NuM3Ro Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Je fake, ale neznamená to, že to je automaticky kšunt, Já bych do toho, ale radši nešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Ahojte mám PSP 3004 s FW 6.31 a dočetl jsem se že Hack na ISO hry nelze. Myslíte že bude někdy prolomena ? Brzy tak aspoň 2 měsíce ? THX moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 jojoj melo by ale zatím sy mužeš nahodit hbl to sou aplikace a hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jojoj melo by ale zatím sy mužeš nahodit hbl to sou aplikace a hry Ok dík :) Tak už du na HomeBrew tak držte palečky na svých PSP :psp: EDIT: Nestratím HomeBrewem záruku náhodou ? EDIT2:Kenny THX EDIT3:Základní poustup Homebrewu proveden na jedničku.Teď vyzkouším hru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 HB je jen software, neukládá se ani do flash paměti PSP, takže v žádnym případě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Můžu se ještě zeptat proč mi při hraní na UMDčku pochvíli začně psát jestli chci ukončit hru. Dělalo to i na 2004 ale nezjistil sem jak tomu předejít.Nevíte někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jako takova ta obrazovka kdyz stisknes tlacitko HOME ? neotevrels nahodou UMD mechaniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 RE: D@rknezz7 Ještě k té kartě. Vlastním taky Mark2 (4GB), vzhledem k její ceně je velmi dobrá. Hry se mi nijak nesekají a rychlost zápisu/čtení se mi zdá přijatelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jako takova ta obrazovka kdyz stisknes tlacitko HOME ? neotevrels nahodou UMD mechaniku ? přesně to myslím.Myslíš že není dovřená mechanika ?Já jí teda při hraní neotvírám EDIT: Povedl se mi HomeBrew :) ! EDIT2:Nevíte jak z nějakých HB her můžu rychle vyzkočit/ukončit a přejít do menu Half Bite Loaderu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flexa513 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Co to znamená to PLNOHODNOTNÝ CWF Rozpoznání základní desky: - Podle písmena na krabici PSP - Podle písmena pod baterií PSP 7X, 8A/B - plnohodnotný CFW 8C - na 99% zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03 8D - zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Plnohodnotný CFW je uložený ve flash paměti PSP. Načte se hned při zapnutí ... nemusí se nic nahazovat, spouštět atd., jen zapneš a hraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4hajek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 prosím neví někdo jestli de flashnout psp slim 3004??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 napsat fw ti nic nerika??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 prosím neví někdo jestli de flashnout psp slim 3004??? Musíš zjistit jakej máš Firmware. Di do Settings-System Settings a System information tam to máš hezky vypsaný. Pokuď máš moc velký Firmware (od 6.xx už nejde Flash ne ? ) tak půjdou hrát jen HomeBrew hry.Tady je super návod: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010070004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 prosím neví někdo jestli de flashnout psp slim 3004??? Musíš zjistit jakej máš Firmware. Di do Settings-System Settings a System information tam to máš hezky vypsaný. Pokuď máš moc velký Firmware (od 6.xx už nejde Flash ne ? ) tak půjdou hrát jen HomeBrew hry.Tady je super návod: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010070004 zaspal si hochu. pokud ma PSP do 6.20 ( vcetne 6.20) tak uz na tom jdou hrat ISO hry, potreba je half byte loader a 6.20 TN HEN a Prometheus ISO loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4hajek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 když mám verzi 6.20 poradíš jak flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 je to tady v tutorialech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jen doplním o odkaz: http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-nove-i-navod-na-downgrade-na-5-03 Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 když mám verzi 6.20 poradíš jak flashnout? Tu je návod na TN Hen 6.20 + Prometheus iLoader + Downgrade na 5.03 na PSP 3004 3G - http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-nove-i-navod-na-downgrade-na-5-03 E: Korbi rychlejší........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelka227 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Zdravim vás,potřeboval bych s prominutím pomoct! Mám psp 3004 . Našel jsem zde rady k psp 1000 atd ale za: Mám PSP 3000 (Brite) ... se neukázalo psp 3004 jsem zmateny. prosim o pomoc napište mi radši podrobný návod na email: Pavelka227@seznam.cz Nebo mi to vysvětlete přes tuto stránku děkuji mockrát a mimochodem firmware jsem nenapsal protože si ho budu teprve kupovat a schanim rady.Neda se to nejak zjistit kdyz si ho budu kupovat třeba na krabici nebo na štítku ve výloze. Nebo se to dá zjistit jenom v tom psp v settings. Vím že se ptám na mnoho otázek ale chtěl bych vědět vše děkuji všem co mi odpoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 už ste počuli o tomto http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4hajek Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 sháním flashera kterej mi flashne 3004 fw 6.20. emal: 4hajek@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelka227 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 už ste počuli o tomto http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010004 a jakej je tedy rozdil mezi psp 3000 a psp 3004 pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelka227 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 pls a co když mám psp 3004 s firmware 5.03 tak to mi ty stahovaný hry na pamětocce pujdou nebo ne?poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Ano mal by sa dať urobiť flash takže stiahnuté hry by mali fungovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.