu jsou ty položky posunutý o řádek. Když otevřeš Advanced, ve skutečnost se ti otevře ta položka pod tim. Takže abys otevřel Advanced, musíš otevřít položku o řádek nad tím. Ještě si zkontrlouj, že ve VSH menu máš u UMD ISO MODE nastaveno SONY NP9660. Do VSH se dostaneš stisknutím select v XMB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 To UMD ISO MODE měj nastavený na M33 driver! Sony NP9660 je starej a nejedou na něm všechny hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningrob Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 mam 3004 5.03 GEN-C full(Pod baterkou mam 8D) všecko ide jak ma ale posledni dobou nějak sem zavislej na vylepšení a hnedam ruzne pluginy a nachazim stale nove otazky ohledne mojeho PSP a temama pročitam co to de ale neumim si najit odpoved jelikož je toho sposta...takže 1.-mužu mit novější FW(lepší funkce) a hrat stahovane hry? 2.-když si to bricknu tak mužu snim si hodit žabku do řeky?pry to nejde spravit 3.-mužu používat jakékoliv pluginy ?hrozi poškozeni?nebo podle čeho mam hledat pluginy na muj FW? 4.-dočetl sem se že nějake pluginy jedou na kernel 1XX a nějake 5XX(vubec nevim o co se ejdna jen sem to slovo videl se spojitosti plugin)v recorvery menu mužu dat na vyber bud 1XX nebo 5XX..tak co mam dat 5.-když sem použil plugin na šetřeni baterky že po 15 sekundch se vypne podsviceni a pak cely display tam mi ten display co 3 sekundy bliknul a docela mě to znepokojovalo,když sem si tam hodil plugin že se mi objevi červena lišta nahoře a ukaže že mam 15 % baterky(v pruběhu hraní her) tak se mi to neukazalo. 6.-některe hry sem nerozjel a zustal sem jen na černe obrazovkce-dočetl sem se že si mam misto SONY NP9660 dat M33 ale bude to žrat vic baterky ne? 7.-existuje čeština do VSH a recovery?sou tam nějake věci ktere bych rad pochopil a popřipadě něco změnil co by šlo...na PSP novinkach.org je jen nějake M33 recovery v červenym pismem,ja mam zelene pismo tak sem to nechtěl nějak študovat. Děkuji za každou odpoveď a omlouvam se za pravopisne chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 1. novější fw mít nemůžeš, resp. můžeš ale nespustíš na něm ISO hry, ty jsou pouze na FW 5.03 díky tiff exploitu (chickHEN) 2. Pokud brickeš psp, v tvém případě 3004 nebo slima s novou deskou můžeš s ním hodit žabku do řeky, brick u těhdle psp nelze žádným způsobem opravit, leda reklamace pokud máš záruku 3. jakékoliv ne, těm starším bych se rozhodně při nejmenším vyvaroval, u těch novějším bývá napsáno zda fungují pod FW 5.03 nebo ne. pokud máš potřebu používat starší pluginy používej zejména ty které nazasahují do vnitřní paměti psp, jinak ti hrozí brick, viz bod 2. 4. pokud vím tak pluginlm je většinou jedno pod jakým kernelem fungují ovšem je zde riziko bricku, pokud zasahují do flash paměti, jinak to co jsi viděl v recovery menu je pouze na homebrew aplikace, některé, zejména ty starší fungují pouze pod kernelem 1.50 proto pokud ti nějaká hb nejde musíš to přepnout v recovery menu 5. podivná otázka, prostě to nepoužívej, když ti bude docházet baterka začne blikat power lodka a myslím že není takovej problém zmáčknout tlačítko HOME a mrknout na indikátor baterie 6. baterky to víc ubírat nebude, pokud zkoušíš nové hry a nefunguje ti tento "tríček" tak nahoď 5.03 prometheus 2, "vylepšenej" 5.03 gen-c s podporou nových her 7. existuje ale je pouze pro plně flashnutelné psp stroje, v tvém případě na to zapoměň hrozí ti brick, jak je to s českým recovery menu na 3004 nevím ale myslím že stačí nahodit do na kartu (do rootu) texták s přeloženym recovery menu, myslim že se jmenuje ENrecovery.txt nebo tak nějak Snad ti moje skromná odpověď postačí, pokud mám někde blbost tak mě někdo pls opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningrob Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 ještě bych se zeptal,jak zjistim že HB zasahuje do vnitřni paměti?takže mam hledat pluginy jen ty u kterych je napsano že sou podporovany na 5.03 a nebo např.rok 2009 a novější..?když hrozi brick tak jaky mam vybrat ten kernel ?ktery je lepší tam mit zaply?Ten prometheus funguje stejně jak ten 5.03 gen C a rozjedu na něm i ty starši hry ktere sem rozjel na tom GENu?Takže tu češtinu jen hodim na kartu a přepišu tu angličtinu co tam byla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 cestinu tam nedavej, u ty bude brick, HB do f0 nezasahujou a kdyz budes mit plugin tak u toho prometheusu to taky rozjedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghoust Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Zdravim. Dneska sem si od kámoše koupil psp a tak ho chci rovnou trošku upravit :) Psp mám prvně a tak sem si čet tutorialy pro začátečníky, ale nějak sem vlastně nepochopil, jakej cw si můžu nainstalovat...Nejspíš to psp někdo flashnul (ten kámoš to neví :D ) nějaký iso hry mi jdou ale nějaký ne...je to 1004 fw 3.90 M33. Tak bych se chtěl zeptat jestli to má smysl upgradovat (či to jde) a jestli mi tam pudou všechny hry a pak hry z ps1. Předem děkuju :)E: Jo a ještě mám dotaz co je to ta pandora baterie? :) E2: Tak sem si nainstaloval CFW 5.00 M33-6 a když tam dám nějaký hry tak se mi nezobrazí (dávám je do .../ISO/)...a ani mi nejde upgradovat na 5.50 GEN-D2...nakopíruju soubory na root a když spustim ten soubor tak mi to naběhne dám install gen tak to tam nabíhá a pak se psp vypne. Když ho zapnu tak je tam furt ten starej CW... Edit: Tak už sem si poradil sám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Prosimv vas, kdyz je nejaka hra rozdelena napr do 5 casti, jak to mam potom rozjet, nejak sloucit nebo vsechny ty casti nahrat nakopirovat do psp a to si to spoji samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Musíš to extrahovat pomocí Winraru :) Do formy CSO/ISO ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 uz jsem se tu ptal, ale nedostal jsem odpoved, nevim si rady, kdyz ma hra treba 4 casti, jak to mam udelat? Teda odpoved jsem dostal, ale nepochopil, muze me nekdo poradit a kdyztak to napsat jak pro vola... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Otevřeš ten první archiv a to uvnitř přetáhneš na plochu ... progream všechny party spojí a vznikne ti ten soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.