Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Pro začátečníky - Aktualizace 7.1.2012

Zinglbee

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdravím,

hned na úvod uvádím že tento přístroj mám poprvé v ruce a mám několik otázek,teda pokud je schopen mi někdo normálně odpovědět a nenutit mě k pročítání všech stránek,bo to mám prvně v ruce,tak nevím co a jak. 1) jak se to vůbec pouští a kde,zkoušel jsem kde co a nerozsvítí se mi displej,a zda někdo nemá v pdf českej návod. Za 2) dočetl jsem se zde o nějakých písmenech z krabice ale krabici k tomu nemám,takže nevím, co tam bylo za nějaké písmeno. A pak dále jak je to s hrama ?? Je mi jasné že je na to potřeba asi nějaká verze fw ale jaká a jak eventuelně přehraju nějakým doporučeným fw.četl jsem tu něco o nějaké pandoře,tak bych strašně moc prosil i třeba odkazem na nějaké stránky zde na foru kde bych se o tom dozvěděl více. Za 3) jaká max.karta se do toho dá dát a kolik asi tak cca zabere jedna hra a kolik jich může na té kartě být ?? To je zhruba vše,děkuji za Vaše odpovědi.... a přeji hezký zbytek víkendu.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1.) Zapíná se "to" kontrolkou na pravym boku dole. Posuneš power nahoru. Jestli se ti nerozsvítí display, ale power dioda svítí, může být PSP poskozený. Návod najdeš tady, ale jenom v angličtině http://manuals.playstation.net/document/en/psp/current/settings/index.html.

2.) Podle tohodle obrázky zjisti jakou verzi PSP máš http://i43.tinypic.com/allu37.jpg. Pak až zapneš PSP se podívej do settings -> system settings -> system information a vypiš kolonku system version. Potom se uvidí co dál, dokud nevim tohle, nemá smysl ti něco vysvětlovat.

3.) Jedna hra od 50 MB až do cca. 1,7 GB. Záleží jestli je hra ořezaná a zkomprimovaná. Maximální kapacita UMD je 1.8 GB, takže víc hra mít nemůže. Vesměs mají hry velikost kolem 1GB. Největší pamětovku, kterou můžeš použít je 32 GB přes Photophast-5400, což je redukce dvou MicroSD (po 16 GB) karet na Memory Stick PRO DUO. Klasická Memory Stick Pro Duo max. 16GB. Stejně je víc než 8 GB už celkem zbytečnost.

Snad všechno ... ptej se dál.

Odkaz ke komentáři

no jestli to je to co je pod baterkou tak tam mám model psp - 2004,jinak nevím kde to najdu ?? ,pak tu mám date code - 8C a serial HCXXXXXX , když jsem to zkusil připojit přes usb tak se nic nedělo.... ,asi možná pokládám blbý otázky,ale tohle fakt mam poprvé v ruce,jinak s flashovám rom a fw mám bohaté zkušenosti ale tohle teda netuším,díky a omluva

Odkaz ke komentáři

a pak tu mám ještě 8B a 7C . Problém bude ten,že jsem to sehnal jako celek několika kusů výměnou za dluh,a nemám k tomu žádnej záručák. A prosím tě jde do toho nějak nacpat české menu,nebo jsou všechny multilanguage bez CZ ??

ne, cesky menu se tam dava pres CFW

a jak to poznám jakou tam mám verzi té desky ??

jedine ze do tech PSPcek strcis pandoru a MMS a jestli ti nabehne to menu, tak podle toho, jinak se to neda...

Odkaz ke komentáři

Zaruka mi plati ještě do konce tohoto roku ale pod tlačitkama je prach a nesnesitelně to vrže,hlavně šipky,uvažuju že to pročistim ale mam strach z te plomby pod baterkou,esi mam čekat nebo ne,mam 3004 flashnute a hledam aj nějaky ty pluginy a je rizio že najdu nějaky plugin s brickem nebo stahnu něco co tam nepatří jelikož nevim co tam mužu dat a co ne takže kdybych bricknul tak jedině reklamace.Je ještě něco jineho co bych mohl reklamovat ohledně firmwaru?kdyby odešlo nějake tlačitko tak bych to někomu dal a ten by to spravil na ''koleně'' což by se tak nic nestalo,ale ten brick mi nikdo neuděla,ma to zato čekat až to projde a pak až do roho vrtat?nebo uděla ten unbrick nějaky obchod za penize když nemam zaruku?

Odkaz ke komentáři

přes pandoru a MMS se flashuje, pandora je baterka a MMS je karta, takze pres wifi asi tezko :dozey:

musis sehnat nekoho, kdo ji ma

ta pandora to je jako baterka co tam je,akorát nějaká jiná ?? Omlouvám se jestli jsem to blbě napsal,jinak bez tý pandory půjdou asi jen origo hry a jen z toho UMD ?? Fakt nevím púokud to píšu blbě tak mě nekamenujte,díky

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

dovezl jsem si z Francie PSP 3004 z druhé ruky (ale luxusně jako nové). Jak tak pročítám, tak jsem zjistil, že mám ver.firmware 5.55, pod baterkou 8D a na krabici jako typ A. ...s flashem se můžu asi rozloučit, že? ...nebo je možný downgrade?

Díky moc za odpověď.

Odkaz ke komentáři

zdravím,potřeboval bych si skotrolovat všechny položky v recorvery,často tam chodim když si zapinam a vypinam pluginy a občas pokouknu po něčem co neznam tak mam docela strach at si nic''nepotento''protože sem se dočet že když dam usb device na ten flash 0 tak brick,jsou jen ruzne postupy na internetu ale nenašel sem cele recorvery co kčemu je?existuje něco?a ještě dotaz mam plugin game categoriesv12 a zničeho nic když zapnu eloader tak mi naskoči černa obrazovka a couldn't opet 80010016,press a button to restart ,něco zmačknu a naskoči Couldn't open EBoot.pbp 80010002 a pak naskočí couldn't open kořen/psp/game/eloader/emenu---.pbp 80010002 a tak se to furt opakuje,předtím to bez problemu šlo....bude to tym pluginem?

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • spenat unpinned this téma

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu